PDA

Pokaż pełną wersję : Bellydance'owy horoskop - AstroBelly

Martina27
17-10-2007, 15:50
Hej Dziewczyny,

dzielę się z Wami stronką, którą odkryłam już dawno, ale dopiero dziś zobaczyłam, że jest tam coś takiego jak Astro Belly - podział tancerek na poszczególne znaki zodiaku. Ja jestem Barankiem i u mnie się zgadza: uwielbiam kolor czerwony, ale też i czarny (o czym nie napisano). poza tym dość trafnie opisuje moj taneczny charakter(ek)

mam nadzieję, że również Wam miło będzie poczytać:

http://www.ketisharif.com/AstroBellyzodiac.html (http://www.ketisharif.com/AstroAries.html)

Uwaga! jest tam również możliwość dodania siebie do Bellydance Zodiac
Hall of Fame ;-)

Antares
17-10-2007, 17:24
No no... ciekawe...
Ale z jednym zgodzić się muszę - jako rasowa Byczyca mam faktycznie "raczej drogi gust" ;)

Moon
17-10-2007, 23:11
Ja jestem wagą :)

napisali o mnie: "Libra in Dance is Flirty, Graceful & Light" ;)

http://www.ketisharif.com/maps/libra.jpg

Farida
18-10-2007, 05:37
Mi sie zgadza ;) Mój Znak zodiaku - Panna :)

The Virgo character is analytical, elegant, perfectionist, natural, discriminating, methodical and earthy.

Pieprzona perfekcjonistka, ale generalnie ten znak zodiaku już tak ma :p Generalnie rzecz ujmując sama z sobą nie moge wytrzymać przez posiadane przezemnie cechy :p :unsure:

AA i trafili z kolorem bo faktycznie uwielbiam zielony ;)

U mnie w tym horoskopie wszystko sie zgadza :p :blink:

Ktoś jeszcze jest panna i nie może ze sobą wytrzymać?:D

Martina27 !! Super stronka :)!! Dziekujemy!!! :)

Antares
18-10-2007, 08:33
Ktoś jeszcze jest panna i nie może ze sobą wytrzymać?:D

Przyziemność, perfekcjonizm, charakter analityczny - to mi kogoś przypomina :p ... do tego potworny upór - witaj w klubie :D nie jestem Panną a też nie mogę ze sobą wytrzymać :blink:

Farida
18-10-2007, 14:00
Przyziemność, perfekcjonizm, charakter analityczny - to mi kogoś przypomina :p ... do tego potworny upór - witaj w klubie :D :

Dokładnie tak jest ze mną :D

Vasanta
26-11-2008, 11:42
Ja jestem absolutnie typowym Raczkiem.
http://www.ketisharif.com/maps/cancer.jpg

Soft and sensitive, but can also have a daring edge, and be quite playful when you "come out of your shell"! Dokładnie tak :) Kolory też trafili, srebro, róż i fiolety uwielbiam. Piszą jednak, że rządzę klatką i brzuchem, mnie się nie wydaje, ale widać muszę popracować :)

Quesse
26-11-2008, 11:49
Ej, odgrzebałyście wątek i okazało się, że zgadza się chyba wszystko! Tak dosłownie, łącznie z ulubionymi stylami tańca, moim stylem i upodobaniami, kolorem itp. Zgroza!

Oczywiście jestem panną;)

Vasanta
26-11-2008, 12:22
Ja znam taką jedną Pannę, która się horoskopom wymyka... <patrzy znacząco na Rillę> Znacie takie przypadki, kiedy ktoś w 100% nie pasuje do żadnego horoskopu, jaki dla niego wymyślono?

