PDA

Pokaż pełną wersję : Co mam zabrać na pierwsze zajęcia?

Yasirah Mahibah
20-01-2008, 17:34
Mam pytanie. W piątek wybieram się na pierwsze zajęcia z Belly Dance. Proszę, poradźcie mi, co mam ze sobą zabrać, co mam ubrać,i co zrobić, żeby nie wyjść na laika :) Chciałabym wyglądać profesjonalnie, ale oczywiście bez stroju (choć posiadam). Proszę, o szybką odpowiedź!

Natasha
20-01-2008, 18:32
no tak stroj na pierwszych zajeciach zdecydowanie nie jest potrzebny;)

ja preferuje styl sportowy, luzne materialowe spodnie lub odwrotnie obcisle leginsy, zreygnuj z luznych t-shirtow lepszy bedzie top ktory pozwoli Ci na odkrycie brzuszka, najlepiej cwiczyc na bosaka lub w leciutkich baletkach ale to tylko moje zdanie, Panie przychodza do mnie w roznych strojach, wazne zebys czula sie dobrze i wygodnie, pas lub chusta sa zawsze mile widziane i pozwalaja stworzyc nam wspanialy nastroj i poczuc sie pewniej no i pieknie wygladamy! a zadowolenie z samych siebie jest niesamowicie motywujace
a tak na prawde to najwazniejsze zebys zabrala dobry nastroj i starala sie jak najwiecej wyniesc z zajec

zycze Ci powodzenia i zadowolenia z pierwszych zajec, bo na pewno je zapamietasz
pozdrawiam serdecznie

Farida
20-01-2008, 18:38
Najważniejsze co powinnaś ze sobą zabrać to dobry humor i pozytywne nastawienie :) Początki mogą bywać ciężkie, więc i wiara w siebie też sie przyda :)

A ubiór - Natasha już Ci napisała :)

Kaira
20-01-2008, 18:51
Zaproponowałam bym jeszcze wodę do popijania! Choć w sumie na pierwszych zajęciach nie sądzę żebyście jakieś bardzo męczące rzeczy robiły.. ale nie zaszkodzi :)

Jeśli macie mieć przerwę w ciągu zajęć to może jakiś batonik ;)

Zafirah
20-01-2008, 18:56
Shajane: jesli wybierasz sie na pierwsze zajecia z tanca orientalnego to raczej trudno zebys nie byla laikiem... ;)
i coz to znaczy "wygladac profesjonalnie"? zajecia to tylko trening, ubranie nie powinno krepowac ruchow i tyle :cool: nawet znane tancerki czesto prowadza zajecia np. w krotkiej koszulce i getrach.

Admin
20-01-2008, 19:21
Zapomniałyście dziewczyny, że mamy artykuł na ten temat!;):)

Shajane: Dużo podpowiedzi znajdziesz » tutaj (http://www.belly-dance.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=315&Itemid=38)

Pozdrawiam :)

Farida
20-01-2008, 22:10
Keira dobrze prawi :D Batoniki to podstawa hihihih ;)