Pokaż pełną wersję : Belly dance w Toruniu (?)
Wertowałam strony tego forum w poszukiwaniu jakiś informacji na temat kursów bd w toruniu, ale niestety - niewiele znalazłam. Tylko dwie wzmianki o jakiś warsztatach, bodajże z minionego roku. Może Wy, Drogie Panie orientujecie się lepiej w tym temacie? Gdzie można ćwiczyć taniec brzucha w mieście Kopernika? Jestem zdesperowana i bardzo potrzebująca tego, a jako osoba poczatkująco-początkująca nie bardzo jeszcze odnajduję się w tym wszystkim :(
Z gróry dziękuję za jakies informacje :)
Nikt Ci nie odpowiedział do tej pory z Torunia bo prawdopodobnie:
a) jest tam pustynia pod względem TB
b) nikt tam nie jest zainteresowany reklamą i popularyzacją TB
c) olały Cię widząc w tobie potencjalne zagrożenie
*zaznacz najbardziej prawdopodobną opcję;)
d) Adara tańczy w Toruniu i wie, tylko dopiero tu dotarła;)
Ruszyła właśnie nowa początkująco początkująca grupa, na starówce, w klubie fitness Marta, koło Baja Pomorskiego:) Mogę Ci dać dokładniejsze namiary jak chcesz:)
d) Adara tańczy w Toruniu i wie, tylko dopiero tu dotarła;)
Ruszyła właśnie nowa początkująco początkująca grupa, na starówce, w klubie fitness Marta, koło Baja Pomorskiego:) Mogę Ci dać dokładniejsze namiary jak chcesz:)
dziękuję bardzo :) sama trafiłam dokładnie do tego miejsca ostatnio i do tej grupy :)
a co do pustyni... to chyba fakt, ale o ile dobrze mi się zdaje (bo zasięgnęłam języka), to jeszcze są co najmniej ze 2 miejsca w Toruniu, w których można się tego uczyć. Ale ja chwilowo chyba zostanę przy baju pomomorskim :)
jeszcze raz dziękuję za odzew :)
c) olały Cię widząc w tobie potencjalne zagrożenie
d) nie znamy odpowiedzi na jej pytanie..?
Nie rozumiem, dlaczego sugerujesz, że jakakolwiek forumowiczka mogłaby z premedytacją olewać inną... Do tego służy opcja ignorowania użytkowników. A jakim zagrożeniem miałaby dla kogokolwiek być inna forumowiczka..?
latem beda warsztaty cos wiecej na stronie http://www.taniecbrzucha.pl/warsztaty_torun.html; ja mam zamiar sie wybrac [ o ile starczy mi odwagi ] gdyz jestem baaaardzo poczatkujaca a wlasciwie nie tanczaca chociaz marzaca:D:D:D
vasanto, opcja d już była;);)
To o warsztatach już jest przeterminowane z zeszłego roku, strona chyba dawno temu była uaktualniana... :/ Chociaż gdyby coś latem było, to bym się nie obraziła..
no to zes mnie pocieszyla nie widzialam ze to dotyczy zeszlego roku:eek::(
No ja właśnie też najpierw czytam i się cieszę a potem dojechałam do końca i tyle było mojej radości... Ale może w tym roku też coś się będzie działo. Spytam jutro jak nie zapomnę:) A jak Ci się marzy tb, to nie czekaj tylko dołączaj do Aeris:)
(ja powinnam dostać jakąś zniżkę za to reklamowanie na forum jak nic;);)
ja już wysłałam wiadomość do Ciebie lailano, tam Ci wszystko napisałam :)
no właśnie dziewczęta, jak będziecie coś wiedziały o jakichkolwiek warsztatach w Toruniwie, to dawajcie znać. ja tez dopiero raczkuję w tej materii i potrzebna mi jest pomoc :)
A co do innych miejsc, gdzie można w toruniu uczyć się TB, to dotarła do mnie fama, że jednym z nich jest FANTOM, ale przeglądając ich ofertę - nic takiego nie widzę :(
Chociaż na stronie "Marty' też za wiele nie ma - trzeba informacje zasięgać poczta pantoflową :(
Ale my ozywimy TB w toruniu! :D
Fantom jeżeli ma w ofercie tb (też nie widziałam, żeby miał) to sobie na bank niezłą kasę zażyczy za sam fakt, że to Fantom...:p
też mi się tak wydaje. na szczęście w owym, 'naszym' fitness klubie ceny są całkiem zdatne. chociaż i tak pewnie nic nie pobije cen w warszawie. Ale to stolica - tam wszystko jest duże - duże domy, duże korki, duże ceny...;)
Być może zrobię tu mały off topic, ale ryzykuję. Chodzi mi o naukę Belly dance w mieście niezbyt daleko od Torunia, mianowicie we Włocławku. Spędzam tam całe dwa miesiące wakacji i od tego roku nie mam zamiaru siedzieć bezczynnie;) Sprawdzałam szkoły tańca i nic nie znalazłam. Może są jakieś kursy, warsztaty, cokolwiek, tylko jest to skrzętnie ukryte? Czy ma ktoś jakieś informacje?