Quesse
26-11-2008, 12:26
Ja za to nie pasuję do żadnego typu sylwetki (np. z tych, które kiedyś były chyba w stanikowym wątku omawiane). No zdarza się:)

Blancari
26-11-2008, 12:26
Właśnie przeczytałam Byczka. No zgadza się jak najbardziej :D Świetne!

klymenystra
26-11-2008, 12:37
Ha, mi tez Koziorozec sie zgadza - czernie, borda, purpura, braz - wlasnie w takich kolorach widze swoj stroj. I do tego - tribalowe rytmy i praca biodrami :D Wlasnie tak. Nieprawda jest tylko, ze mam wyczucie rytmu ;)

Anthilie
26-11-2008, 13:05
U mnie nie trafili z kolorem w ogóle: ''The colour is Green'', właśnie zielony najmniej lubię :P

Farizah
26-11-2008, 15:15
http://www.ketisharif.com/maps/scorpio.jpga mi się zgadza to co napisali:D

Firyal
26-11-2008, 16:51
Phi. Z kolorem trafili,bo właśnie mam zieloną fazę^^ Ale czy perfekcjonizm...Hm,zależy. Jeśli chodzi o taniec to jak najbardziej tak,a przynajmniej się staram. I faktycznie cieszę się,jak moje dziewczynki lepiej tańczą^^ W kwestii porządków nie jestem pedantką^^
I jak ja się niby tłumacze,co?*patrzy na Vasantkę*

Farida
26-11-2008, 17:07
Po roku stwierdzam, że ten horoskop, jeszcze bardziej do mnie pasuje :D

Intisar
26-11-2008, 17:08
A mi jak zwykle wyszło, że mam cechy swojego znaku zodiaku i ascendentu (Strzelec i Skorpion). Cześć z jednego i drugiego pasuje do mnie.

Ishtar
26-11-2008, 17:40
Intisar, to tak jak u mnie!!! Wodnik z ascendentem w Koziorożcu :) (btw, a kiedy masz urodziny?)

Intisar
26-11-2008, 17:46
Intisar, to tak jak u mnie!!! Wodnik z ascendentem w Koziorożcu :) (btw, a kiedy masz urodziny?)

13 grudnia :) A Ty?

Farizah
26-11-2008, 18:12
A ja nie wiem jaki mam ascendent i nie wiem jak się go oblicza... pomoże mi ktoś??

Nadżiba
26-11-2008, 18:20
U mnie nie trafili... jestem strzelcem i jak wszędzie jest, że osoby spod tego znaku zodiaku są otwarte, towarzyskie i pewne siebie.. podczas gdy często wolę posiedzieć sama ze sobą i porozmyślać nad życiem, a i raczej nie jestem duszą towarzystwa. Dodatkowo nie lubię niebieskiego, wolę biały, brązy od piaskowego do czekoladowego, czarny i niektóre odcienie zielonego.:confused:

Według mnie, już z takich zwykłych stron o osobowości, lepsza jest www.enneagram.pl (http://www.enneagram.pl) . Właściwie wszystko mi się zgodziło:)

Layla_Yildiz
26-11-2008, 18:41
A ja jestem
http://www.ketisharif.com/maps/aries.jpg
Nie trafili tylko z tym kolorem...z całym szacunkiem, ale z małymi odcieniowymi wyjątkami czerwony to mi tak pasuje jak przysłowiowo świni siodło ;P
A, i jeszcze nie nie zgadza mi się fragment ze śmiechem- raczej w trakcie tańca nie dostaje ataków śmiechu ;) pod reszta w sumie mogę się podpisać

Farizah
26-11-2008, 18:53
A mi w Enneagramie wyszło że jestem 4w5... I ujawniło całą prawdę... aż głupio się poczułam że jakaś strona internetowa dokładnie mnie opisuje...

Vasanta
26-11-2008, 19:14
LaylaYildiz: Ależ oczywiście, że ci czerwony pasuje! Masz takie śliczne zdjęcia z tym czerwonym woalem... Czerwony to kolor dla każdego, tylko trzeba uważnie dobierać odcień :)

Intisar
26-11-2008, 20:23
Już kiedyś robiłam sobie enneagram i wyszło mi 8w7.

