PDA

Pokaż pełną wersję : Strona www.belly-dance.pl obchodzi dzisiaj swoje pierwsze urodziny! 13.XII.07

Amani
13-12-2007, 21:37
Strona www.belly-dance.pl (http://www.belly-dance.pl) obchodzi dzisiaj swoje pierwsze urodziny!

Dokładnie rok temu kliknełam uroczyście w enter, czym opublikowałam pierwszą wiadomość na naszej stronie.:)

Początkowo miała ona być hobbystyczną stroną, której celem było podzielenie się naszą pasją z innymi tancerkami. Miała być też wizytówką zespołu Zahra.

Dzisiaj jesteśmy już dużą społecznością, która potrafi się wspierać, dzielić radościami i doświadczeniami.
Z perspektywy tego roku nie żałuję ani jednej godziny, którą spędziliśmy przy budowie tego serwisu. Wasze zaangażowanie upewniło mnie również, że warto dalej rozbudowywać tą stronę.

Przy okazji pierwszych urodzin pragnę podziękować wszystkim, którzy brali udział w budowie i rozwijaniu tego serwisu, za ich poświęcony czas, rady, sugestie i wsparcie.

:biggrin: :drzyjcie: :biggrin:

Basinah
13-12-2007, 21:42
Sto lat , sto lat... Gratulacje Amani! Niech nam strona rośnie w zdrowiu :D:p

Farida
13-12-2007, 22:07
Sto lat sto lat http://valday.com/img/tort.gif:D I niech ta strona stanie sie najwiekszym serwisem o bellydance w Polsce :)

Kaira
14-12-2007, 00:54
I niech ta strona stanie sie najwiekszym serwisem o bellydance w Polsce :)
A jeszcze nie jest? :smile1:

Farida
14-12-2007, 09:08
A jeszcze nie jest? :smile1:

Keira :> , to tak motywacyjnie ;D Wszystko popsułas :cry:;D Ty! :laugh_001:;)

Quesse
14-12-2007, 16:27
100 lat!!! :)

Aurinko
14-12-2007, 19:37
:):p:rolleyes::redface::idea::serce::blink1::toung ::huh_001::bigsmile::cheesy::drzyjcie:

Mała tancereczka
14-12-2007, 23:23
Jestem z wami od prawie pierwszego dnia istnienia strony :), od pierwszego dnia istnienia forum i nie wyobrażam sobie już dnia bez was :D:D

Jak ten rok szybko minął! :eek:

Moon
15-12-2007, 10:34
Wszystkiego najlepszego i dalszego rozwoju ;):)
Cieszę się, że jest ta strona i forum bo czerpię z niego dużo inspiracji :)

Semiramis
15-12-2007, 13:12
Codziennie wchodzę na stronę i forum :) Dość długo interesuję się tańcem brzuszka i bywałam na wielu forach, ale one jakoś powoli umierały albo dziewczyny zaczynały się kłócić.. A tu :) No po prostu super strona, wiele informacji, no i to forum :) Aż przyjemnie zasiąść po zajęciach przed komputerem :) Tak trzymać :D

Pozdrawiam serdecznie

Beta
15-12-2007, 13:25
Po pierwsze 100 lat i wielkie podziękowania za stworzenie tego miejsca :)
Za danie nam możliwości dzielenia się wszystkim;):D

Dość długo interesuję się tańcem brzuszka i bywałam na wielu forach, ale one jakoś powoli umierały albo dziewczyny zaczynały się kłócić..
Bo tam nie było gospodarza który by o wszystko dbał :laugh_001:

Admin
15-12-2007, 22:50
W podsumowaniu tego pierwszego roku, warto podziękować za 218 tyś odwiedzin!!! i to tylko na pierwszej strony nie licząc forum.