Pokaż pełną wersję : Coś zmieniłem na forum ;-)
Kto pierwszy zgadnie co? ;):D
Kto pierwszy zgadnie co? ;):D
hehehe nie trzeba zgadywac ;p bo wystarczy sie uwaznie przyjrzec... napisane jest na dole :D hihihi rozmiar zdjecia :D:D:D
pozdrawiam geniusza komputerowego :D
Nie, nie jaki tam rozmiar.
A co dostanę:nuts::nuts::D
Oczywiście są nowe rangi:yeahhh:I już nie jestem "Seniorem":D
Czekam na nagrodę,
Shimma:D:D:D
Nie, nie jaki tam rozmiar.
A co dostanę:nuts::nuts::D
Czekam na nagrodę,
sie wlasnie zORIENTowalam... :D brawo shimma :)
Czekam na nagrodę,
Gratulacje Shimma
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
Nagrodą jest nasze uznanie dla Twojej spostrzegawczości!!!
Opis nowych rang znajduje się w starym wątku na ten temat: TUTAJ (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=17)
:drzyjcie::dziekuje::yeahhh:
Szkoda ze 2 rangi juz mnie mineły ;) Ale super i tak :))))))
MisiakxD
19-12-2007, 16:46
Mi tez nowe rangi bardzo sie podobaja...:p:p:D:D
tak jak i chyba wszystkim - zORIENTowana nie brzmi tak staro jak senior member :P;)
MisiakxD
28-12-2007, 00:05
Musze cos powiedziec... Na forum oprócz kobiet jest tez kilku panow... I chociaż rangii sa niezziemskie to troche nie uczciwe bo wszystkie sa w rodzaju żeńskim.....:unsure:
Musze cos powiedziec... Na forum oprócz kobiet jest tez kilku panow... I chociaż rangii sa niezziemskie to troche nie uczciwe bo wszystkie sa w rodzaju żeńskim.....:unsure:
Hmmm... pomyślmy, ja się doliczyłem trzech razem ze mną ;)
Mnie problem nie dotyczy bo mam inną rangę, drugi jest Djemboy, który z racji swojej super gry na wszystkim co przypomina bęben dostał rangę Drum Master. Zostaje jeszcze Nomad, któremu mogę nadać jakąś rangę "męską" jeżeli będzie chciał.
Inni panowie, jeżeli tacy są, raczej się nie udzielają na forum więc im jest wszystko jedno. ;):):)
To gdzie ta nieuczciwość??? ;)
EDIT:
Nomada przerobiłem ręcznie na "zdezORIENtowany". Jeżeli będziemy mieli jeszcze jakichś panów to spokojnie problem rozwiąże w taki sam sposób :D
Przy okazji, główny temat o rangach przeniosłem do Belly dance Cafe. Nie rozumiem dlaczego założyłem go w dziale o tańcu! Chyba dam sobie ostrzeżenie ;) :)
Nomada przerobiłem ręcznie na "zdezORIENtowany". Jeżeli będziemy mieli jeszcze jakichś panów to spokojnie problem rozwiąże w taki sam sposób :D
Dzięki, nawet mi to nie przeszkadzało że byłem "zdezorientowana".;) Po prostu nie przywiązywałem do tego wagi :)
Mało piszę bo to nie mój temat, ale jestem tutaj kilka razy w tygodniu żeby się dokształcać i wiedzieć jak najwięcej o pasji mojej dziewczyny.:)
MisiakxD
28-12-2007, 14:05
Dzięki, nawet mi to nie przeszkadzało że byłem "zdezorientowana".;) Po prostu nie przywiązywałem do tego wagi :)
Mało piszę bo to nie mój temat, ale jestem tutaj kilka razy w tygodniu żeby się dokształcać i wiedzieć jak najwięcej o pasji mojej dziewczyny.:)
to mile...:D:D Mam nadzieje ze dowiesz sie jak najwiecej....
Nie obraz sie Adminku ale tak jakos wydawalo mi sie ze powinienes to zmienic i dziekuje za to...:redface::redface:
Szybki kolejny test na spostrzegawczość ;):D
Coś znowu zmieniłem (dodałem). Co? :):)
Ilość odsłon danego tematu :D
Ilość odsłon danego tematu :D
zimno ;) to jest od samego początku. ;):)
teraz widac kto odwiedzal forum w ciagu ostatniej doby :)
Brawo <fajerwerki>
Gorąco. Tak! Doinstalowałem moduł dzięki któremu możecie zobaczyć czy wasza znajoma, przyjaciółka była dzisiaj na forum.
