Pokaż pełną wersję : Uwaga, na początku nowego roku będzie konkurs!
Aby trochę Was zaintrygować i przygotować ogłaszam uroczyście, że na początku nowego roku przeprowadzimy na naszym forum KONKURS!
W konkursie będzie można wygrać cenne nagrody!:)
To teraz myślcie i kombinujcie ;):) co to będzie i jakie nagrody będą do wygrania :D:blink1::nuts::eek:
EDIT by Admin:
Wszystkie dalsze dyskusje w temacie *~*~* ! ! ! KONKURS ! ! ! *~*~* (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=370)
(temat zamykam)
Do wygrania może jakiś bellydance'owy stuff? :p
Yeah! Uwielbiam konkursyyy :D
Ej tylko konkurs może nie stricte bellydancowy, bo ja to trochę nie w temacie i nie będę miał szans z drogimi Paniami... =) ale jakiś muzyczny... czemu nie... a nagrodą nie żaden bellydancowy stuff tylko bęben... najlepiej daf... i żebym sam mógł wybrać =) czekam na więcej info panie Adminie... =)
Yeah! Uwielbiam konkursyyy :D
Też lubię, ale one mnie nie lubią - wygrałam tylko jeden. W "Misiu" był konkurs i wygrałam klocki Lego. A nie, był jeszcze jeden, na wierszyk o babci. :D:D:D Oby ten był łatwy, może być na najfajniejszy wierszyk, albo hasło reklamujące forum. :D:p
Ja też lubię konkursy, ale one nie lubią mnie:blink::p
Ja lubię konkursy, a one mnie nie... z wyjątkiem konkursów na belly-dance.pl :D bo już jeden mnie polubił ;) to może i drugi też polubi.
Czekamy z niecierpliwością:)
ojj widze ze mam sporo konkurencje bo i mnie konkursy nie lubie i widze ze nie jedyna :( ale bawic sie kazdy lubi!!! hihih moze jakas podpowiedz??
ojj widze ze mam sporo konkurencje bo i mnie konkursy nie lubie i widze ze nie jedyna :( ale bawic sie kazdy lubi!!! hihih moze jakas podpowiedz??
Nie lubi Was loteria, która jest oparta na ślepym trafie. Konkurs to co innego! Tutaj wszystko zależy od pomysłowości i pracy. Dlatego wszyscy mają równe szanse!
... to była mała podpowiedź ;)
mhhh bedzie potrzebna inwencja tworcza :D
mhhh bedzie potrzebna inwencja tworcza :D
No i dobrze, bez tego było by nudno i bez efektów :)
Czekamy z niecierpliwością!
MisiakxD
28-12-2007, 00:00
Oj ja jestem strasznie niecierpliwa....:(:( Mow nam tu zaraz Adminie o co chodzi i co jest do wygrania oczywiscie:D:D:D;):rolleyes::p
Pozdrawiam...( i czekam na szybka odpowiedz):redface:
Ojojoj xD Ale się cieszę :D:D Czekam z razem z Wami :D
hmmm moze to bedzie pierwszy konkurs w ktorym chetnie wezme udzial, bo zwykle to wolę sobie darowac ;)
Oj ja jestem strasznie niecierpliwa....:(:( Mow nam tu zaraz Adminie o co chodzi i co jest do wygrania oczywiscie:D:D:D;):rolleyes::p
ja też, ja też! Adminku, powiedz, prosimy :D
MisiakxD
28-12-2007, 14:08
Czemu nas tak trzymasz w niepewnosci????:rolleyes::rolleyes::D:D
a nowy rok juz tuz tuz :D:D:D a z nim konkurs :D:D:D hurraa hurraa hurraa
tez wezme w nim udzial bo Admin zrobil cos takiego ta wiadomoscia, tak nas (prawda ze nas a nie tylko mnie?? :D ) nakrecil, ze teraz nie mozemy sie doczekac nie Sylwestra ale konkursu hihihi
Solencja
29-12-2007, 04:18
Nie lubi Was loteria, która jest oparta na ślepym trafie. Konkurs to co innego! Tutaj wszystko zależy od pomysłowości i pracy. Dlatego wszyscy mają równe szanse!