Kinga Makowiecka organizowała w Toruniu i Włocławku warsztaty - można się skontaktować (telefonicznie!) i zapytać, czy to jest kontynuowane. Tyle że akurat z tą instruktorką to dla początkujących raczej.
http://taniecbrzucha.pl/warsztaty_torun.html
Lailano, i jak? Trafiłaś już gdzieś do kogoś?:)
a jak!!!:D:D:D zapisalam sie razem z Aeris do Marty. I jest super. Im dluzej chodze tym bardziej jestem szczesliwa!:D:D:D
Ano chodzimy, chodzimy :) Skutki tego odczuwam dość mocno, bo choć zajęcia są były we wtorek - plecy bolą mnie do dzisiaj ;(
A co do zajęć w wakacje, dowiadywałam się i będzie prawdopodobnie tworzona jakaś grupa wakacyjna, ale to wszystko jeszcze do omówienia. Natomiast po wakacjach, na jesieni kursy ruszają dalej normalnie i każda z nas 'wskakuje' dalej do swojej grupy i kontynuuje naukę dalej, a nie musi zaczynać od nowa :) To taka informacja ogólna ;)
oooo no to super:D:D:D; nic nas nie ominie;)
O właśnie chciałam napisać o tej grupie wakacyjnej, widzę, że mnie ubiegłyście:P A to będzie wakacyjna grupa Marzenki, czy wakacyjna grupa ogólnie? Bo wczoraj jak się u mnie dziewczyny pytały, to pomysł był w sumie nowy i dopiero była mowa o tym, że pójdzie informacja po grupach i się zobaczy ile osób będzie chętnych i na jakim poziomie i wtedy się pomyśli.
no wlasnie u Marty narazie nic niewiadomo, czy bedzie ta grupa zalezy od tego ile zbierze sie chetnych, ale niestety u nas duzo dziewczyn to studentki z innych miejscowosci wiec na wakacje powyjezdzaja....Adaro a ty wiesz gdzie bedzie grupa wakacyjna:cool:?
No właśnie chyba wiem tyle co Wy:P
EDIT
Już jest wtorek po zajęciach Waszych pewnie:P Wiadomo coś więcej?
Toruńskie Kobity:) Na którą Wy macie zajęcia jutro? Bo się planuję wybrać jutro na 19 chyba (jeżeli będę w stanie się ruszyć po dzisiejszym:p) i sobie myślałam, że pewnie się zobaczymy:P
u nas sie troszeczke pozmienialo, Marzena juz nie prowadzi zajec, nasza grupe przejela Iwona, ale i ona poprowadzi jescze tylko jedne zajecia w pniedz o 19;15. Pozniej mowila ze na poczatku lipca planuje zrobic warsztaty a jesli beda chetni to we wakacje moze je powtorzy:)
Oooo.. Na prawdę?? No to się zdziwiłam teraz. Czyli ta grupa wczorajsza na 19:15, na której swoje zajęcia odrabiałam to Wy byłyście?:P
Aeris pojechala juz do domu, wiec juz do nas nie chodzi, a mnie wczoraj nie bylo bo mnie moje niskie cisnienie zmoglo, ale za tydzien oczywiscie jestem, a ty bylas wczoraj na 19?
Eeee no to się minęłyśmy w takim razie, bo ja właśnie wczoraj się na 19 pojawiłam, bo odrabiałam, a swoje normalne zajęcia mam w czwartki...
A na warsztatach planujecie być?
ja napewno, dziewczyny z mojej grupy od Marzeny jada do domu, a nie wiem jak bedzie z dziewczynami od Iwony...mam nadzieje ze ty rowniez sie tam wybierasz...
