Pokaż pełną wersję : Jamilah - nowa www
Roksolanka (Naima)
16-11-2007, 16:51
http://www.jamilah.pl/
Ładne, nie?
Oby takich więcej.
A Jamilah serdecznie gratuluję!!!!!
Pozdrawiam
r.
Ładna stronka :-) Z wrodzoną czepliwością do czegoś bym się przyczepiła, gdyby było do czego :-) Może to, że ten zielony kolor linków nie bardzo mi pasuje do ogólnej kolorystyki strony... Ale to doprawdy drobnostka.
Śliczna strona, uczta dla oczu. A poza tym... Tam jest napisane, że ona zaczęła w 2006 roku... Zazdroszczę - po tak krótkim czasie nauki została profesjonalną tancerką. Respect:)
W galerii są świetne zdjęcia :p Naprawdę warto obejrzeć "sesje zdjęciowe", bo zdjęcia są kobiece i jest tam mnóstwo pięknych strojów :amuse:
Bardzo ładna strona, gratuluję :)
Zamieściłem ją w naszym dziale Linki >> tancerki polskie
Bardzo mi się podoba ta strona:rolleyes::rolleyes:
Bardzo podoba mi się mi się strona Jamilah - gratuluję :biggrin: :) - sama chciałabym mieć taką, zwaszcza równie ładnie oświetlone zdjęcia:):p
Gratuluję nie tylko strony ale i talentu :) - widziałam Jamilah i mimo stosunkowo krótkiego okresu nauki TB to tańczy już w pełni profesjonalne
Witam
Dziękuję za przychylne opinie
Co do mojego profesjonalizmu to mam nadzieje ze za 8 lat będę profesjonalistką ;)
Safiro chciałaś chyba powiedzieć tajemniczo przyciemnione. Super efekt!!:)
Trafiłam na tą strone z linku gazetowego :) Przepieknie wykonana strona, sliczna kolorystyka, cudowne zdjecia :)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.