Nox
26-11-2008, 21:00
Jestem wagą. Ciekawie się czytało nie powiem. Co do flirtowania to jestem sceptyczna, ale kto wie ;)

Intisar
26-11-2008, 22:45
Jestem wagą. Ciekawie się czytało nie powiem. Co do flirtowania to jestem sceptyczna, ale kto wie ;)

Nikt tak pięknie nie flirtuje kajdankami, jak Ty ;):D

Layla_Yildiz
26-11-2008, 22:51
LaylaYildiz: Ależ oczywiście, że ci czerwony pasuje! Masz takie śliczne zdjęcia z tym czerwonym woalem... Czerwony to kolor dla każdego, tylko trzeba uważnie dobierać odcień :)
A dziękuje, dziękuje:embarrest: ale to tylko dlatego, że on jest bardziej malinowy niż czerwony. Zawsze marzyłam o takiej prawdziwej hiszpańskiej soczystej czerwieni, ale niestety z moją karnacją wyglądałabym jak wampirzyca po udanym polowaniu.. Ekhhh..Takie życie... ;)
Na szczęście jest tak jak napisałaś Vasanto,wszystko jest dla ludzi, ale w odpowiedniej wersji :D

klymenystra
26-11-2008, 23:17
O, zapomnialam o moim Skorpionim ascendencie :) Tez sie zgadza :)
A co do enneagramu, to wyniki sie zmieniaja. Dawniej bylam 4w5, ostatnio mi wyszlo cos innego, nie pamietam - ale prawdziwe. No i zrobilam tez z moim polowkiem, nawet ten wieczny sceptyk byl pod wrazniem, jak pieknie nasz zwiazek zostal opisany :D

Intisar
26-11-2008, 23:44
A ja nie wiem jaki mam ascendent i nie wiem jak się go oblicza... pomoże mi ktoś??

Zeskanowałam dla Ciebie prostokąt ascendentowy (http://img167.imageshack.us/img167/1603/img001hk9.jpg) z książki Leszka Weresa. Tam jest wyjaśnione, jak obliczyć swój ascendent.
Dla porządku- ascendent to jest nasza druga, bardziej wewnętrzna natura, w przeciwieństwie do znaku solarnego (czyli tzw. znaku zodiaku), który mówi bardziej o naszych cechach temperamentalnych (czyli rodzaju energii jaką posiadamy), a nie osobowościowych. Cechy ascendentalne ujawniają się i nasilają z wiekiem, czyli z czasem przestajemy być np. typowym Strzelcem (znak solarny) i zaczynamy przyjmować cechy np. Skorpiona (ascendent). Podałam na przykładzie swoich znaków.
To i tak jest tylko jedna setna profesjonalnego horoskopu, w którym bierze się pod uwagę całą masę zmiennych (planet w znakach, domach, kwadratury itp). Warto kiedyś sobie taki zrobić.

Black Fairy
27-11-2008, 10:17
Znalazłam taką oto stronę: http://www.astro.com/horoscopes/ahor.asp
Trzeba wybrać horoskop (np. Astro Click Portrait), wpisać swoją datę, godzinę i miejsce urodzenia i wyskakuje koło z planetami, znakami zodiaku i połączeniami między nimi. Mi się nawet sporo rzeczy zgadza, ale jest trochę sprzeczności.

Horoskop belly - na razie za krótki mam staż żeby stwierdzić jak bardzo się zgadza ale trafili z tym, że lubię się uczyć nowych kroków i szukać informacji w sieci (Bliźnięta)

Enneagram poznałam już jakiś czas temu i byłam pod wrażeniem trafności opisu (4w5 z silnym wpływem 1)

Firyal
27-11-2008, 12:13
Wyszło mi 4w3...Kurczę,zgadza się,niestety.

