Pokaż pełną wersję : Życzenia dla Djemboya z okazji urodzin :-)
Nasz Drum Masterze, życzę Ci z okazji urodzin:
-Abyś nauczył się perfekcyjnego dere-dere
-Kupił 3 bębny.
-Pojechać do Freiburga na warsztaty bębnów obręczowych
-Odłożył trochę szmalu
-No i żebyś zaliczył rok...
-aha no i żebyś dał o sobie znać w światku muzycznym... =)
:D:D:D:D
Stary, to przechlapane mieć urodziny między wigilią a nowym rokiem ;):)
Anisa Hasna
31-12-2007, 00:18
Zdrowia, szczęścia i słodyczy figa Ci życzy ;):D
dolączam się ciepło do życzeń :)
Również! Wszystkiego naj naj najlepszego, a przede wszystkim spełnienia marzen :)
No to wszystkiego najlepszego!!! Nikt na pewno nie zapomina o Twoich urodzinach, skoro są w Sylwestra. A może to jest na odwrót? Może te wszystkie imprezy, karnawał w Rio i Sylwester w mojej wioseczce są na Twoją cześć!? ;):D:p
Djemboy, życzę Ci wszystkiego najlepszego, jak najwięcej występów z Zahrą.
Spełnienia marzeń i Twoich noworocznych postanowień. :)
Rośnij duży i graj dla tancerek brzucha jak najczęściej. :)
Ale ci się trafiło, pewnie wszyscy koledzy ci zazdroszczą :D
chce Ci zyczyc wszystkiego czego sam pragniesz ale przede wszystkim bys zawsze sie realizował i spełniał swe marzenia, by nic nie stawało Ci na drodze do szczescia :)
Dziękuję Wam bardzo... =)
raczej ludzie zapominają o moich urodzinach, zazdrościć chyba nie za bardzo, ale zawsze mam ubaw ze znajomymi... (pozdro dla Fabka =)) a to, że te fajerwerki są na moją cześć stwierdziłem 3 lata temu... i podtrzymuję moją teorię... choć o Rio nie myślałem, a pewnie to też dla mnie te wszystie tancereczki tak pocinają =) dzięki jeszcze raz!
Djemboy - wszystkiego najlepszego :* :) grania, wyjazdow i w ogole samych dobrych rzeczy - znaczy kasy, zdrowia i takich tam... :D
MisiakxD
01-01-2008, 17:45
Djemboj ja Ci zycze w pierwszej kolejnosci cierpliwosci, zadowolenia z zycia, spelnienia i szczescia:D:D:D
Życzę samych sukcesów i świetnej zabawy co roku:)
I ja Ci życzę wszystkiego co najlepsze :)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.