PDA

Pokaż pełną wersję : Mega warsztaty - Zima 2008, Gdynia, 26-27 stycznia

STO Zafirah (Nourhan)
14-12-2007, 11:54
STO Zafirah zaprasza do zapisów do nowej grupy od stycznia 2008:

piątki - 19:30-21:00 - zupelnie nowa grupa
piątki - 18:00-19:30 - 2 miejsca wolne

Cena karnetu miesiecznego - 80 PLN do końca danego miesiąca, 90 PLN na początku miesiąca.

***** MEGA WARSZTATY TANCA BRZUCHA - Zima 2008 ! *****

26-27 stycznia 2008

26 stycznia - sobota - 'Sobota dla początkujących'

10:00-12:00 - Warsztaty dla początkujących (minimum 5 osób)

Przeznaczone dla osób, które mialy sporadyczny kontakt z tańcem brzucha lub dla osób zupelnie początkujących.
Poznamy podstawowe ruchy oraz charakter tańca.

12:15-14:15 - Warsztaty dla średnio-zaawansowanych (minimum 5 osób)

Przeznaczone dla osób, które tańczą minimum 3-4 miesiące. Rzecz jasna, każdy znajdzie coś dla siebie. Skupimy się na ruchach wężowych w tańcu brzucha i na trzęsieniach

14:30 - 16:30 - Warsztaty tańca z Woalem (minimum 5 osób)

Przeznaczone dla osób, które nie mialy z Woalem do tej pory do czynienia lub chcą usystematyzować swoje umiejętności. "Oswoimy" woal, poznamy jak operować nim w czasie tańca, podstawy obrotów, krótkie sekwencje

16:45 - 18:15 - Krótka choreografia z Wachlarzem (minimum 5 osób)

W jaki sposób wykorzystac wachlarz w TB? Delikatna fuzja TB z flamenco. (należy mieć wlasny wachlarz)
*****UWAGA *****- ten warsztat gratis dla osób, które wykupią wszystkie warsztaty jednego dnia !!!

27 stycznia - niedziela - 'Niedziela dla entuzjastek'

11:00 - 13:00 - Warsztat 'Drum Solo' (minimum 5 osób)

Przeznaczone dla osób, które mają za sobą pewien staż w tańcu i czują się na silach rozwijać dalej. Nauczymy się, w jaki sposób akcentować muzykę i co zrobić, by oddać charakter drum solo.

13:15-15:15 - Warsztat z Woalem (minimum 5 osób)

Warsztaty przeznaczone dla osób, które tańczą już z Woalem, ale chcialyby poznać ciekawe kombinacje i sekwencje.

15:30 - 17:30 - Warsztaty tańca z laską (minimum 5 osób)

Zapraszam osoby zainteresowane elementami folklorystycznymi w tańcu brzucha. Zupelnie początkujące i te, które mialy styczność w laską w TB. Poznamy krótkie sekwencje i podstawowe figury i ruchy wykorzystując laskę. (należy mieć wlasną laskę)

17:45 - 19:15 - Krótka choreografia z Wachlarzem (minimum 5 osób)

W jaki sposób wykorzystac wachlarz w TB? Delikatna fuzja TB z flamenco. (należy mieć swój wachlarz)
******UWAGA****** - ten warsztat gratis dla osób, które wykupią wszystkie warsztaty jednego dnia !!!

Cennik:

Sobota - wszystkie warsztaty: 50 PLN za 2 h
2 warsztaty: 80 PLN
Full pass - 110 PLN + gratis warsztat z Wacharzem

Niedziela - wszystkie warsztaty: 55 PLN za 2 h
2 warsztaty - 90 PLN
Full pass - 120 PLN + gratis warsztat z Wachlarzem

Zapisy:
telefoniczne: 503 560 368
mailowe: taniecbrzucha@gmail.com

ul. Kameliowa 3
dojazd wszystkimi autobusami w kierunku Kacze Buki
przystanek - Kameliowa

Farida
14-12-2007, 12:08
No no no :) Na pewno, sie na któreś wybiorę :)

STO Zafirah (Nourhan)
14-12-2007, 12:50
Piekna literowke walnelam w temacie ;] a z tego co widze tematu sie nie edytuje - no trudno :)

Pozdrawiam
marta

Edycja Admin:
Już poprawiłem ;)

Basinah
14-12-2007, 15:10
AAA!!! Muszę się na coś zapisać! ;):rolleyes: Czemu nie mam urodzin w styczniu, nagadałabym starszych :confused: Ale będę musiała być grzeczna przez ten miesiąc. :D

STO Zafirah (Nourhan)
14-12-2007, 22:37
Ja ze swej strony zapraszam - mam nadzieję, że uzbiera się odpowiednia liczba osób :)

Pozdrawiam tanecznie i swiatecznie
marta

Aida
15-12-2007, 00:03
Jaki będzie poziom zajęć w niedziele? tzn od jakiego stażu dziewczyny będą tańczyć oraz co zamierzasz na tych zajęciach zrobić(np. co z woalem).

STO Zafirah (Nourhan)
15-12-2007, 17:15
Witaj Aido,

poziom zajęć niedzielnych to poziom średniozaawansowany - róznie pojmuje się go w Polsce. Myślę, że osoby z ugruntowaną wiedzą z zakresu podstawowych ruchów, mające plynność i latwość tworzenia sekwencji w klasyce TB, odnajdą się na tych zajęciach - zarówno jeśli chodzi o drum solo, laskę czy woal. Myślę, że takim wyznacznikiem jest mniej więcej 6 miesięcy regularnych treningów - jednak zapraszam i Panie, które mimo mniejszego stażu czują się na silach. Na pewno dostosuję się do grupy i jej możliwości.

