Pokaż pełną wersję : Nile group festival, Ahlan wa Sahlan i inne festiwale w Egipcie lub krajach arabskich
Sapphire
02-06-2010, 14:32
Pytanie kieruję do osób, które były na którymkolwiek z festiwali organizowanych w Egipcie lub innych krajach arabskich.
Na stronie Nile Group nie ma informacji o kosztach warsztatów, podobnie na stronach innych festiwali, są tylko informacje o hotelach. Ciekawa jestem jakiego rzędu są to pieniądze biorąc pod uwagę wszystko, co na taki wyjazd potrzeba, czyli nocleg, przelot i wyżywienie. Czy jest mozliwość zakwaterowania gdzie indziej niż proponuje sam organizator i czy jest to opłacalne i bezpieczne?
Sapphire
06-06-2010, 11:34
Naprawdę nikt nie jest w stanie odpowiedzieć mi na moje pytanie...?
Może akurat wszyscy powyjeżdżali na długi weekend. Jest też dużo warsztatów w tym tygodniu. Może jak wszyscy już powracają to ktoś coś napisze ;)
Hurricare
06-06-2010, 21:32
Ja oczywiście nie brałam udziału w takim wydarzeniu (ach, nierealne marzenie, żeby uczyć się tam, gdzie ten taniec powstał, z takimi osobistościami...), ale znalazłam na forum informację sprzed 2 lat o festiwalu INTERNATIONAL MEETING OF EGYPTIAN DANCES (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=195)
być może zmieniło się coś przez ten czas, jednak daje to pewną orientację, przynajmniej cenową ;)
Sapphire
06-06-2010, 22:22
Dziękuję :) No ja właśnie tez mam taki problem ze żeby wyjechać tam na warsztaty to musiałabym jakiś czas poswiecić na zebranie odpowiedniej kwoty, więc dlatego chciałam się dowiedzieć jak to się rozkłada:)
Może odezwij się do Donyi (www.salam.com.pl (http://www.salam.com.pl)). Z tego co wiem, ona się tam wybiera i pewnie chętnie doradzi.
Uczestniczyłam w Nile Group w lutym tego roku. Niestety nie mogę sobie przypomnieć, ile kosztowały warsztaty:unsure: Na pewno te dwugodzinne były tańsze. Najlepiej napisać wprost do organizatora i zapytać. Spanie poza hotelem, w którym odbywają się zajęcia nie jest chyba dobrym pomysłem. Trzeba pogodzić się ze "skoszarowaniem" w jednym miejscu. Odradzam też udział w warsztatach u nikomu nieznanych nauczycieli. Można się mocno rozczarować :suspicious:
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.