... to była mała podpowiedź ;)
No to ja się muszę wyłamać. Mnie loteie zawsze lubiły i nie były ślepe:) A właśnie z konkursami są u mnie problemy. Zwłaszcza te na kreatywność typu hasło firmy, reklama radiowa czy logo produktu...
Ale chętnie popatrzę na Wasze zaangażowanie w sprawę:)
No to ja się muszę wyłamać. Mnie loteie zawsze lubiły i nie były ślepe:) A właśnie z konkursami są u mnie problemy. Zwłaszcza te na kreatywność typu hasło firmy, reklama radiowa czy logo produktu...
Ale chętnie popatrzę na Wasze zaangażowanie w sprawę:)
Ty też spróbuj! Absolutnie! ;):D
MisiakxD
29-12-2007, 18:20
Ja mam strasznego pecha jesli chodzi o takie sprawy ale chyba tez sie przelamie:D:D:D
Konkurs na wymyślenie logo (np. belly dancowego forum albo Zahry) jest świetnym pomysłem:)
MisiakxD
30-12-2007, 11:45
Konkurs na wymyślenie logo (np. belly dancowego forum albo Zahry) jest świetnym pomysłem:)
No tak ale nie kazdy ma talent plastyczny:D:rolleyes::D;)
ja wygrałam trzy razy w konkursie gazety wyborczej w dodatku ,,co jest grane''.
Jeden bilet na koncert - wykorzystany, 2razy podwójne bilety do kina letniego - tak się długo zbierałam, ze nie wykorzystałam, a miałam 2miesiące, wkurzyłam sie na siebie
Adminie umieram z ciekawości!!
bollyanna
02-01-2008, 17:42
I co z konkursem? Bo ja też jestem ciekawa...
Admin narobił smaka i zamilkł :D;)
Fajnie byłoby oswoić się z tymi konkursami, a najłatwiej przyszłoby to gdyby było i więcej tak 1 na miesiąc... Co wy na to? :rolleyes:;):confused::eek:;)
a o konkursie cicho sza... czy moze mi cos ucieklo? bo ja jestem bardzo ciekawa co to za konkurs.. tup tup...
Chyba Ci nic nie uciekło... mam nadzieje że się szybko dowiemy co z tym konkursem ;)
Oszukał nas!... Dramat!... Dziewczyny musimy zdetronizować Admina... kto jest ze mną?!
Djemboy ja jestem z Tobą! No kurcze... nagle tak Admin ucichł, hm to podejrzane! Wyrolował nas! Oj nieładnie, nieładnie!
bollyanna
03-01-2008, 22:55
Może to była tylko taka sonda, żeby zobaczyć jakie będzie zainteresowanie ;)
To nie fair ;) Chyba że to jakiś podstęp i np. właśnie bierzemy udział w konkursie na cierpliwość, albo najciekawszy pomysł co mogło się stać z Adminem ;)
Semiramis
04-01-2008, 00:20
Może jeszcze nie doszedł do siebie po zabawie sylwestrowej? :D
Nie ucichłem tylko buduję napięcie przed konkursem ;):D
Wszystko się wyjaśni w ciągu kilku najbliższych dni!:)
Phi akurat Adminie ;) napięcie :rolleyes:...Przyznaj sie, że za bardzo szalałes na imprezie sylwestrowej i dopiero doszedłeś do siebie :D
:cool::cool:Czyżbyś się przestraszył mojej propozycji?? Nie możliwe;)
ja proponuję konkurs na wymyślenie konkursu ;p xD ;)
Phi akurat Adminie ;) napięcie :rolleyes:...Przyznaj sie, że za bardzo szalałes na imprezie sylwestrowej i dopiero doszedłeś do siebie :D
To też prawda ;)
A może czeka na chiński Nowy Rok..? :-P
Lubie konkursy:) ale najbardziej zbierać nagrody:Dczekamy!!!!