Ja się wybieram, jak najbardziej:D:D I z tego co zauważyłam dziewczyny z mojej grupy też, więc trochę nas będzie:D
no to super, im wiecej nas tym lepiej:D:D:D
Uaktualnione:D:D:D:yeahhh::yeahhh:
http://taniecbrzucha.pl/letnie_warsztaty2009.html
http://taniecbrzucha.pl/warsztaty_torun.html
Teraz będę miała dylematy dopiero....:wacko::p
tak wiem czytalam, ale napisalam jeszcze maila do nich zeby sie upewnic co do szczegolow; jesli beda sie odbywac w dogodnym miejscu to bede na drugim cyklu
Też się czaję na ten drugi cykl właśnie i na te "piękne ręce w tańcu brzucha" (to by mi się zdecydowanie przydało:p). Tylko muszę to jeszcze przemyśleć i przetrawić, bo jak mnie siłą nikt nie zaciągnie, to się zestracham jak zwykle i się nie wybiorę, a potem będę żałowała...:p
to ja cie tam zaciagne i to sila:cool:
:D:D:D:D to osobę mobilizującą już mam. Teraz tylko rozwiązać dylemat, na które warsztaty się rzucić, bo pewnie finanse mnie ograniczą...:mad: A strasznie chcę być na tych z Iwoną, no i te ręce... bo te moje to tragedia...:p Na wszystkich chcę być.... :P
Będzie trzeba pokombinować.
no wlasnie finanse....:wacko:
A ja się właśnie zgłosiłam:D:D:D:yeahhh::yeahhh:
Lailano, co do miejsca, pytałam i to zależy od wielkości grupy jaka się zbierze, wstępnie jest 'Marta', a jak grupa będzie większa i będzie zmiana sali to się dowiemy:D
Ale fajnie:D:D:D
a na ktore zglosilas sie dokladnie?
Drugi cykl dla początkujących 27-30.07 (pierwszy się nie odbędzie, bo się grupa nie zebrała) i dla średnio zaawansowanych 18go o tych pięknych rękach;) akurat jestem na granicy obu poziomów to się i tu i tu załapałam:)
to sie spotkamy na cyklu drugim, w poniedzialek sie zapisze bo teraz mam zjazd i egzaminy:mad:; a nie pytalas sieczy na tym cyklu jest szansa ze zbierze sie grupa?
Nie pytałam... Ale czasu jeszcze trochę jest, a skoro 'Marta' jest punktem wyjściowym jeśli chodzi o miejsce, to raczej wielkiej grupy się nie spodziewają:p
Ja mam nadzieję, że się grupa zbierze, bo już się napaliłam:P
kurcze dopiero teraz doczytalam Twoja wypowiedz, ja bede w rupie poczatkujacej....:rolleyes:a bedziesz u Iwony na warsztatach? bo ja chyba tak ale zobaczymy co jeszcze powie na ten temat w poniedzialek;)
No ja też w początkującej:p A do Iwony właśnie też bym chciała strasznie i czekam na jakąś informację od niej. Się rozszalałam normalnie, zapowiadają mi się tańczące wakacje:D:p
no to super ze do poczatkujacej,to sie spotkamy, jak tez sie rozszalalam martwi mnie kwestia kasy, na te dwa warsztaty to bedzie ok ale jesli powstanie cos pozniej jeszcze oj to bede chyba plakac....
