Pokaż pełną wersję : Warsztaty W Trójmieście - Tribal (ATS) oraz tribal fussion 24-25.11.2007
Daria - członkini tribalowego zespołu Zaghareet , instruktorką tańca brzucha jest od 3 lat ,ma półroczną praktyke w prowadzeniu regularnych zajęć tribalu w Bielsko-Białej w szkole tańca Dakini.Występowała wraz a Yolandą i Layali jako Zaghareet na Festiwalu Tribalowym w Teplicach:
http://tribes.tribe.net/tribalinpoland/photos/162b1086-ef11-4aea-8517-f231d337b591
http://tribes.tribe.net/tribalinpoland/photos/44c2d691-f15e-4bd0-b09c-01fb2899eef8
Zajęcia przeznaczone dla osób nieznających triablu lub początkujących
W sobotę będziemy uczyć się podstaw ATS , poznawać takie elementy jak arabic , pivot bump , raqia with the twist, poczujemy radość grupowej improwizacji oraz dreszczyk emocji podczas zmiany lidera .
W niedziele poznamy elementy tańczone najczęściej w fuzji oraz nauczymy się choreografii tribalfussionbellydance do "piosenki requiem for a dream"
24-25.11.2007
sobota 16-18
niedziela 11-13
TheSalsaKings ul.Śląska 53 budynaek Gdynia-House
Juz sie nie moge doczekac !!! :)))))
1. Ze bedzie ATS
2. Ze bedzie uwielbiany przezemnie od pierwszego wejrzenia tribal fusion :D
3. Choreo do requiem for a dream ;D Kocham ten utwór :)
agat_sopot
27-11-2007, 00:14
a ja mam pytanie czy jest jakis koszt tych warsztwtow ? jestem poczatkujaca dopiero(styl.klas.) zatem moge wziac udzial w warszt.tribalu ?:)
a ja mam pytanie czy jest jakis koszt tych warsztwtow ? jestem poczatkujaca dopiero(styl.klas.) zatem moge wziac udzial w warszt.tribalu ?:)
Zajęcia przeznaczone dla osób nieznających triablu lub początkujących
To odpowiedź na drugie pytanie.
zatem moge wziac udzial w warszt.tribalu ?:)
Warsztaty odbyły się w ostatni weekend tj. 24-25.11.2007
Musisz poczekać na następne.
Zazwyczaj jest organizowana zawsze grupa dla początkujących w której możesz bez problemu wziąć udział.
Polecam Ci warsztaty z tribalu z Patricią Zarnovican
Najbliższe odbędą się w Warszawie w styczniu
Więcej w tym wątku:
http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=142
Długo sie za to zabieralam, ale...Obiecałam komuś ;), ze napiszę mini recenzje dotyczącą tych warsztatów :) A wiec do rzeczy ;)
Po konsultacji z dziewczynami, które były na warsztatach, wszystkie stwierdziłyśmy jednogłośnie, że było zaje...ście!:) I, ze chcemy wiecej, wiecej, wiecej!:) Pierwszego dnia warsztatów Daria wprowadziła nas w podstawy ATS-u. Tego dnia każda bellydancerka mogła się sprawdzić w roli lidera, za którym z radością podążała grupa :) To była wspaniała zabawa :nuts::loveTB::yeahhh: Nastepnego dnia watsztatów poznałyśmy podstawy tribal fusion i uczylysmy sie choreografii do utworu Requiem for a dream (takiej mroczniejszej wersji tego utworu:D) To bylo niesamowite, wrecz mistyczne przezycie ;)
Myśle, że jak na taki niewielki okres czasu, poznałyśmy sporo ruchów. Zwłaszcza, ze jak sobie ułożyłam później to wszystko w głowie to wyszło tego naprawde duzo ;)
Każda uczestniczka warsztatów była caly czas pod czujnym okiem Darii ;) Daria bardzo chetnie dzieliła sie swoją wiedzą, bardzo chętnie odpowiadała na nasze pytania :) Chyba wlasnie to, i jej bardzo pozytywne nastawienie do nas wpłynęło na to, że już po zakończeniu warsztatów prosiłyśmy ją (i szkołe, która nam zorganizowała te warsztaty) , by odwiedzała nas czesciej ;) Tak wiec... z niecierpliwością oczekujemy kolejnych warsztatów :)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.