Cierpliwości, dziewczyny;)
Wszystko wyjaśni się 14 stycznia 2008 r :nuts:
Wszystko wyjaśni się 14 stycznia 2008 r :nuts:
Akurat :D Admin nam tylko oczy mydli ;) Konkursu nie będzie!:D ot co ;)
Akurat :D Admin nam tylko oczy mydli ;) Konkursu nie będzie!:D ot co ;)
Zakładamy się, że będzie! ;):amuse::huh_001::smile1::bigsmile::nuts::yeahhh:
przyznaj, adminie, ze nie masz na ow konkurs zadnego pomyslu a nie mozesz sie juz wycofac wiec nas zwodzisz...;)
przyznaj, adminie, ze nie masz na ow konkurs zadnego pomyslu a nie mozesz sie juz wycofac wiec nas zwodzisz...;)
Dlaczego przychodzą wam tylko negatywne rozwiązania?:mad:
Nie pomyślałyście, że mogę np czekać na potwierdzenie lub dostarczenie nagród od sponsorów?
Trochę więcej zabawy i zaufania dziewczyny!
Dlaczego przychodzą wam tylko negatywne rozwiązania?:mad:
Nie pomyślałyście, że mogę np czekać na potwierdzenie lub dostarczenie nagród od sponsorów?
Trochę więcej zabawy i zaufania dziewczyny!
adminku, tam bylo " ;) "
wiec nie miales brac tego na powaznie!!!
i wlasnie tak sie bawimy... wymyslajac powody, dla ktorych jeszcze nie znamy szczegolow konkursu :)
No wlasnie przeciez to sa adminie tylko takie zarty ;) Ech...Admin ma chyba PMS ;)
Ech...Admin ma chyba PMS ;)
Z pewnością <dostaje ataku śmiechu>
Admin ma chyba PMS ;)
Właśnie przypaliłem naleśniki, ale nie popłakałem się z tego powodu...:D
Dlatego możemy wykluczyć PMS ;):)
naleśniki są dobre - nie przypalaj więcej Adminie ;)
Oj, ciężkie życie męskich "rodzynków" na babskim forum :D
A ja własnie wcinam nalesniki ;)
Dziewczyny czekać na wielce ważnego posta Admina, bo jak wszystko wypali to się będzie dziać... warto... ;)
Djemboy, nie podbijaj oczekiwań dziewczyn bo potem będą rozczarowane :);)
Mała tancereczka
10-01-2008, 18:59
I tak już mamy oczekiwania duże :D;)
i nie przejmuj się tym co dziewczyny gadają, my tak czasem po prostu pleciemy szybciej niż myślimy :)
<Zniecierpliwiona czeka do 14 stycznia>
I JA CZEKAM:drzyjcie:
Amirko, śliczne zdjęcie w profilu użytkownika :)
czternasty....czternasty....:idea:to juz za 3 dni .....:toung::eek:
<coraz bardziej sie niecierpliwi>
Zeby Was jeszcze bardziej podkrecic... nagrody beda fajne, oj fajne
<niecierpliwi sie przez kolejne 2 dni> :D
Cierpliwości!:D14 jeszcze się nie skończył.
:D :D :D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA To już DZIŚ!!! :D :yeahhh::nuts::biggrin::loveTB::laugh_001:
Ja chciałabym wygrać różowy strój Safiro, który strasznie mi się podoba:D
edit: I jej welon z jedwabiu Habotai oczywiście też:D
Jeszcze tylko godzin do wieczora, i wszystko się wyjaśni :D
:DOch adminie jestem strasznie ciekawa....mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja chciałabym wygrać różowy strój Safiro, który starsznie mi się podoba:D
edit: I jej welon z jedwabiu Habotai oczywiście też:D
Przepraszam za Offtopic ;) : Mnie też bardzo podoba sie strój Safi :) Jest cudowny :)!!
RE: Off Topic: Ale mi podoba się bardziej.:D
RE: Off Topic: Ale mi podoba się bardziej.:D
A mi sie spodobał od pierwszego wejrzenia!!:D O !!
bollyanna
14-01-2008, 19:12
My tu sobie gadu gadu, a co z konkursem?
My tu sobie gadu gadu, a co z konkursem?
Właśnie chodzi o to, by odwrócić od niego uwage :D My tu sobie plotkujemy a admin sie cieszy, ze zapomniałyśmy o konkursie :D
EDIT by Admin:
Wszystkie dalsze dyskusje w temacie *~*~* ! ! ! KONKURS ! ! ! *~*~* (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=370)
(temat zamykam)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.