Pokaż pełną wersję : Tribal, gothic w Poznaniu - gdzie?
Witam :)
Czy któraś z Was posiada informacje gdzie, kto i za ile uczy takich stylów??
z góry dziękuję za wszelkie informacje :)
Cześć,
prowadzimy zajęcia ( ja oraz Smecia ) z podstaw ATS'u oraz przygotowujemy do warsztatów z Layali ( fuzja ).
Jesli jesteś zainteresowana to prześlij zapytanie na dalaya@dalaya.pl
kaoruaki
02-03-2009, 11:22
ale stricte gothic tribalu w poznaniu to(chyba)nie ma:unsure:, ewentualnie to czego sie nauczysz na fuzji, możesz wykorzystać we własnej gotyckiej interpretacji,ale spoko, w Ustce już będzie pełen profesjonalizm w wykonaniu Arielli;)
plamka123
31-07-2009, 13:12
.............
Plamko, w tym wątku możesz pooglądać filmiki w stylu gothic:
http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=2111&highlight=gothic
A ja zapytam czy w Katowicach ktoś tego uczy?
Witam, mam takie pytanie w związku z zapowiedzianymi warsztatami tribal z Layali w Poznaniu - jaki jest poziom tych warsztatów? Czy jest sens aby wybierała się na nie osoba, która do tej pory nie miała styczności z tribalem, a co gorsza również z belly dance miała do czynienia jedynie na poziomie bardzo podstawowym? Bo po prawdzie ogromnie mnie kusi aby na te warsztaty się wybrac, ale już mam wizję że będę stac jako ten kołek i 'nie czaic o co chodzi'. :embarrest:
Powiedzcie proszę, jak widzicie 'laika' na warsztatach! :)
Myślę, że na pierwszy warsztat możesz spokojnie przyjść. Będzie technika i kombinacje. Właśnie od tego powinnaś zacząć, jeśli interesuje Cię tribal.
Postaraj się wynieść z tego warsztatu jak najwięcej materiału do ćwiczeń i nie stresuj się, że nie wszystko od razu doskonale umiesz :)
Jesli chodzi o choreografię, to myślę, że możesz mieć problemy nie mając żadnych podstaw, chociaż, jeśli dobrze odnajdziesz się na technice, to możesz w ostatniej chwili zdecydować się na udział w drugim warsztacie. No chyba, że nie będzie już miejsc :(
Dzięki za rozjaśnienie sytuacji :)
W takim razie zaraz dam znać Kasi żeby zaklepała mi miejsce chociaż na pierwszy warsztat, a potem - jak mówisz - zobaczę 'co się wykluje' ^^
Aaa, i mam nadzieję że nie rozchorujecie się dziewczyny po wczorajszej Rokietnicy, bo nam ten zimny wiatr fatalnie dał się we znaki :P
Witam, mam takie pytanie w związku z zapowiedzianymi warsztatami tribal z Layali w Poznaniu - jaki jest poziom tych warsztatów? Czy jest sens aby wybierała się na nie osoba, która do tej pory nie miała styczności z tribalem, a co gorsza również z belly dance miała do czynienia jedynie na poziomie bardzo podstawowym? Bo po prawdzie ogromnie mnie kusi aby na te warsztaty się wybrac, ale już mam wizję że będę stac jako ten kołek i 'nie czaic o co chodzi'. :embarrest:
Powiedzcie proszę, jak widzicie 'laika' na warsztatach! :)
Ivoree, jeśli interesuje Cię tribal to nie przejmuj się tym ,czego nie umiesz tylko przyjdź śmiało na warsztaty. Też myślę,ze kombinacje będą odpowiedniejsze niż choreografia. A jeśli czegoś już zupełnie nie będziesz ogarniać to z pewnością pomożemy.
Z tribalem jest tak,że na początku nauki zazwyczaj nikomu to nie wychodzi- wymaga po prostu wypracowania wielu rzeczy- przede wszystkim umiejętności izolacji ( a to każdemu zabiera trochę czasu )- dopiero po opanowaniu "elementów składowych" mozna swobodnie zacząć tańczyć. Ale nie przejmuj się- możesz przyjść i zgromadzić "wiedzę" by mieć co ćwiczyć w domu i przede wszystkim poczuć "z czym to się je" i czym rózni się od tańca brzucha.
Poza tym nie ma czego się bać- Layali jest bardzo sympatyczną osobą i prowadzi warszaty w świetnej, przyjemnej atmosferze.
Zapraszamy więc śmiało!!! będzie fajnie!!!:)
Skoro tak, to już z pewnością się na warsztatach pojawię - na szczęście są jeszcze wolne miejsca. W sumie macie rację, najwyżej będzie mi nieco trudniej niż tym którzy znają podstawy, ale co tam - ważne żeby się dobrze bawić :D
Swoją drogą, to do tribala dojrzewam od czasu, gdy zobaczyłam Wasz (mam tu na myśli Ciebie, beLLizz, Smecię oraz Ghadę) występ jeszcze w klubie Agawa, na jakimś Bollywood party - jejku, ile to już temu było? :blink:
Zawróciłyście mi wtedy w głowie - to był mój zupełnie pierwszy kontakt z tribalem (tak, tak, czujcie się odpowiedzialne). :D
W takim razie - do zobaczenia w niedzielę! ^^
kaoruaki
07-09-2009, 11:19
Swoją drogą, to do tribala dojrzewam od czasu, gdy zobaczyłam Wasz (mam tu na myśli Ciebie, beLLizz, Smecię oraz Ghadę) występ jeszcze w klubie Agawa, na jakimś Bollywood party - jejku, ile to już temu było? :blink:
Zawróciłyście mi wtedy w głowie - to był mój zupełnie pierwszy kontakt z tribalem (tak, tak, czujcie się odpowiedzialne). :D
To dokładnie jak ja, wyobraź sobie ze też tam byłam i też był to mój zupelnie pierwszy kontakt z tribalem:D no i poszłam na pierwsze zajęcia w październiku zeszłego roku,przyznam ze była to najlepsza decyzja w moim życiu ;)
Tak więc do zobaczenia!
O Matko, o tym "występie" to myslałam (miałam nadzieje) ,że swiat już dawno zapomniał. O nie...ja tam się czułam jak przestraszony kurczak,he,he.Mam nadzieję,że niewiele z tego pamiętacie dziewczyny:) a przynajmniej szybko zapomnicie:)
"polepszyłyśmy się" wszystkie od tamtej pory nieco - dzięki Bogu.
To było rok temu a mi się wydaje jakby z pięć.
BTW. moze warto przenieść te nasze pogaduszki na jakiś inny wątek- warszaty z Layali czy co. Bo o gotyku to za bardzo nie jest?
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.