Dla osób zaawansowanych, warsztaty mogą okazać się malo odkrywcze :)

Jesli chodzi o Woal, to tak jak pisalam przeznaczone są dla osób, które z woalem mialy juz coś do czynienia. Przewiduję krótką choreografię na bazie wprowadzonych wczesniej sekwencji. Obroty, zagospodarowanie przestrzeni scenicznej w tańcu z woalem, ale rownież ciekawe polączenia znanych już figur - to ramowy plan warsztatu.

W razie pytań - proszę zadawać je tutaj lub mailowo.

Pozdrawiam
Marta

Admin
15-12-2007, 23:26
W razie pytań - proszę zadawać je tutaj lub mailowo.
Sugeruję tutaj ;), dzięki temu nie będziesz musiała wielokrotnie odpowiadać na te same pytania.:)

STO Zafirah (Nourhan)
16-12-2007, 00:51
bardzo dobra sugestia Panie Adminie ;]

ale jakbym zapomniala zajrzec na forum - to pogoncie mnie mailowo :)

Admin
16-12-2007, 17:28
bardzo dobra sugestia Panie Adminie ;]

ale jakbym zapomniala zajrzec na forum - to pogoncie mnie mailowo :)
Zaprenumeruj ten wątek, po każdym wpisie w nim otrzymasz automatycznie maila z powiadomieniem o nowych wiadomościach :)

narzędzia tematu >> subskrybuj temat ;)

Basinah
16-12-2007, 20:00
Kurczę, muszę jak najszybciej namówić rodziców, bo ja muszę się wbić na to jedno z dwóch wolnych miejsc. Nie wyobrażam sobie wracać o 21 pociągiem z Gdyni. Jaaaaaa, ale mnie nosi... I takie pytanie, ile może kosztować przejazd z Gdyni Głównej (dworzec) na Kameliową?

STO Zafirah (Nourhan)
17-12-2007, 00:18
Martinko - jedno z dwoch miejsc jest wolne w grupie regularnej :) czyli takiej, ktora zajecia ma co piatek o 18:00 do 19:30.

na mega warsztaty zimowe zapisy dopiero sie rozpoczely i mysle, ze spokojnie mozna zapisac sie na pcozatku stycznia.

dojazd z gdyni glownej na kameliowa - taxowka okolo 25 pln i jakies 10 minut, autobusem kazdym w stronę kaczych buków i tu juz zalezy od pory dnia od 25 minut wzwyż w czasie korków

pozdrawiam
marta

STO Zafirah (Nourhan)
17-12-2007, 00:19
Dzieki za podpowiedz - dopiero sie zapoznaje z forum :)

Basinah
17-12-2007, 19:03
No więc dziewczyny, tata się zgodził na zajęcia, ale tylko w tej grupie od 18 do 19:30. :D:p:unsure:Mam nadzieję, że są jeszcze wolne miejsca!!! :unsure: :huh_001:
:drzyjcie:

STO Zafirah (Nourhan)
21-12-2007, 00:32
Witam świątecznie i tanecznie :)

Spieszę poinformować, że grupa piątkowa na godzinę 18:00 - 19:30 jest już pelna. Mamy komplet uczestniczek. Grupa rusza 4 stycznia 2008.

Dlatego też uruchamiamy kolejną grupę:

piątki godzina 19:30 - 21:00
planowany start grupy: 1 lutego 2008

Zapraszam do zapisów i jednocześnie przypominam, ze zapisy na Mega Warsztaty Zimowe trwaja :)

Wyjeżdzam na okres świateczny - wiec lepiej byloby kontaktować się mailowo - z dostępem do internetu problemu mieć nie będę, z zasięgiem czasem problem jest ;)

Korzystając z okazji chcialam od razu zlozyć wszystkim milosniczkom orientu najserdeczniejsze życzenia spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wiele pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2008, oby przepelniony byl tańcem i radością z niego plynącą !

STO Zafirah
Marta Janik

Farida
21-12-2007, 09:44
Hej :) a moglabys od czasu do czasu informowac ile miejsc zostało ? :) Jak dobrze pojdzie to mam zamiar być na grupie niedzielnej :)

STO Zafirah (Nourhan)
25-12-2007, 14:47
Pewnie, ze bed einformowac.

Poki co, wszyscy mysla o swietach i sylwestrze :))

Zapisy juz ruszyly, wiec co jakis czas dam znac, jak to wyglada.

Marta

STO Zafirah (Nourhan)
02-01-2008, 22:59
Grupa piątkowa: 18:00 - 19:30 - zamknieta

Grupa piątkowa: 19:30 - 21:00 - 6 miejsc wolnych

Pozdrawiam i przypominam o Mega Warsztatach :)

Marta

STO Zafirah (Nourhan)
03-01-2008, 22:01
Nowa grupa piatkowa 19:30-21:00 - 3 miejsca wolne

Z pozdrowieniami
marta

mks
13-07-2008, 21:53
czy jest jaka sstrona internetowa tej szkoly???

STO Zafirah (Nourhan)
13-07-2008, 23:00
Witaj,

STO Zafirah zawiesila dzialalnosc. Mnie jako instruktorkę będzie można od września spotkać w Studiu Styl w Sopocie i w dwóch innych Szkolach - jestem w trakcie omawiania wspolpracy :)

Pozdrawiam,
marta