PDA

Pokaż pełną wersję : poszukuję tancerek z Trójmiasta

martanowicka
15-11-2007, 14:34
Witam
Szukam tancerek z Trójmiasta do występów na różnych imprezach. W tej chwili najbardziej potrzebuję osób, które chciałyby wystąpić w Sylwestra.
Proszę o kontakt na maila: martanowicka.taniec@gmail.com
pozdrawiam
www.martanowicka.dl.pl (http://www.martanowicka.dl.pl)

Allia
20-11-2007, 13:15
chętnie bym się zgłosiła bo uwielbiam tańczyć ale jeszcze zbyt duży żółtodziób ze mnie żeby się publicznie pokazać :)
natomiast zaintrygował mnie ten sylwester (zastanawiamy się jeszcze ze znajomymi gdzie pójść) - czy to jakaś impreza zamknięta czy jakiś klub organizuje orientalną zabawę sylwestrową?

martanowicka
22-11-2007, 13:50
Chodzi o kilka zamkniętych imprez sylestrowych w klubach itp. Ale jeżeli pociąga Cię scena napisz, może za jakiś czas - raczej juz w nowym roku:) zaczniesz występować

Layla
26-11-2007, 11:06
ile trzeba się uczyc żeby zaliczyc sie do tancerek, ktore moglyby występowac?

Vasanta
26-11-2007, 22:44
ile trzeba się uczyc żeby zaliczyc sie do tancerek, ktore moglyby występowac?

Dwadzieścia dwa dni i pół godziny :-P
To chyba zależy od intensywności treningów, ogólnych talentów potencjalnej tancerki i poziomu samokrytycyzmu :-) Ja tańczyłam publicznie tylko raz, po tygodniu nauki, i jak oglądam film, to widzę przede wszystkim, jak dużo muszę się jeszcze nauczyć... Ale publiczności się podobało. Pięknie umalowana i ubrana dziewczyna wyginająca się w rytm muzyki nie musi być technicznie idealna, żeby amatorska publiczność się cieszyła ;-)

Quesse
27-11-2007, 15:05
Zgadzam się - niektórzy po bardzo krótkim czasie nauki tańczą bardzo efektownie, zresztą sama też tańczyłam w Łochowicach po tygodniu:)

Layla: na tym forum jest sporo tematów o występowaniu, porad jak sobie poradzić itp. Przejrzyj je i oceń, czy jesteś gotowa i czy dasz sobie radę z występowaniem. Potem zatańcz dla rodziny/znajomych na imprezie, poproś, żeby ktoś to sfilmował i oceń, jak wypadłaś. Powodzenia:)