Pokaż pełną wersję : Wielkie Gratulacje dla YOLANDY!!! - Yolanda jedynym w Polsce certyfikowanym instruktorem ATS!!
Uwaga uwaga!!!
Z bardzo zaufanego i bardzo wiarygodnego źródła otrzymałam właśnie informację, że Yolanda została JEDYNYM w Polsce, CERTYFIKOWANYM przez Carolene Nerficcio (Fat Chance Belly Dance) INSTRUKTOREM ATS'u!!!!!!!:yeahhh:
Yolu!!! Serdeczne gratulacje z całego serca :serce::serce::serce:
Jestem niesamowicie dumna i szczęśliwa, że to właśnie taka ambitna i tak bardzo kochająca taniec osoba jest moją isntruktorką!! :serce::serce::loveTB: (w tym miejscu powinno byc "Yolande")
Yolu jeszcze raz gratuluję i dziękuję za to, że jesteś naszą Mistrzynią!!!!:love:
Mona Monne
09-09-2009, 21:09
Gratulacje Yolu :)
Najszczersze gratulacje!!! :) Czemu ja nie mieszkam w Krakowie lub Katowicach? :(
Ale to wspaniała wiadomość :):):):):):):)
Jest, jest - mogę potwierdzić jako naoczny świadek:D I już się wygadałam o tym w galerii forum, ale pogratuluję jeszcze raz:)
:yeahhh::biggrin::biggrin::biggrin:
Yolu, gratulacje, skarbie nasz!!! :nuts:
Blancari
09-09-2009, 21:18
Yolu - gratulacje!
Ale Poznanianki już wiedziały, bo Herbi widziała :D
ojoj, dołączam się do gratulacji, jesteś wielka!!!! i powtarzając za poprzedniczkami...dlaczego nie mieszkam w Kat lub Kra....uhhhh, ale zawsze warsztaty zostają :):):)
I dodam jeszcze, bo Yola się na pewno nie pochwali, że zatańczyła podczas show przed Caroleną i Meghą - wyobrażacie sobie tego banana na mojej twarzy?:D
Jak dobrze, że jesteś Mistrzynią, a nie miszczynią! Brawo!!!
Dołączam się do gratulacji :D I niezmiernie żałuję, że w najbliższym czasie nie będę mogła dalej się uczyć u naszej mistrzyni ;), ale nadrobię jak najszybciej :D
Eskarino
09-09-2009, 22:05
Dołączam sie do ogolnych ochow na czesc Yoli :) Gratuluje!!! :)
Gratulacje! :)
Nawet nie byłam świadoma jakiego zaszczytu dostąpiłam w sobotę :D
Brawo, brawo, brawo! To wielkie wyróżnienie, a także nobilitacja dla polskiego tribalu!
Ja również gratuluję! Brawo!:biggrin:
Marzenie
10-09-2009, 14:41
Super! Gratuluję! :D
Gratulacje! Nasza certyfikowana instruktorko!
Bardzo się cieszę!
Super! Szkoda, że do Krakowa i Katowic ode mnie tak daleko, ale mam nadzieję, że Yola zawita do Trójmiasta, bo dawno jej u nas nie było :) (ostatnio kiedy ja jeszcze nie miałam zielonego pojęcia o tribalu :embarrest:)
Katarzyna
10-09-2009, 20:14
Gratulacje!!!
Yolu - gratuluję sukcesu i dziękuję za wszystko co robisz dla Polskiej sceny tribalu!
Roksolanka (Naima)
10-09-2009, 20:29
Brawo!
Brawo!
Tak się cieszę!
Moje najszczersze i najserdeczniejsze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:serce::serce::serce::serce:
Bardzo Ciebie podziwiam Yolu, jesteś niesamowitą osobowością taneczną w naszym kraju, gratulacje :D
Najszczersze gratulacje i wyrazy podziwu! Oraz oczywiście zazdrości, ale takiej życzliwej:)
My, polskie tribalki, mamy wielkie szczęście, że Cię mamy, Jolu!
Ja również się przyłączam ^^/
Gdyby nie Jola, to mielibyśmy tutaj tribalową pustynię.
Bashira Qamar
11-09-2009, 00:05
Hah! i punkt dla nas! Jeszcze lepsza Yola. A myślałam że to już niemożliwe :)
Gratuluje Yolando!:biggrin:
Bardzo się Cieszę, że wreszcie zbierasz udokumentowane owoce swojej ciężkiej pracy i pasji - zasługujesz na 100 takich certifikatów!!!:)
Brawo Jolu!!! Pamietam jak byłam na pierwszych twoch warsztatach w Krakowie gdy ATS wogole tu jeszcze nie istniał, i ile sie od tego czasu zmieniło. Głownie dzieki twojej pracy i zaangażowaniu. Gratuluje Ci z całego serca!!
Wielkie gratulacje!!!!
Mam nadzieję,że w Lublinie pojawi się więcej entuzjastek ATS i zechcesz zawitać kiedyś do nas żeby podzielić się swoją wiedzą
No, wspaniale!!! Gratuluje!!! To cudowne, ze Polki zaczynają wychodzić ze swym tańcem poza nasze podwórko- edukując się u najlepszych, zbierając oklaski u boku Gwiazd- to wszystko działa na wspólną korzyść! Dobra robota:D
noooo sredeczne gratulacje Jolu
Dołączam się do gratulacji:p I cieszę się ogromnie, że mam możliwość uczyć sie od osób, które swoje umiejętności zdobywają u najlepszych światowej sławy. Mam nadzieję, że w końcu uda nam sie spotkać na jakichś warsztatach w Lublinie:)
Yolu gratuluję!!!!!! Jesteś żywym przykładem na to, że "kiedy czegoś gorąco pragniesz, cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu" (P. Coelho).
Zrobiłaś to :D:D:D:D:D:D:D
Gratulacje :) No to nasz kraj może być dumny i... rozwijać się tribalowo dalej, głównie dzięki Twoim inicjatywom i determinacji. Udowodniłaś, jak silna potrafi być tribalka, zwłaszcza słowiańska :)
Dziękuję Wam wszystkim bardzo :) Ten kurs był spełnieniem jednego z moich wielkich marzeń.
A na marginesie miła informacja dla tribalek - rozmawiałam dzisiaj z Patricią Zarnovican. Mówiła, że poczyniłyście niesamowite postępy od jej pierwszej wizyty w Polsce :D
Yolu, gratulecje!!!:D:D:D Jesteś Wielka:D
BlackPearl
14-09-2009, 16:59
Yolu, naprawdę szczere gratulacje. Załużony certyfikat!!
Ooooooooooooooooooooooooooranyyyy! Yolu! Najszczersze gratulacje!!! Gdyby nie Twoja ogromna pasja i serce do tańca, mogłybyśmy jedynie wzdychać do You Tube'a. Dzięki, że nas tym wszystkim zarażasz!
GRATULUJĘ jeszcze raz!
Gratuluję waaaaaaaawwwwwwwwwwwwww
Cudownie! To zaszczyt mieć w naszym kraju takie talenty! A jest ich coraz więcej :)
Wielkie Gratulacje <3
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.