Gratulacje dla Zafirah :biggrin:
zimno ;) to jest od samego początku. ;):)
Nigdy tego nie widziałam :D <hahahahah>
Kolejny szybki konkurs na spostrzegawczość dla stałych bywalców!
Nagroda to punkt reputacji :)
Co zmieniłem dzisiaj na forum?
Pierwsza prawidłowa odpowiedz zostanie nagrodzona :):D
Mamy stastystyki!
Brawo Shimma, ale statystyki są od stycznia ;)
Co innego? :)
Dla mnie statystyki są od dzisiaj.:blink::D
No więc mój wspaniały wzrok zauważył jeszcze opcję: szybkich linków:p<chce nagrodę>:D
Zaraz się okaże, że są od początku istnienia forum:p
Jak wchodzę w forum to pod napisem "Archiwum" jest napis "taniec brzucha" jak kliknę, to zmieniają się zdjęcia w galeriach (:unsure:?:blink:)
No więc mój wspaniały wzrok zauważył jeszcze opcję: szybkich linków:p<chce nagrodę>:D
Zaraz się okaże, że są od początku istnienia forum:p
Brawo zgadłaś! Rzeczywiście "szybkie linki" są od początku istnienia forum :):D
Już jesteś wygrana bo poznałaś ciekawe opcje forum.
Niestety coś innego zmieniłem dzisiaj ;):)
Szukaj dalej :)
A może statystyki? :confused:
scarabee
19-03-2008, 17:53
Czyżby chodziło o nowy układ graficzny cytatów? ;)
Wirtualna redakcja:blink::embarrest::mad::unsure::sick:? Szukaj: szukanie trwało itd. ten cały pasek?
No przecież te cytaty, jak napisała scarabee :)
Racja, te cytaty chyba...:)
Kolejny szybki konkurs na spostrzegawczość dla stałych bywalców!
Nagroda to punkt reputacji :)
Co zmieniłem dzisiaj na forum?
Pierwsza prawidłowa odpowiedz zostanie nagrodzona :):D
...a jak ktoś ma kiepski wzrok, to co??? Nie bierzesz tego pod uwagę???:D;):p
:biggrin:
Mamy zwycięzcę! Scarabee jako pierwsza odpowiedziała prawidłowo!
Punk reputacji wręczam Ci z gratulacjami!
Miałem chwilę wolną i postanowiłem trochę poprawić wygląd cytatów.
Zamiast czarnej obwódki mamy teraz według mnie ładniejszy graficzny symbol http://www.belly-dance.pl//forum/images/misc/q.gif
Oooo nowe cytaty :)
<I znowu musi sie przyzwyczajac:unsure:...>
Wygląd cytowanych wypowiedzi.
Cytatów. Już nie ma ramki.
scarabee
19-03-2008, 23:17
Adminie, dziękuję pięknie! :)
Co do zmiany - drobna rzecz a cieszy, zaiste bardziej estetycznie to wygląda :)
Anielskaharmonia
20-03-2008, 09:01
A mnie podobało się tak jak było....jakoś czytelniej z tymi ramkami...albo szybko się przywiązuję. Jak już przywyknę to Admin znów coś zmieni;)
A mnie podobało się tak jak było....jakoś czytelniej z tymi ramkami...albo szybko się przywiązuję. Jak już przywyknę to Admin znów coś zmieni;)
Już taki jestem, że cały czas muszę coś zmieniać bo inaczej zabija mnie rutyna i nuda :):D
Co do czytelności, to jest moje pierwsze kryterium dokonywania jakichkolwiek zmian. Według mnie teraz jest czytelniej. Może rzeczywiście w Twoim przypadku to przyzwyczajenie;):).
A mi brakuje jeszcze cudzysłowiu na końcu cytatu, jako zakonczenie cytowanej wypowiedzi ;)
moim skromnym zdaniem wersja cytatow z ramkami rzeczywiscie byla bardziej czytelna. po prostu cytat byl wyrazniej oddzielony od reszty tresci. teraz wszystko troche zlewa sie w jedna mase i nawet duzy cudzyslow tak klarownie nie odziela cytatu od pozostalych tresci jak ramki i inne tlo...
no ale skoro admin i inni uwazaja to rozwiazanie za lepsze/bardziej estetyczne, to siem wezmem i przyzwyczajem :)
A mi brakuje jeszcze cudzysłowia na końcu cytatu, jako zakonczenie cytowanej wypowiedzi ;)
Cudzysłowu! :D Zgadzam się, brakuje.