Intisar
27-11-2008, 17:20
Znalazłam taką oto stronę: http://www.astro.com/horoscopes/ahor.asp

O, właśnie o taki profesjonalny horoskop mi chodziło. Fajnie, że znalazłaś tę stronkę :)

Nadżiba
28-11-2008, 08:02
A mi w Enneagramie wyszło że jestem 4w5... I ujawniło całą prawdę... aż głupio się poczułam że jakaś strona internetowa dokładnie mnie opisuje...

Enneagram poznałam już jakiś czas temu i byłam pod wrażeniem trafności opisu (4w5 z silnym wpływem 1)

Widzę, że trafiło nam się to samo:D

Nox
28-11-2008, 18:31
Nikt tak pięknie nie flirtuje kajdankami, jak Ty ;):D

Co prawda to prawda :D

Layla1700
13-09-2009, 18:18
a ja jestem lwem i sprawdza mi się uwielbiam złote stroje, złotą biżuterie, przepych to jak jestem w centrum zainteresowania:)

A swoja drogą świetny ten horoskop:D

Vella
13-09-2009, 18:23
eeee... czy ktoś by mi mógł przetłumaczyć Skorpiona? :embarrest:

Layla1700
13-09-2009, 18:37
wpisz sobie w google translator i bedziesz miała bez problemu przetłumczone:)

Vasanta
13-09-2009, 18:50
Tancerka spod znaku Skorpiona jest tajemnicza i pociągająca.

Znak Skorpiona symbolizuje Skorpion [cóż za niespodzianka - przypis mój]. Skorpionem rządzi Pluton, planeta zmian i transformacji. Kolorem Skorpiona jest burgund lub jego składowe - czerwień i czerń. Z tym znakiem wiąże się seksualność. Skorpiony są zamknięte w sobie, głęboko uczuciowe, tajemnicze, uwodzicielskie i oczywiście - seksowne!

Skorpion jako znak żywiołu Wody może doświadczać głębokich przeżyć emocjonalnych wywoływanych poprzez taniec i muzykę. W tańcu Skorpionice są pełne pasji, doskonale idzie im prowadzenie grupy, ale jednocześnie potrafią cudownie i emocjonalnie tańczyć solo, używając pełnych uczuć gestów i misternej techniki. Z przyjemnością odkrywają podłoże duchowe kolejnych figur, lubią podkreślać ruchy bioder i brzucha.

Taniec Skorpionic jest wręcz hipnotyczny, zwłaszcza kiedy tańczą do muzyki z miarowym, jednostajnym rytmem i pełną uczucia, głęboką linią melodyczną. Dla Skorpionów kluczowy jest nastrój, lubią więc, jak świece czy kadzidełka towarzyszą im w zmysłowym tańcu.

Uwodzicielski burgund dwuczęściowego kostiumu ozdobionego koralikami lub też ciemnoczerwona aksamitna sukienka do saidi pozwolą Skorpionowi wykorzystać w pełni jego dynamizm. Monetki, nakrycie głowy i ozdobne apaszki użyte zostaną do zakrywania i odkrywania się, a hipnotyczny taniec z woalem najlepiej wyjdzie z tkaniną w kolorze czarnym lub ciemnoczerwonym.

Laylo: żadne narzędzie nie zastąpi tłumaczenia wykonanego przez człowieka. No, chyba że ktoś preferuje niezrozumiałe teksty, bo takie wyłażą z translatora. Zwykle lepiej otworzyć słownik i poświęcić trochę czasu na wyszukanie pojedynczych słówek niż używać translatora - tyle samo zmarnujesz próbując zrozumieć, co translator miał na myśli.

