Pokaż pełną wersję : Mandragora - plemię z Trójmiasta
Bashira Qamar
15-07-2009, 19:03
W dniu wczorajszym już oficjalnie zaistniało wojownicze plemię Mandragora z Trójmiasta. Razem jemy ciasto i tańczymy ATS i fuzję.
Lubimy ciasto.
Jeszcze o nas usłyszycie :D
Znaczy,o tym jak jecie ciasto?:D
Wybaczcie musiałam:D A tak na serio - gratuluję!:)
Arshenique
15-07-2009, 22:17
moje ciasto xD.... mogłam wam więcej przynieść bo wywaliłam trochę do kosza przed wyjazdem :/
Jak można ciasto do kosza wywalić:eek: to prawie jak świętokradzctwo!
A tak na poważnie to gratuluje plemienia i czekam, a raczej nasłuchuje;)
Arshenique
15-07-2009, 23:04
No bo by się zmarnowało niestety :( a to był 3-bit :P więc max 3-4 dni może w lodówce stać.
martaagra
15-07-2009, 23:25
słodkie było bardzo i tyle ile przynioslaś było wystarczająco:)
KKAAYYAA
16-07-2009, 09:41
Wyszło przy okazji na jaw, że każda szanująca się Mandragora powinna mieć zawsze ze sobą w torebce łyżeczkę (no i zillsy tak na wszelki wypadek):D
Bashira Qamar
16-07-2009, 09:53
No wuaśśśnie. Ja juz chce moje. A jak widać oreczek jest bardziej szanujacą isętribalką, bo miała dwie łyżeczki, Arsheniczce facet z torebki zillsy wyjął, a ja nie miałam ani jednego ani drugiego :>
Arshenique
16-07-2009, 11:31
ja też miałam dwie łyżeczki ;> i serwetki :P aż 3 i wszystkie zużyłyśmy xD. No i opieprzyłam Maćka że nie wolno mu układać rzeczy w mojej torebce ;P. A ja zapomniałam maty do jogi i nie wiem jak sobie poćwiczyć w ogrodzie :[.. ale ten dom jest tak ogromny że tańczyć mogę wszędzie :D nie to co u mnie w Gdańsku !
Lomundra
16-07-2009, 12:55
Szkoda, że mieszkam na drugim końcu Polski, bo bym wam moją babkę piaskową z majonezem przyniosła. Mówię wam, niebo w gębie- i po zębie. :D
Buziaki.
Miłego wspólnego trajbowania.
ŻE COOOO?? Arszenique!! JAK MOGŁAŚ TO CUDO DO KOSZA WYRZUCIĆ!!?? :cry: Trzeba było dać znać, że zostało, to bym przyjechała i się nim zaopiekowała :D
Więcej ciastaaaaa :nuts:
EDIT: No, już się opanowałam (jeszcze tylko trochę ręce mi się trzęsą ;) ) Witaj, Lomundro, zapraszamy nad morze z babką czy bez ;)
martaagra
17-07-2009, 17:13
Lomundra-masz ślicznego avatara:love:
...Teraz już wiem dlaczegom jest bezplemienna....
BO JA NIE LUBIĘ CIASTAAAAA!!!!!
Masakra , nie wiedzialam ,że to tak będzie rzutowalo na moje życie;)
maroccanmint
10-08-2009, 22:28
Strasznie Wam zazdroszczę - ja bywam tylko szamanem w robocie...
Ale od września wracam do tańczenia, hurra!!!
Arshenique
19-09-2009, 11:25
O matko, ale zaśmiecony ten temat ;). Bashirko, proszę o jakieś info czy cokolwiek :D.
To my:
http://lh5.ggpht.com/_wXrf4Bd_Mg0/SoApfPvw7jI/AAAAAAAAA-c/yUIgZvUZ308/s640/4.jpg
Bashira Qamar
19-09-2009, 11:41
na tym oto obrazku ścigamy się która pierwsza zaklepie sobie kawałek ciasta!
no dobrze, żarty się nas trzymają. ale już niebawem napiszem coś konkretniejszego :)
Arshenique
19-09-2009, 12:06
ja tam już jestem na diecie :D <mówi to ta, która piecze najwięcej ciast.......>
dla kogo te ciasta? Bo ja dawno żadnego nie jadłam ^^ Musimy się częściej spotykać, Arshenique ;)
Widzę, że na zdjęciu jak zwykle można mnie poznać po tyłku, który zawsze jakoś się objawi nawet jak będę prawie cała zasłonięta :D
Bashira Qamar
20-09-2009, 04:03
Drogie dziewczęta rezerwujcie 4 paździenrika. Robię parapetówę :) będzie nie tylko tribalowo.
Katarzyna
20-09-2009, 20:50
Szkoda, że mieszkam na drugim końcu Polski, bo bym wam moją babkę piaskową z majonezem przyniosła. Mówię wam, niebo w gębie- i po zębie. :D
.
hmmm...bardzo mnie zaintrygowało to wyjątkowe połączenie smakowe, można przepis?
Arshenique
22-09-2009, 16:38
dla kogo te ciasta? Bo ja dawno żadnego nie jadłam ^^ Musimy się częściej spotykać, Arshenique ;) głównie dla mnie i mojej siostry, czasami i mój Mężczyzna wpadał by zjeść :P.
Widzę, że na zdjęciu jak zwykle można mnie poznać po tyłku, który zawsze jakoś się objawi nawet jak będę prawie cała zasłonięta :D Nieważne jak to zabrzmi, ale po zajęciach z Dance Hall to mam już dość twojego tyłka przed swoim nosem :D
Drogie dziewczęta rezerwujcie 4 paździenrika. Robię parapetówę :) będzie nie tylko tribalowo. Oki :D
Nieważne jak to zabrzmi, ale po zajęciach z Dance Hall to mam już dość twojego tyłka przed swoim nosem :D
Co ja na to poradzę, że mój tyłek sam pcha się w oczy :p
Ale EOT!, bo jak ktoś to przeczyta, to jeszcze się nas wystraszy.
Porozmawiajmy o poważnych sprawach!
:smile1::nuts::laugh_001:
;)
Bashira Qamar
23-09-2009, 18:33
Swoją drogą: wychodzi na to że jestem bucem, parapetówa 2giego październik, w piątek. Jak by jakieś forumowiczki chciały zajrzeć to startujemy o 18.00, można się spóźnić, zapraszam, adres na PW ale to Gdynia Karwiny :)
maroccanmint
23-09-2009, 19:37
Dziewczyny, wyglądacie świetnie :-)
Arshenique
23-09-2009, 23:20
Ładne słonko było xD. Dzięki :)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.