PDA

Pokaż pełną wersję : Zdjęcia z imprezy: EAST vs. WEST Taneczny Mega Mix - 13.10.2007

Admin
16-10-2007, 12:56
Byłem, piwo piłem (nawet kilka:nuts:) i strzeliłem parę fotek, którymi chcę się z Wami podzielić.

Dopóki nie kupię sobie porządnej lampy błyskowej, mogę tylko udawać, że takie rozmazane zdjęcia to zamierzony efekt artystyczny :D

Admin
16-10-2007, 13:00
Napiszcie, czy znaleźliście się na zdjęciach ;)

Jak macie swoje zdjęcia z tej imprezy to zamieście je tutaj :exclaim:

Martina27
16-10-2007, 13:40
Piękne foteczki - dziekuję :)
miło wspomnieć gibkich brejkowców :embarrest:
Bardzo ładne ujęcia Diany i rewelacyjne Yolandy ze świecami

Moon
16-10-2007, 15:24
Najbardziej podoba mi się zdjęcie Diany (czwarte z drugiego postu).
Piękne kolory.
Co do rozmytych zdjęć, to mnie osobiście bardziej się podobają niż takie "poprawne", czyli wszystko ostre, dobrze naświetlone.
Mówię o takich zdjęciach jak np Yolandy ze świecami. Widać jej twarz, jest do rozpoznania, a świece zostawiły smugę ognia, daje to wrażenie ruchu i dynamiki. Takie zdjęcie dla mnie jest naprawdę bardziej artystyczne i ciekawsze niż gdyby było jasno, ostro naświetlone.

Sowillo
17-10-2007, 11:41
[QUOTE=Moon;1017]
Co do rozmytych zdjęć, to mnie osobiście bardziej się podobają niż takie "poprawne", QUOTE]

Mnie też!!! zwłaszcza jesli zdjęcia mają oddzać klimat, atmosferę miejsca.
Najbardziej podoba mi się zdjęcie na którym sylwetki tańczących osób nakładają się na siebie - jak dla mnie to zdjęcie jest bardziej "klimatyczne" niż sama impreza ;)

Mała tancereczka
17-10-2007, 18:59
Dla mnie robienie zdjęć jest jak pisanie pamiętnika tylko dużo prostsze :D

Każde zdjęcie coś przypomina. Dlatego podobają mi się wszystkie zdjęcia:)
Każde jednak podoba mi się w różnym stopniu. Lubię takie klimatyczne zdjęcia tylko o umiarkowanym wymiarze - czyli bez przesady. Musi coś być widać, ludzi da się rozpoznać, kilka elementów jest ostrych.
Te zdjęcia mieszczą się w moich kryteriach ;)
Nie znalazłam się na nich... :oh: bo mnie tam niestety nie było :D

Kaira
17-10-2007, 22:02
Świetne zdjęcia Yolandy ze świecami... Ech, chciałabym zobaczyć kiedyś taki występ na żywo.