Miranda
13-09-2009, 19:34
Laylo: żadne narzędzie nie zastąpi tłumaczenia wykonanego przez człowieka. No, chyba że ktoś preferuje niezrozumiałe teksty, bo takie wyłażą z translatora. Zwykle lepiej otworzyć słownik i poświęcić trochę czasu na wyszukanie pojedynczych słówek niż używać translatora - tyle samo zmarnujesz próbując zrozumieć, co translator miał na myśli.
Jakby ktoś nie wierzył, lub chciał się pośmiać - proszę bardzo, oto co wyszło z maszyny :D:D Ja się mało nie poszczałam....:laugh_001:

Skorpion jest symbolizowany przez Skorpiona i słucha Plutonu, okresu transformacji planety. Kolor jest Burgundia (albo czarny i czerwony który stwarzać burgund) i Skorpion kieruje seksualnością. Skorpion charakter jest prywatny, wielki, paranormalny, głęboki, tajemniczy, wabiąc i oczywiście, erotyczny!
Znak na wodę, Skorpion jest znakiem, który może doświadczać bardzo głębokiego uczucia w przez muzykę i taniec. W tańcu, Skorpion jest namiętnym, intuicyjnym przywódcą trupy ale puszką przeprowadzać intensywne solo, używając budzącego emocje gestu i realizuje metodę z głębokością. Badać ruchy ten gest w duchu i uwydatniać żołądek i biodra. Skorpion tancerze są bardzo hipnotyczni zwłaszcza kiedy oni tańczą w rytm muzyki z równym rytmicznym biciem i smutnym bogactwem i głębokością w melodii. Nastrój i atmosfera ma duże znaczenie dla Skorpiona, tak niskokalorycznych świec albo kadzenie do zbioru nastrój dla zmysłowego tańca. Uwodzicielski burgund zmoczył dwa kawałek strój albo głęboki bordo aksamit saiidi sukienka pomaga Skorpionowi wyrażać swój dynamizm. Monety, nakrycie głowy i ozdobne welony mogą być znoszone ukryć i wyjawić, bordo i czarny welon może być używany w hipnotycznym welonie tańczyć.

Layla1700
13-09-2009, 19:44
no oczywście,że lepiej jak człowiek przetłumaczy, ale mozna się wielu rzeczy domyśleć

Ghaliya Aini
13-09-2009, 20:09
Muszę przyznać że wszystko mi się zgadza - jestem rasową rybką. Ze wszystkim trafili, łącznie z tym, że mam teraz blue manię i ubóstwiam ten kolor we wszystkich odcieniach :)

Vella
13-09-2009, 20:53
Dziękuję Vasanto, na Ciebie zawsze mogę liczyć :love:

hmm, pieknie to brzmi, tak poetycko, wprawdzie chyba niewiele mi się zgadza, ale jak to zwykle w horoskopach bywa, sporo można naciągnąć. Nawet Plutona zamiast Marsa ;)
No cóz, uwielbiam bordowy kolor, chociaż to raczej w cywilu, a nie na scenie - tutaj wybrałabym coś bardziej krzykliwego, czego normalnie nie włożę, zrobię sobie wsciekły różyk i będzie fajnie :p

Bashira Qamar
13-09-2009, 20:54
No cóż, z tańcem z laską to trafili jak wróbel na parapet. Ale ta pani ATS-owo wyglada, a ATS jest fajny :)

Vasanta
13-09-2009, 21:06
no oczywście,że lepiej jak człowiek przetłumaczy, ale mozna się wielu rzeczy domyśleć
Nie wiem, jak się domyśleć, o co chodzi w stwierdzeniu "puszką przeprowadzać intensywne solo" czy "niskokalorycznych świec albo kadzenie do zbioru nastrój" :blink:

Dziękuję Vasanto, na Ciebie zawsze mogę liczyć :love:
Dzięki :) :embarrest:

hmm, pieknie to brzmi, tak poetycko, wprawdzie chyba niewiele mi się zgadza, ale jak to zwykle w horoskopach bywa, sporo można naciągnąć. Nawet Plutona zamiast Marsa ;)
Mnie się horoskopy sprawdzają fifty-fifty, jeśli chodzi o charakter, a w ogóle, jeśli chodzi o wydarzenia. Dlatego nie czytam :) W ogóle nie wierzę w astrologię, ale na studiach się nasłuchałam o różnych dziwnych rzeczach, z których astrologia wydaje się naprawdę bardzo łagodna i prawdziwa.