Adminie, a nie dałoby się zrobić tego cytatu na nieco ciemniejszym/nieco jaśniejszym tle? Nie w ramce, tylko żeby tło oddzielało?
Cudzysłowu! :D Zgadzam się, brakuje.
Adminie, a nie dałoby się zrobić tego cytatu na nieco ciemniejszym/nieco jaśniejszym tle? Nie w ramce, tylko żeby tło oddzielało?
Zobaczę co da się zrobić;)
Zobaczę co da się zrobić;)
A może inny kolor czcionki dla cytowanego tekstu tak aby także wizualnie cytat wyróżniał się z postu - np ciemny, zgaszony granat, Co o tym myślicie dziewczyny (i admin;))?
A może inny kolor czcionki dla cytowanego tekstu tak aby także wizualnie cytat wyróżniał się z postu - np ciemny, zgaszony granat, Co o tym myślicie dziewczyny (i admin;))?
Ja jestem za! Z pewnością byłoby to czytelniejsze.
Ps. Przychylam sie do wersji cytatów z ramkami :embarrest:
Ja również jestem za :) Jak dla mnie, teraz tekst cytowany i odpowiedz zlewają się ze sobą :( Przydałoby sie większe rozróżnienie :)
Tak, myślę, że zmiana koloru czcionki cytatu byłaby fajna:) A nowy układ jest ładniejszy:)
Nawet nie sądziłem, że ta mała zmiana pobudzi taką dyskusję. Dostaję już w tej sprawie nawet prywatne wiadomości i maile. :)
Po pierwsze graficzny znak cudzysłowu, jest piktogramem czyli graficznym symbolem sugerującym, że to jest cytat a nie zgodnym z regułami pisowni otwarciem cytatu.
Zajrzyjcie do wielu gazet (np. Newsweeka) gdzie ten symbol właśnie w takiej formie jest wykorzystywany.
Co do zlewania się tekstu to macie rację. Zlewa się jeżeli nie wstawi się pustej linii (enter) pomiędzy cytowanym tekstem a swoją wypowiedzią.
Właśnie pracuję nad tym aby to poprawić. Tylko na razie nic mi z tego nie wychodzi ;):). Dajcie mi trochę czasu. ;):cool:
Po pierwsze graficzny znak cudzysłowu, jest piktogramem czyli graficznym symbolem sugerującym, że to jest cytat a nie zgodnym z regułami pisowni otwarciem cytatu.
Zajrzyjcie do wielu gazet (np. Newsweeka) gdzie ten symbol właśnie w takiej formie jest wykorzystywany
Właśnie tutaj, adminie, nie chodzi o sam znak jako znak :) Tylko o to, że brakuje jakiejś ramki, albo czegoś co będzie jednoznacznie wskazywało na to, że to cytat :)
Właśnie tutaj, adminie, nie chodzi o sam znak jako znak :) Tylko o to, że brakuje jakiejś ramki, albo czegoś co będzie jednoznacznie wskazywało na to, że to cytat :)
Już pisałem, że zgadzam się z tą ramką lub wyróżnieniem tekstu;):)
Na temat tego znaczka odpowiadałem tym, którzy napisali że brak drugiego zamykającego.:)
w sumie to nie wiem, gdzie powinnam to napisać, ale tutaj sprobuje:D
Wpadłam na pomysł żeby w "liście użytkowników" dodać jeszcze tabelkę, skąd jest użytkownik :D
Mamy taki dział na samym dole ;)
Pytania i odpowiedzi (http://www.belly-dance.pl/forum/forumdisplay.php?f=6)
"Tutaj możecie zgłaszać uwagi, zadawać pytania odnośnie funkcjonowania forum i portalu belly-dance.pl"
Tam można zgłaszać wszystkie pomysły.
Napisz tam o swoim pomyśle, przekonaj mnie co to da, a może to zrobię ;)
Anielskaharmonia
27-03-2008, 08:21
Już pisałem, że zgadzam się z tą ramką lub wyróżnieniem tekstu;):)
No właśnie o to chodziło:). O wyróżnienie:p ! Okazało sie jednak, że to nie moje przyzwyczajenie...bo ja także lubię zmiany. Już się zamrtwiłam, że ze mną coś nie tak...bo wszystkim się podoba a tylko mnie nie bo nie ma wyraźnych granic pomiędzy cytatem a wypowiedzią. Ufff, kamień spadł mi z serca:D
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.