PDA

Pokaż pełną wersję : Jak znaleźć tancerkę na występ?

dajwer
16-08-2009, 11:56
Witam
mam pytanie, jak mam znaleźć tancerkę, która chciałaby przygotować pokaz tańca na małym przyjęciu?
Z jakim kosztem powinienem się liczyć?
dziękuję i czekam na odp pod dajwer@poczta.onet.pl

Farida
16-08-2009, 12:07
Witaj, Dajwer.
Forumowiczki tego forum, to tancerki z całej Polski.
Sprecyzuj swoje wymagania m.in miasto, termin, w którym miałaby się odbyć impreza. Myślę, że po takiej informacji, odezwą się do Ciebie tancerki zainteresowane Twoją ofertą.

Blancari
16-08-2009, 12:51
Dodam tylko, że taka propozycja powinna pojawić się w dziale OGŁOSZENIA (http://www.belly-dance.pl/forum/forumdisplay.php?f=14).
Najlepiej po prostu dać ogłoszenie i dogadać się z tancerką.
Jak pisała Farida: podaj miasto, termin, rodzaj imprezy (bankiet firmowy, urodziny, wesele czy co innego) oraz kontakt. Szczegóły ustalisz już z tancerkami - bo zależnie od stopnia zaawansowania mają różne stawki. Koszt zależy również od długości występu.

EDIT: a na przyszłość - dopóki nie jest to konkretna oferta, tylko ogólne, forumowe pytanie, nie jest w zwyczaju oczekiwać odpowiedzi na prywatnego maila. Privy to dopiero na konkretne zgłoszenia. Mam nadzieję więc, że jednak tu jeszcze zajrzysz i przeczytasz wiadomości. Pozdrawiam :D

Lulua
17-08-2009, 16:59
a ja bym wrzuciła w google coś w rodzaju "pokazy tańca brzucha" plus miasto. Jest kilka stron zespołów i solistek, które takie pokazy robią.
Albo poszukałabym szkoły tańca w okolicy, sprawdziła czy tam prowadzą taniec brzucha i udała się do instruktorki na rozmowę :)