jestem wlasnie swiezutko po zajeciach; Iwona zmienila termin warsztatow, planuje zrobic je okolo 19-stego, ja bede napewno, juz sie zglosilam:)
Oooo dzięki za informacje:D akurat w tych dniach muszę być w Toruniu, fajnie by było:D:D:D A o cenie coś mówiła może?:p
kazala mi tylko do siebie napisac sms-a, i to wszytsko:), a o szczegolach szczegoly bedzie pozniej powiadamiac
amatorka
03-10-2010, 19:05
witam wszystkich
jestem z Torunia i jestem zainteresowana zapisaniem sie na jakieś zajęcia z nauki tanca brzucha , gdzie mogę znaleść takie szkoły tanca w toruniu , jakie są ceny i przedzialy wiekowe
witam wszystkich
jestem z Torunia i jestem zainteresowana zapisaniem sie na jakieś zajęcia z nauki tanca brzucha , gdzie mogę znaleść takie szkoły tanca w toruniu , jakie są ceny i przedzialy wiekowe
odpowiedz na pw;)
moglabym rowniez prosic o info jak powyzej? jestem zainteresowana rozpoczeciem przygody z TB :)
Czy ja również mogłabym prosić o namiary? Z góry dziękuję :)
zajęcia dla grup początkujących są w fitnes klubie Marta na wlk garbarach 2, jak również na sukienniczej w Belli; jeśli chodzi o ceny to nie bardzo wiem jak się teraz tutaj kształtują ale coś około 60-70 zł za bodajże 4 spotkania
zajęcia odbywają się także w zespole szkol ekonomicznych, tutaj nie ma wprawdzie typowej grupy początkującej ale jest świetna instruktorka, która tworzy takąż grupę, aktualnie są pojedyncze osoby o niższym poziomie ale Iwona tak prowadzi zajęcia ze takie osoby szybko wyrównują poziom z pozostałymi osobami, do Iwony chodzimy razem z Adarą i bardzo ja sobie chwalimy, nasze zajęcia odbywają się we wt o 19,30
jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało pytaj:)
EDIT: właśnie się dowiedziałam, że zajęcia dla grupy początkującej u Iwony odbywają się w ekonomiku w pt o 17;30:)
Nalesniczek
11-09-2011, 09:52
Cześć wszystkim :)
Od niedawna poszukuję informacji na temat kursów belly dance w moim Toruniu. Czy mogłybyście mi pomóc? :)
polecam Iwone w fitness Forma na ul. Grudziackiej, ja do niej chodze i jestem naprawdę zadowolona - wysoki poziom, świetne przygotowanie pedagogiczne[ no bo w końcu z zawodu jest nauczycielem;p] i jest baaardzo sympatyczna:)
dancepro
16-09-2011, 10:42
Witam, zapraszamy do szkoły tańca Jagielski Dance Project. Właśnie w tym tygodniu zajęcia rozpoczęła grupa zupełnie początkująca (są jeszcze wolne miejsca!), a w kolejnych tygodniach zaczną się lekcje dla grupy początkującej/średniozaawansowanej. Więcej info na: http://www.dancepro.pl/belly-dance-jagielski-dance-project-nauka-tanca-w-toruniu/
Ja właśnie zaczęłam chodzić do szkoły tańca Fantom. Na razie jest całkiem ok, zobaczymy dalej:). Jakbyście słyszały o warsztatach, czy innych tego typu wydarzeniach związanych z belly dance w Toruniu lub okolicach, dawajcie znać. Będzie super się tam spotkać...:)
Cześć,
Grupa początkująca rusza w najbliższą środę ( 5 października ) w klubie KAMELEON na ul. Tuwima 9 - godz. 17.45.
Prawdopodobnie w połowie października powstanie również grupa początkująca w fitness FORMA na ul. Grudziądzkiej 51.
Na kurs już zaczęłam chodzić ale zastanawiam się, czy w Toruniu da się zrobić coś więcej. Nie chciałabym, aby moja przygoda z tańcem brzucha skończyła się razem z kursem ;). A Ty Belly chodzisz do któregoś z tych klubów?
Tak chodzę ale pełnię nieco inną rolę. Jestem instruktorką belly dance. Co roku organizuję nabór do grupy początkującej. Zajęcia nie mają formy kursu, który obejmują określoną ilość zajęć. Grupa tworzona jest z myślą aby kontynuować naukę i jeśli są osoby chętne, to zajęcia trwają przez cały rok. Po roku przechodzi się do grupy średniej, później bardziej zaawansowanej.
Pozdrawiam serdecznie
O! Super! Wa takim razie jak już skończę kurs, może się do Ciebie wybiorę :).
W Toruniu jest jakiś kurs? Pierwsze słysze....Gdzie?
W szkole tańca Fantom i podobno jest też w Jagielski Dance Project, czy jakoś tak, ale tam chyba drogo. A poza tym to chyba tylko fitness cluby...
kurs a zajęcia cykliczne to sa jednak różne zajęcia, po kursie dostajesz jakiś papierek czy certyfikat, po zajęciach cyklicznych nie; U Jagielskiego czy we Fantomie z tego co wiem nie ma kursów, tylko właśnie zajęcia cykliczne, nie myl tych dwóch pojęć.
Blancari
21-11-2011, 14:51
Ja bym to raczej rozdzieliła tak, że kursy są ograniczone czasowo: np 3 miesiące, 10 tygodni czy coś, a zajęcia cykliczne/regularne po prostu trwają cały rok i grupa idzie z materiałem naprzód tak długo, jak długo się utrzymuje.