Vella
13-09-2009, 21:42
Translator wypuścił prawdziwe perełki :D

Ja w astrologię wierzę, chciałabym mieć horoskop, taki prawdziwy, urodzeniowy. Natomiast te z gazet czytam dla zabawy. Śmieszne są.

A tak ogólnie to są na tej ziemi rzeczy, o których nie sniło sie filozofom.

eRa
14-09-2009, 21:17
O nie... Kolejny horoskop i ani krzty prawdy...:confused: Co do wszystkich szczegółów odnośnie tańca będę mogła się wypowiedzieć ostatecznie dopiero za jakiś czas, ale już czuję, że to nie ja... I ten zielony?! :sick:
http://www.ketisharif.com/maps/virgo.jpg

Najbardziej podobał mi się ten fragment (wiem, że odnosi się on stricte do nauczania bd ale mimo wszystko z racji wykonywanej pracy mogę go zinterpretować w bardziej ogólnym aspekcie):

As teachers they are super-organised and plan lessons ahead.
--> hehe, jasne - powiedziała Mistrzyni Prowadzenia Zajęć "na spontan" :D

PS: no dobrze, w ramach testu obiecuję sobie wrócić do tego postu za, powiedzmy, rok i zweryfikować zawarte w nim poglądy ;)

Qirmida
14-09-2009, 22:17
eRa, mam dokładnie to samo z tym samym znakiem ;]
i jestem koszmarną bałaganiarą i ciężko mi się zdyscyplinować (w szkole. w belly dance dyscyplinuję się maksymalnie :D ) a wszystkie horoskopy mi piszą jaka to nie jestem porzadna...

Vasanta
14-09-2009, 22:28
Rilla ma identycznie :D Odkąd się urodziła, uważam, że to jakaś koszmarna pomyłka z tym, że Panny są poukładane i pedantyczne :)

Nunah
14-09-2009, 22:31
Szczelec - sprawdziło się jeśli chodzi o rekwizyty, jeśli chodzi o charakterystykę to nie wiem... Ogólnie fajnie jest poczytać takie ciekawostki :) Przyznam się bez bicia, że horoskopy lubię, a nawet mam taki jeden, który się sprawdza zawsze.

Btw - polecam translator na stronie http://translatica.pl/ - tłumaczy dość dobrze i zawsze korzystam z niego, gdy mam jakiś problem.

calypte
14-09-2009, 23:02
Odkąd się urodziła, uważam, że to jakaś koszmarna pomyłka z tym, że Panny są poukładane i pedantyczne :)

Ja niestety jestem Panną jak mordę strzelił... Jeżeli nie mam 30 planów awaryjnych, zegarek nie działa, a ktoś przełożył mi długopis w inne miejsce, to już wystarczy, żeby zatrząść posadami mojego świata, albo przynajmniej mnie zbulwersować :push::D:D

Firyal
15-09-2009, 07:02
Ja jestem pedantyczna w określonych sprawach:P Nie dotyczy to porządku w pokoju^^

Farida
15-09-2009, 09:19
Ja też tak mam. ;););)
Ale po prostu my, panny, jesteśmy tak poukładane w życiu, że nie mamy czasu na sprzątanie :-D

Aurinko
15-09-2009, 09:41
Rilla ma identycznie :D Odkąd się urodziła, uważam, że to jakaś koszmarna pomyłka z tym, że Panny są poukładane i pedantyczne :)
Tak, zgadzam się, albo zabrakło słowa "nie", albo to ten drugi koniec rzeczywistości...:blink:

Farida
15-09-2009, 09:47
Ja niestety jestem Panną jak mordę strzelił... Jeżeli nie mam 30 planów awaryjnych, zegarek nie działa, a ktoś przełożył mi długopis w inne miejsce, to już wystarczy, żeby zatrząść posadami mojego świata, albo przynajmniej mnie zbulwersować :push::D:D

30 planów awaryjnych + zegarek musi działać zgodnie z zegarem atomowym :D :thumbsup:

