Pokaż pełną wersję : Wszystkiego najlepszego dla Faridy z okazji urodzin
Farida drżyj długo i szczęśliwie!!!
Jesteś pierwszym użytkownikiem, który obchodzi u nas urodziny :)
Pozdrawiam
Spełnienia tanecznych marzeń Farido kochana, i w prezencie mam dla Ciebie
@--'--,--- róży kwiat :)
AAAAAAAAAAAAA!!! Kochani jesteście :** Dziękuje za pamięć :)))
Kurcze...miłe zaskoczenie :) :) :)
ps.No to dziewczynki zapuszczamy jakiś orientalny utworek i bawimy sie ;D
To ja się przylączam do biby i życzeń :D Kochana Farido drżyj dlugo i szczęśliwie oraz czerp z tańca jak najwiecej przyjemności :*
Życzę Ci abyś dostała przepiękne brawa na scenie po występie, bo jest to przeżycie nie do zapomnienia.
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Farido :D
A do e-balangi dorzucam torcik od siebie:p
http://images.inmagine.com/img/foodcollection/fdc_single7/fdc925410.jpg
AAAleee super torcik ;D :D No to...pomyślałam życzenie :rolleyes:...i...zdmuchuje świeczki :)
Wszystkiego najlepszego po raz 3ci:D
Tancz tancz i ciesz sie pieknem swych ruchow. Sukcesow w tancu, szybkiego i przyjemnego dojscia do pefekcji;) Badz zawsze szczesliwa tanczac i zarazaj radoscia innych bo to daje najwiecej satysfakcji:*
A ja mam dla Ciebie drugi tort specjalny ze slonecznikiem:P
http://www.piekarnia-biskupin.pl/zdjecia/oferta/min/109.jpg
ja troszkę po czasie,ale równie szczerze wszystkiego naj,naj,najlepszego życzę :) czerp z życia, ile tylko uniesiesz i ciesz się każdą chwilą ;) :*
Martula łośku dziekuje ;* (i za wczorajszo-dziesiejsza brzuszkowa urodzinowa impreze też :) )
Beta:
Życzę Ci abyś dostała przepiękne brawa na scenie po występie, bo jest to przeżycie nie do zapomnienia.
Jeszcze długa i zapewne kręta droga przede mną, usłana godzinami, dniami, tygodniami, miesiacami, latami treningów ;) Ale jeśli kiedyś ten moment nastapi i bede miała zaszczyt, odwagę i umiejętności na tyle by wystapić solo, i stanie sie tak jak mi życzysz, wspomne na pewno w duchu Twoje życzonka :* ...dzisiejszy dzień :) i stwierdze "Kurcze no...warto było :)"
Dzień sie skończył. Jestem starsza znów o rok. DZIEKUJE!!! Wam wszystkim kochane (i kochany adminie ;) ) za pamięć i za piękne życzenia, pierwsze takie "inne" niż w latach poprzednich (takie bellydance'owe haha ;) )
Kłade sie spać bo chyba powoli uzależniam sie od tego forum, jak od tańca brzucha :P Dobranoc <bye>
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.