Kwestie papierków są drugorzędne, ponieważ w zasadzie nie mają żadnej wartości poza dobrym humorem kursantki. W każdej szkole jest nieco inny program, każda instruktorka ma inną kolejność wprowadzania materiału, więc taki papierek w zasadzie nic nie mówi poza faktem, że chodziłaś na zajęcia.
Nie kierowałabym się przy wyborze szkoły otrzymywaniem papierka, bo nie ma na to jakichś wytycznych. Szkoła może sobie wydawać certyfikaty jeśli chce i to nie musi mieć nic wspólnego z poziomem nauczania. Lepiej kierować się po prostu instruktorką: czy jej sposób nauczania nam odpowiada, czy poziom zajęć spełnia nasze oczekiwania.
A papierki zaczynają mieć znaczenie, kiedy chcesz być instruktorem- wtedy warto zrobić państwowe uprawnienia instruktorskie oraz zbierać certyfikaty z warsztatów. Nie trzeba jednak do tego certyfikatów z całej tanecznej edukacji, bo wymagane są po prostu umiejętności.
To ja już nie wiem jak to jest. W Fantomie nazywają to kursem ale z tego co wiem nie ma tam certyfikatów.
Blanko, masz rację papierek papierkowi nie równy; chciałam tak jakoś najłatwiej to określić;p
Ranjiu każda szkoła nazywa zajęcia cykliczne kursem, żeby złapać klientki, bo to są spore jednak pieniądze...to tak według mnie, ale z tego co sie orientuje w naszym regionie kuj-pom nie ma żadnych kursów [ w moim rozumieniu i rozumieniu Blanki]
Ja jeszcze nie poruszam się w tym "orientalnym" świecie swobodnie. Może rzeczywiście nie powinnam używać słowa kurs. Przepraszam, jeśli wprowadziłam kogoś w błąd.
Zajęcia z tańca brzucha odbywają się również w Kafefajce (Małe Garbary 1/3) w poniedziałki i środy o godzinie 18. Zaczęły się 30 listopada, ale można dołączyć również w grudniu. Jest to poziom podstawowy, dla osób niemających jeszcze styczności z tym tańcem. Zajęcia trwają pełną godzinę. Jednorazowe wejście kosztuje 10 zł. Nie ma karnetów. W ramach zajęć przewidziana jest nauka figur, ćwiczenia na izolację, technika obrotów. Nie trzeba mieć wyszukanego stroju. Wystarczy coś wygodnego. Interesującym upiększeniem zwyczajnego, nawet sportowego ubrania, może być chusta z monetkami, podkreślająca ruchy bioder. Można uczestniczyć w zajęciach zarówno w poniedziałek, jak i w środę, co zapewni utrwalenie figur, szybsze przyswojenie techniki tego tańca. Ale można też uczestniczyć w zajęciach w wybranym dniu. Dodatkowym atutem zajęć jest to, że odbywają się one w ciekawym miejscu, przesyconym orientalną aurą. Po zajęciach można rozmakować się w tureckich specjałach i smakowej fajce wodnej, bez skrupułów relaksując się na poduchach ;).
O! To coś nowego. A jak tam jest? Zajęcia w tej sali, gdzie siedzą goście klubu i patrzą? Trochę to by było krępujące, jak ktoś jeszcze niewiele umie.
Ja właśnie zapisałam się na zajęcia, które odbywały się w klubie Forma a teraz będą w Kameleonie.
Aiszo czy tam przypadkiem nie uczy Ania? taka blondyneczka z długimi włosami?
Ranija: Zajęcia odbywają się w osobnej sali. Jest zamknięta. Nikt zatem nie wchodzi i nie podpatruje. Więc nie ma czego się krępować. Zajęcia miały swój początek na przełomie listopada i grudnia, ale tak się składa, że w chwili obecnej, tj. w połowie grudnia niemalże, nie ma jeszcze ukształtowanej stałej grupy. Można zatem dołączyć, bez obaw że się coś straciło. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam :)
tak przypuszczałam że tu się chowasz; pozwolę sobie krótko zareklamować Aisze, tańczę z nią już 3 rok,więc znam ja nie o dziś:D ma świetnie wypracowaną technikę i jest przesympatyczną ciepłą osóbką; zajęcia z nią to sama przyjemność
Dziękuję lailana :). W grupie początkującej, która ruszyła w Kafefajce nadal są wolne miejsca. Można dołączyć w każdej chwili. Kameralna sala pozwala mi skupić uwagę na każdej uczestniczce zajęć i indiwidualnie pomóc w nauce figur. Tak jak pisałam wcześniej, zajęcia odbywają się w poniedziałki i środy o godzinie 18 w zamkniętej sali, w iście orientalnej scenerii, która wprowadza w odpowiedni do tańca nastrój :). Można przyjsć zobaczyć jak ten taniec wygląda, spróbować swoich sił, postawić pierwszy krok i w ten sposób zacząć swoją przygodę z tańcem. Bo wszystko zaczyna się od pierwszego kroku, pierwszej ósemki, pierwszego shimmy....serdecznie zapraszam:)
A czy mogłabym chodzić tylko w poniedziałki? To są dwie oddzielne grupy?