Ale długopis...on musi po prostu leżeć tam gdzie go zostawiłam, może to być nawet na podłodze pod dywanem ;-)
Grunt to się odnajdywać w swoim "artystycznym nieładzie" <- może o to chodzi z tym pedantyzmem ;D

Mam jeszcze jedną koleżankę, urodziny miała wczoraj. Jakiś czas temu, jak dowiedziała się, że mamy niemalże tego samego dnia, zapytała mnie jak wygląda mój pokój :-D
Nie muszę chyba dodawać, że wygląda dokładnie jak jej ;-)

edit: przeczytałam sobie jeszcze raz ten belly-horoskop i w tym roku jeszcze bardziej do mnie pasuje niż w latach poprzednich :-D

carmenta
15-09-2009, 10:33
Mi wg enneagramu wyszło 5w4 i w większości się sprawdza i chyba powinnam się lekko zaniepokoić (już wiem skąd doły i depresje mnie dopadają) :D:D:D

Ale towarzystwo mam doborowe:
Agatha Christie, Albert Einstein, George Lucas, David Lynch, Samuel Beckett, Stanley Kubrick, Stephen King, Freidrich Nietzsche.

Vasanta
15-09-2009, 10:33
Ale długopis...on musi po prostu leżeć tam gdzie go zostawiłam, może to być nawet na podłodze pod dywanem ;-)
Grunt to się odnajdywać w swoim "artystycznym nieładzie" <- może o to chodzi z tym pedantyzmem ;D

Ja jestem Rakiem i nigdy w horoskopach nic o pedanterii ani nieporządności nie czytałam, ale - MAM TO SAMO, Farido! Już wiele było o to spięć z moim Mężczyzną, bo jak ja sobie coś położę na wierzchu, bo wiem, że będę z tego wkrótce korzystała (ta wiedza zwykle wynika z mojej pokrętnej kobiecej logiki, ale kto by się tym przejmował ;)), to on mi to na 90% sprzątnie i odłoży na miejsce.

A ja zwykle pamiętam, co gdzie odkładam, nawet jeśli to nie jest właściwe miejsce dla tej rzeczy, i później strasznie mnie wkurza, jeśli muszę szukać - nawet jeśli muszę szukać na miejscu :)

Arshenique
15-09-2009, 13:19
U mnie też się zgadza, wszystko prócz jednej rzeczy - nienawidzę koloru niebieskiego :D (wodniczek)

Miranda
15-09-2009, 14:04
A mój skorpion pasuje jak ulał. Ten burgund, te emocje, te biodra... I ani słowa o bałaganie w pokoju...:D

calypte
15-09-2009, 19:04
30 planów awaryjnych + zegarek musi działać zgodnie z zegarem atomowym :D :thumbsup:

Wydaje mi się, Farido, że dokładnie o to chodzi. Mam to samo..:D
A co do zegarka.. u mnie wszystkie się spieszą... żeby zminimalizować ryzyko spóźnienia się....:push::D

Farida
16-09-2009, 00:51
A co do zegarka.. u mnie wszystkie się spieszą... żeby zminimalizować ryzyko spóźnienia się....:push::D

U mnie też!!!:D:D:D Może nie wszystkie, ale co najmniej dwa :D Kuchenny i ten w pokoju, który mnie budzi :D

Sumaiya
28-09-2009, 14:21
Hm, Skorpion, nawet się zgadza (chociaż moje zamiłowanie do czerwieni ujawniło się stosunkowo niedawno :) )

Dziewczyny, rozumiem Was doskonale jeśli chodzi o sprawę zegarka atomowego... :)

Khalisah
28-09-2009, 15:23
http://www.ketisharif.com/maps/leo.jpg

Z tym złotem to trafili jak kulą w płot ;) I jeśli "dramatic" podciągnąć pod "drama queen" to się zgadza ;) No i mam fantastyczne towarzystwa: Suraiyę.