Pokaż pełną wersję : Poszukuję osoby do zespołu tancerzy ognia
Stoję na czele grupy tancerzy ognia, która tworzą 3 osoby. Ze względu na ilość zleceń i występów potrzebna nam jest jeszcze jedna osoba. Szukamy dziewczyny orientującej się w tańcu, nie bojącej się żywego ognia i przede wszystkim odważnej i wytrzymałej fizycznie. Musi być w wieku od 16 do 20. Potrzebujemy jej natychmiast! :)
Odnośnie pytań i zgłoszeń proszę pisać na maila voodoo.firedance@gmail.com
Pozdrawiam ! ;)
*Sylwia*
21-04-2009, 08:48
Lares... Jaka szkoda, że nie jesteś z Warszawy. Chętnie bym się podłączyła bo mam już pewne doświadczenie w tej kwestii :D Ale chyba też jestem za stara :mad: Trzymam kciuki za twoją inicjatywę bo taniec z ogniem jest wspaniały...
szkoda ze tak daleko? No i to ograniczenie wiekowe-chyba im starszy tancerz tym wiecej doswiadczenia i lepsze wystepy. Gdyby nie ta odleglosc to ja bym sie pisala.
troszkę bezsensowne to ograniczenie wiekowe...
Blancari
21-04-2009, 13:08
Może dlatego, że Lares jest młoda i nie chce mieć w zespole osób dużo od niej odbiegających wiekiem.
Tylko, że trochę jej to utrudni znalezienie właściwej osoby.
A cóż w nim dziwnego? Dzieci nie chcą starszej "mentorki", tylko koleżankę rówieśnicę. Może by się czuły niezręcznie? Ich zespół, mają prawo wybierać.
Zgadzam się z Blancą. Po prostu osoby będące, w podobnym wieku (np. licealnym) lepiej się dogadują - mają swoje sprawy, swoje problemy, swoje starcia z rodzicami, klasówki, sprawdziany, subkultury itd. Oczywiście nie jest to żadną regułą. A później te granice i tak się zacierają.
Vello, z Tobą też się zgadzam:), ale uważam, że niesprawiedliwie nazywasz ich dziećmi.
Chodzi o to, że już mi się trafiła w zespole starsza ode mnie osoba i próbowała przejąć go przy okazji próbując się mnie pozbyć. Boje się drugiej takiej sytuacjii gdyż pełnię w zespole funkcję przede wszystkim opiekuna. Jak coś to mogą to być nawet osoby 40-letnie :) Ale tylko na tym forum bo wiem, że są tu osoby odpowiedzialne nie chcące niczego zepsuć :) Napisałam tak na innych forach, żeby mi się nie trafiła nie odpowiednia tancerka :)
A co do dziecka: jeszcze nim jestem i będę bardzo dłuuuuuuuugo :D
sagitarius
04-07-2009, 17:47
No wiec jestem z rudy slaskiej i moglabym sie przylaczyc, ALE ja dopiero zaczelam swoja przygode z tancem brzucha (dopiero cwicze pol roku) po drugie jestem po trzydziestce (ale nie zamierzam nikogo wygryzac)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.