Ranija: Tak, oczywiście można chodzić tylko w jeden dzień :). Grupa nie jest jeszcze zamknieta. Istnieje zatem możliwość dołączenia. Pewnie jakaś stała grupa uformuje się dopiero w styczniu, ponieważ trudno zebrać grupę przed świętami. Zajęcia są zaplanowane tak, że uczę figur zarówno w poniedziałek jak i w środę. Osoby, które chodzą w jeden dzień w tygodniu nauczą się mniej więcej tego samego, co osoby, które chodzą w dwa dni. Różnica może polegać jedynie na tym, że osoby uczestniczące w zajęciach poniedziałkowych i środowych szybciej przyswoją sobie pewne rzeczy i będą je sobie utrwalać. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że im się więcej ćwiczy, tym łatwiej jest w tym tańcu poczuć się naprawdę swobodnie :).To jeszcze tylko przypomnę - zajęcia odbywają się w Kafefajce w poniedziałki i środy o godzinie 18.00 :)
Byłam dwa razy w poniedziałek ale niestety zajęcia się akurat nie odbywały. Napisz mi proszę, czy w ten poniedziałek będą nie chciałabym iść na próżno.
na pewno będą 6 lutego w Kafefajce o 18 z Aisza. Dobrze by było gdybyś miała fc, tam zawsze na tablicy są ogłoszenia zajęć moich lub Aiszy;)
edit: literówki i uzupełnienie info
Zajęcia w Kafefajce odbywają się w poniedziałki i środy o godzinie 18. Tańczymy w zamykanej sali. Potrzebny jest jedynie wygodny strój (mogą być spodnie, leginsy, długa luźna spódnica, koszulka na krótki rękaw, czy na ramiączka). Dobrym dopełnieniem może być chusta z monetkami, która podkreśli ruch bioder. Ale nie jest ona konieczna. Zapraszam już 13 i 15 lutego na naukę tańca brzucha dla początkujących. Koszt godzinnych zajęć wynosi 10 zł. Nie ma karnetów, ani wcześniejszych zapisów. Zapraszam :)
fajnie że Toruń zaczyna odżywać... tylko szkoda że tylko zajęcia cykliczne a żadnych warsztatów
20 i 23 lutego, w poniedziałek i środę o godzinie 18 zapraszam do Kafefajki (Małe Garbary 1/3) na naukę tańca brzucha na poziomie podstawowym, dla osób, które nie miały jeszcze styczności z tym tańcem, ale mile będą widziane także te, które poznały nieco jego tajniki. Można wybrać sobie dzień. Wystrczy zabrać ze sobą swobodny i wygodny strój. Koszt godzinnych zajęć wynosi 10 zł. Zajęcia odbywają się w zamykanej sali, w orientalnej atmosferze. Serdecznie zapraszam :)
Aniu ogłoś to lepiej w wątku wiesci z orientalnych scen, tu raczej powinna być prowadzona dyskusja na temat obecnej sytuacji tb w Toruniu, zrobiłyśmy taki spory offtop;)
Pozwolę sobie tylko dodać lekkie sprostowanie do wcześniejszych moich postów. Zajęcia w Kafefajce będą odbywać się w każdy poniedziałek o godzinie 18. Grupa środowa chyba się nie utworzy z powodu braku chętnych osób (chyba, że takowe osoby się zgłoszą), ale grupa poniedziałkowa raczej powstanie. Jest ona nadal otwarta. Można dołączyć w kazdej chwili. Zapraszam już 5 marca, 12 marca, albo w każdy następny poniedziałek :).
w Toruniu najgorsze jest to że zainteresowanie jest, ale większość osób się deklaruje i na tym się kończy; rotacja w grupach początkujących jest ogromna a szanse stworzenia grupy średnio zaawansowanej bądź nawet początkującej+ jest bardo nikłe....pomimo że Toruń to przecież miasto studentów więc tych grup powinno być dużo...:(
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.