Pokaż pełną wersję : Bardzo dziękuję za 1000 postów :-)
Właśnie zauważyłem, że dzisiaj przekroczyliśmy 1000 napisanych wiadomości :)
Zajęło nam to tylko trochę ponad miesiąc.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za to :love:
Stworzyliście tutaj naprawdę miłe miejsce!
Brawo!!! :amuse::amuse: :D :);) Jednym slowem udalo sie stworzyc cos, czego brakowało internautkom tanczącym TB :) Dzieki przyjaznej atmosferze każdy może pytać o to co go dręczy ;)
Braaawo nam wszystkim!!! Dziękuje wszystkim za to forum! Jesteście najlepsze! :D
Ohoho szybko się rozkręcamy xP Kocham Was :D:D
No to szybko nam to poszło ;) Trudno mi uwierzyć, że to forum takie młode jest, zaglądam tu codziennie i już się z nim zżyłam, tak ze trudno uwierzyć że go kiedyś nie było ;)
Trudno mi uwierzyć, że to forum takie młode jest, zaglądam tu codziennie i już się z nim zżyłam, tak ze trudno uwierzyć że go kiedyś nie było ;)
No tak, pierwsze co robię po włączeniu komputera to sprawdzenie, co się dzieje na forum. Czy ja jestem uzależniona???:unsure:.....:rolleyes:....:D
No tak, pierwsze co robię po włączeniu komputera to sprawdzenie, co się dzieje na forum. Czy ja jestem uzależniona???:unsure:.....:rolleyes:....:D
Ja też !!!!!:D Uzależnione więc jesteśmy już obie, chociaż podobno ta epidemia zaczeła się od Admina:p, który niańczy "nasze" forum.
Obiecuje solenie, że czynnie przyczynie się do dopisania jeszcze jednego 0 do liczyby postów
Zdrówko za 10 000 postów do końca roku!!!
Ja też !!!!!:D Uzależnione więc jesteśmy już obie, chociaż podobno ta epidemia zaczeła się od Admina:p, który niańczy "nasze" forum.
"Niańczy" to dobre słowo. Utrzymać w ryzach takie stadko dziewczyn to niemała sztuka :p:D
No tak, pierwsze co robię po włączeniu komputera to sprawdzenie, co się dzieje na forum. Czy ja jestem uzależniona???.........
Przyłaczam sie do uzaleznionych ;)
"Niańczy" to dobre słowo. Utrzymać w ryzach takie stadko dziewczyn to niemała sztuka :p:D
Co wy gadacie :amazed::!?:
Jesteście tak miłe dla siebie i kochane dla mnie, że jeszcze ani razu nie dałyście mi szansy na skasowanie, edytowanie żadnej wiadomości. Mam dużo narzędzi do moderowania tego forum ale pokryły się kurzem :blink1:
Jak dalej tak pójdzie to nawet nie dacie mi przyjemności zbanowania paru użytkowników.:nuts:
1000??? super :) pozdr :D
Mała tancereczka
20-10-2007, 21:05
1000 było wczoraj :D
Dzisiaj jest już 1093, a jak się rozpędzę to będzie 1100 dzisiaj:nuts::eek:
1000 było wczoraj :D
Dzisiaj jest już 1093, a jak się rozpędzę to będzie 1100 dzisiaj:nuts::eek:
No to udało Ci się właśnie piszę 1101 post :D
Co wy gadacie :amazed::!?:
Jesteście tak miłe dla siebie i kochane dla mnie, że jeszcze ani razu nie dałyście mi szansy na skasowanie, edytowanie żadnej wiadomości.
Czyli możemy się rozkręcić trochę bardziej i stać się bardziej pyskate?;)
Skoro mowa o 1000 postach w tym topicu :) to ja tutaj właśnie wpisuje swój 100 (setny) :) Forum mnie wciągneło na amen:p. <uzależniona> Wiec jeszcze raz DZIEKUJE wszystkim którzy włożyli swój trud w powstanie tego forum, osobom, które na codzien pilnują tutaj porządku i wszystkim użytkowniczkom tego forum, które dzielą się swoją wiedzą tajemną ;) :) I od których ucze sie bardzo, bardzo wiele :)
Gratuluję! 100 postów to duży wyczyn w tak krótkim czasie :)
Tym bardziej, że jesteś pierwszą osobą, która przekroczyła tą cyfrę!
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.