Pokaż pełną wersję : Djemboy - kolejna odsłona... =) framedrum REMO
Otóż nastał czas, kiedy to popełniłem kolejne video... także życzę miłego oglądania no i czekam na opinie... z tego miejsca ogromne podziękowania dla Davida, Szejka i Juliana... =)
enjoy...
Marcin Kalisz (Djemboy) on framedrum 22"
http://www.youtube.com/watch?v=sF_MEkVQBh0
kaoruaki
04-12-2008, 16:51
:eek:Świetne!No kolego, wymiatasz:D Szacun.
Gratuluję. Filmik bardzo mi się podoba :)
Czemu taki krótki ?
Djemboy no proszę Cię...
Nawet nie zdawałem sobie sprawy jak dużo dźwięków można wydobyć z takiego kawałka rozpiętej skóry na drewnianej obręczy!
Zasłużyłeś na miano Drum Mastera :nuts:
Podziwiam, masz talent, zdecydowanie :)
No no no
super
szybko, lekko, klimatycznie
nie było czasu na nudę
podobało mi się
zakręcone takie, fajne jeah
Rzeczywiście - ładnie grasz na tym bębenku, chłopaku :)
Po prostu :thumbsup: :D tylko - jak tu już napisano - czemu tak króciutko???:)
kaoruaki
04-12-2008, 22:12
Djemboyu drogi, dawaj!Chcemy jeszcze!:D
Piękne! :D Umiesz porwać :)
Super, nasz drum masterze!!!:-))) :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
hehe dziękuję za miłe słowa... tak krótko, ponieważ to jest kopia video Davida Kuckhermanna... nagrałem to jako hołd, bo to od tego video zaczęła się moja przygotą z bębnami obręczowymi... xD
To ja czekam na Twoją płytę :) wymiatasz!
Tak :) Czekamy na Twoją płytę, a potem my będziemy przy niej "wymiatać" ;)
maly boy z duzym bebenkiem :) - zestawienie bardzo udane.
dajesz rade, stary! gratuluje:thumbsup:
Zatkało minie, a to nie często się zdarza...:blink::unsure::embarrest::idea:
Tak :) Czekamy na Twoją płytę, a potem my będziemy przy niej "wymiatać" ;)
Ja Djemboya już od dawna namawiam na nagranie płyty. :) Jak nad nim wspólnie popracujemy to może się zgodzi.;)
Na razie przekonuję go do nagrania demo z darbuką, bo tu też ma niezły repertuar do pokazania!
niech nagrywa demo! polowa polski bedzie potem tanczyc Djemboyowe drum solo. to dopiero bedzie sukces!
czlowieku nagrywaj a my juz zrobimy co trzeba, zeby cie wypromowac ;)
Ja ;)
Na razie przekonuję go do nagrania demo z darbuką, bo tu też ma niezły repertuar do pokazania!
Do pokazania jest też godna uwagi interpretacja JEGO gry przez odtwórczynię układu...:idea:
Graj!!! Graj!!!! Jeszcze!!! :) :) :)
Ojj, prosimy o więcej, i o dawkę gry na darbuce! :D Bardzo fajnie się ciebie słucha Djemboyu:D
To co zagrałeś to była całkowita nowość dla mnie. Takich rytmów jeszcze nie słyszałam i zgadzam się z adminem ze szokiem dla mnie jest ile różnych dźwięków można wydobyć z takiego bębna.
Gratuluję talentu i pracy jaką włożyłeś aby osiągnąć taki poziom!:thumbsup:
Ja nie wiedziałam co to jest framedrume dokąd nie zobaczyłam tego filmu i poprzedniego. Dołączam się do prośby o darbukę która tancerkom jest bliższa.
Co do tych rytmów to bardzo mi się podobało - kiedy dajesz koncert? :)
bollyanna
06-12-2008, 12:14
Dopiero teraz obejrzałam i powiem tyle: tak trzymaj i prosimy o więcej! :D
Świetne, gratulacje! Szkoda tylko, że całe nagranie po prostu tonie w pogłosie, co z pewnością odbiera mu wiele z mocy.
Mała tancereczka
07-12-2008, 01:36
Fajnie, fajnie a nawet bardzo fajnie!:) Zajrzałam na tube i widzę że tam też cię wszyscy chwalą nawet sam David Kuckhermann :)
Jak by ktoś nie wiedział to jest tam wideo Djemboya w dużej rozdzielczości.
Djemboy - świetna robota! Bardzo mi się podobało. To zaszczyt tańczyć do twojej gry.
Chmyy...Tylko - czy nie mógłbyś się rozdwoić i grać na framedrumie i darbuce jednocześnie - proszę, przezciez wiem, że takie rzeczy to tylko u Ciebie a nie w Erze;):D:p. Tylko proszę mi się tu nie migać i tłumaczyć, że będę musiała czekać na następne pokolenie rodu Djembojów - do tego czasu tosz ja się zestarzeję !:p;)
A tak na serio - naucz Admina na framie;):p
;):D:p. Tylko proszę mi się tu nie migać i tłumaczyć, że będę musiała czekać na następne pokolenie rodu Djembojów - do tego czasu tosz ja się zestarzeję !:p;) ;):p
Nie, no chyba nie jest aż tak bez:unsure::blink::suspicious::wacko::push::embarr est:nadziejnie...
Admina na framie? =) ja wolę framy niż darbuke +) zatem wolę już poćwiczyć z Nim darbuke, ale brak czasu to dośc sporawy problem, a na bębny trzeba poświęcic muuultum czasu =) tak więc albo albo... bling bling
a z tym zaszczytem to bez przesady, ja tez jestem przecież tylko zwykłym śmiertelnikiem... niach niach -)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.