PDA

Pokaż pełną wersję : Suraiyowy sklepik :-) Zapraszam do zaglądania!

suraiya
29-04-2010, 14:22
1235Kochane- uporałam się ze zdjęciami... i zapraszam:

Chciałam wszystko zamieścić w 1 miejscu i tutaj będę dokładała różne produkty :)
Mam sporo rzeczy do sprzedania – chce je oddać w dobrych cenach bo naprawdę już mi wszystkie szafy odmawiają posłuszeństwa:D

Dla podpowiedzi – dot. strojów- moje wymiary 168cm, 95-67-95. Miseczka ok. 75 E. Strojowa, arabska C/D.

Produkty są rozne: nowe, uzywane, profesjonalne, treningowe itd – sprzedaje je często za pol ceny wiec to naprawdę okazja i nie musisz myśleć o drogiej przesyłce i cle!

Ceny podaje nizej, do tego trzeba doliczyc przesylke.

Na teraz zapraszam do obejrzenia poniższych produktów:

1 Strój złoto czarny - kompletny stroj profesjonalny ubrany tanecznie 2 razy- złoto i czerń, intensywne kolory i swietny efekt w tancu. Wymiary- napisz. 850 zł (sprzedaje za mniej niż pol ceny...) SPRZEDANY

2. Stroj biały - kompletny stroj profesjonalny ubrany tanecznie 2 razy. Bardzo zmysłowy fason. Wymiary- napisz. 850zł (sprzedaje za mniej niż pol ceny...) SPRZEDANY
3. Strój czarno-złoty- folklor- ubrany tanecznie 2 razy. Zmieści się w niego także osoba o solidniejszych wymiarach. Wymiary- napisz. 450zł + przesyłka (sprzedaje za 1/3 ceny wyjsciowej...) SPRZEDANY

4. Fanveil/e- ogniste, z jedwabiu – para 110zł, jeden 60zł- OBA SPRZEDANE

5. Woal z szyfonu. Prostokątny. Delikatny pomarańcz. Z nieczęstym dla szyfonu lustrzanym połyskiem, daje ładny świetlisty efekt w świetle scenicznym, nigdy nie uzyty. Marki Pharaonics of Egypt. 90zł - SPRZEDANY

6. Srebrno liliowy staniczek- sama nie wiem gdzie mi w szafie siedział... recznie bogato ozdobiony- uzyty 3 razy. Miseczka C- wiazanie do regulacji. 60zł - SPRZEDANY

7. Woal z krwistej satyny jedwabnej- produkt użyty raz – nada się dla wysokiej dziewczyny o konkretnej budowie;) Mnie na scenie przytłaczał. Przepiekany woal ze sprowadzanej z Włoch satyny jedwabnej. Półokrągły. Materiał najwyższej jakości- 250zł. Jak go nie sprzedam to przerobie na sukienkę bo materiał jest przecudny! :rolleyes:

8. Srebrne woale z lame – połokrągłe, sprowadzone z USA – para 130zł

9. Turkusowe skrzydła z organzy - przezroczyste, lekko połyskujące - 100zł- SPRZEDANE

10. orientalny strój dziecięcy - weszłam kiedyś w posiadanie tych strojów absolutnym przypadkiem:) Zapomniałam o nich... a może któraś mama czy siostra zechce z małej istotki zrobić orientalną księzniczkę ? Swietne na prezent!

* czerwony
* błekitny

Błękit
stanik:
pod biustem 82 cm
ramiączko na szyjkę 66 cm
spódnica (bez rozciagania)
w pasie 62
biodra 63
dł - 95 (mozna swobodnie skrócic)

Czerwień
stanik:
pod biustem 73
ramiączko na szyjkę 48 (może być krótkie, ale zawsze można to przedłużyć gumeczka czy sylikonem)
spódnica (bez rozciagania)
w pasie 68
biodra 83
dł 76

stroje wydaja mi się odpowiednie na wiek 6/11 lat- w zależnosci od budowy, wzrostu itp - zainteresowanym wszystko mogę pomierzyć. Stroje są normalnie wykończone- jak te dla dorosłych. każdy strój 150zł !!!

11. NOWY PRODUKT! CIELISTY WOAL PROSTOKĄTNY Z SZYFONU! Marki Eman Zaki. Nie użyty. Lekki (jak na szyfon:)) Kolor typowego beżu. Zdjęcie dodam wkrótce. 80zł + przesyłka

Pozdrawiam i zapraszam do zakupów! Zdjecia w zalacznikach. Pytania - piszcie!

Erinn
29-04-2010, 15:10
Wysłałam pw odnośnie lewego ognistego fanveila :)

suraiya
29-04-2010, 15:37
Ale prawy też ładny jest ;)

Ale skoro akurat lewy potrzebny to prosze bardzo :)

suraiya
29-04-2010, 22:18
Edytowałam pierwszy post w związku z małymi zmainami:-)

Ksiksi
30-04-2010, 10:21
Napisałam w związku z prawym fanveilem ;)

Sklepik całkiem fajny:D

suraiya
30-04-2010, 10:53
Ksiksi-odpisalam.

Alia
01-05-2010, 12:21
Zastanawia mnie ten łososiowy woal :) Jakie ma wymiary?

suraiya
01-05-2010, 13:56
Woal ma wymiary 260 dł i 115 szer.

Aktualizuję I post.

Zapraszam!

Erinn
05-05-2010, 18:14
No i w końcu mój prawy fanveil odnalazł swoją drugą połówkę i już latają razem ^^

suraiya
07-05-2010, 11:39
Zabrzmiało jak historia zagubionej miłości :-) Urocze:-)

Zapraszam do kupowania "reszty" :-)

Ksiksi
07-05-2010, 16:10
Fanveil dotarł :D

Latifijah
08-05-2010, 10:09
Dzisiaj dotarł do mnie przecudowny strój Suraiyi i naprawde jest jak nowy ;P Świetna okazja ;) Polecam wszystkim ;) Ale sie ciesze :D

eRa
11-05-2010, 11:54
A ja odebrałam dziś moje skrzydełka. Dziękuję i pozdrawiam :)

suraiya
11-05-2010, 16:10
Ciesze sie:-)

Oby wszystko służyło jak najlepiej!

suraiya
13-08-2010, 18:26
DODAŁAM NOWY PRODUKT!
CIELISTY WOAL PROSTOKĄTNY Z SZYFONU!
Marki Eman Zaki. Nie użyty.
Lekki (jak na szyfon:))
Kolor typowego beżu. Zdjęcie w I poście.
80zł + przesyłka

suraiya
22-09-2010, 22:18
Kochane- do 2 wygodni wystawię na sprzedarz kilka swoich strojów- z góry zapraszam do zajrzenia tutaj.

Ponadto - bedę w krótce w Egipcie - jesli czegos konkretnego Wam trzeba- prosze napisac: show@suraiya.pl - zawsze mogę spróbować cos dla Was znależć :-)

Pozdrawiam!!

Nailaa
22-09-2010, 22:32
o świetnie ;) jestem ciekawa które ;) może akurat wybiorę coś dla siebie :D:D:love: