Pokaż pełną wersję : Didem - pytanie do fanek
Mam pytanie do fanek.
Ostatnio gdzieś uslyszalam, że Didem nie będzie już tańczyla W Ibo Show. Czy ktoś może orientuje się dlaczego? :confused:
Solencja
23-01-2008, 21:22
Może przestała sypiać z prowadzącym program...
:D :D :D
I tak za nią nie przepadam :sick:
kaoruaki
27-07-2008, 12:26
mi tez nie przypadła do gustu:/ nie wiem dlaczego nie będzie już tam tańczyć
Yasirah Mahibah
31-07-2008, 14:36
Ayse, szukałam coś na ten temat, ale niestety, zero informacji. A ty skąd się o tym dowiedziałaś??
Ale się uśmiałam :D
Może czasem trzeba zatrudnić kogoś nowego tak dla odmiany...;)
Może czasem trzeba zatrudnić kogoś nowego tak dla odmiany...;)
Masz rację ;) Marketing zna takie pojęcie jak "długość życia produktu" ;):):D
Yasirah Mahibah
31-07-2008, 22:17
Masz rację ;) Marketing zna takie pojęcie jak "długość życia produktu" ;):):D
Hahaha, szczerze się uśmiałam :D
Na forum przeczytalam że podobno wraca do szkoly
Layla1700
08-08-2009, 15:30
Jakoś jej nie lubie i nie podoba mi się sposób w jaki tanczy:pmoże i lepiej że ktoś nowy będzie:)
Każdy taniec jest odkryciem nas samych
ja nie jestem wielką fanką Didem, ale bardzo szanuję i zawsze patrzę z podziwem na jej taniec. I myślę, że jeśli chodzi o tureckie tancerki to ona jest najlepsza z nich. turecki styl TB jest dość "ostry" a ona potrafi włożyć w niego wiele wdzięku
Layla1700
08-08-2009, 21:33
Tak to prawda jeśli chodzi o technike to trzeba przynać że tańczy bardzo dobrze, ale jakoś nie trafia do mnie jej taniec parwie każdy jej wystep jest taki sam lub bardzo podobny, niczym nie zaskakuje, i nie lubię jak taancerka BD tańczy na obcasaach ale to tylko mojaq opinia każdy ma swoje zdanie:):):)
10-08-2009, 17:36
Również gdzieś wyczytałam, ze wraca do szkoły dziewczyna. Co do jej tańca, to mam mieszane uczucia. Z jednej strony podoba mi się - jako początkującej. Z drugiej, drażni mnie to jej machanie rączkami, brak miękkiej pracy nadgarstka, rzucanie włosami, dotykanie bioder, głowy, włosów. W/g mnie (ale moze się myle) jej BD w tym show jest takie "popowe".
Jednak jestem zakochana w jej strojach. Większość jest obłędna :love:
szczególnie ten -
http://www.youtube.com/watch?v=F2krxDOXcY0
Oj, stroje to ona ma po prostu zjawiskowe! Ten faktycznie jest śliczny :) Ja jestem fanką jej błękitnych haremek z trzeciego filmiku z tego (http://www.belly-dance.pl/forum/showpost.php?p=2264&postcount=3) postu.
stroje ma przecudne i bardzo podoba mi się jej taniec, ale nie najbardziej ze wszystkich widzianych
Mi jedyne co się rzuciło to to, ze biust ma jakiś sporo większy...:p
A ona jest dla mnie nadzieją, że nawet jeśli jestem szczupła, to jest szansa, ze coś ze mnie będzie:D
kirkewrozka
11-08-2009, 21:19
Kolejna ofiara skalpela i tego zwariowanego świata...Chyba że to shimmy tak biust powiększa? Fajnie by było:D
Sapphire
11-08-2009, 22:49
Moim zdaniem dziewczyna bardzo się zmieniła odkąd zaczynała tańczyć w tym programie - pomijając sztuczne piersi, usta itd
Tańczy dużo lepiej niż kiedyś :)
Porównajcie sobie jedne z jej pierwszych występów na przykład z tym:
DIDEM 2009 BELLYDANCE
http://www.youtube.com/watch?v=02eZc0EYGD0&feature=related
DIDEM'S BEST PERFORMANCE JULY 2009
http://www.youtube.com/watch?v=iUZcJeZT6hE&feature=related
Widziałam już "nową" Didem i opinię mam jak najgorszą o tych zmianach. Pal licho biust, wiele tancerek sobie powiększa, zwłaszcza tych szczuplutkich - i u niej to nie wygląda karykaturalnie. Ale zmieniła sobie usta i oczy, chyba też nos, no i zmieniła kolor włosów i zaczęła je prostować. Wygląda jak... lalka Barbie... A ponoć "she is of Roma (Gypsy) ethnic heritage, a fact of which she is proud"... Chyba jej ta pride minęła.
A ja nie moge na nia patrzec z powodu jej brzucha (jeszcze z tym "brylantem") - on sprawia wrazenie plastikowego :sick:.
W ogole ona jakas plastikowa - taka kamieniara, albo frytka (nazewnictwo zaleznie od regionu).
Ale to tylko moje odczucia, rozumiem, ze komus moze sie wlasnie taka podobac - i to jest piekne!!!
bianka_85
12-08-2009, 18:52
Mnie pomimo zmiany jej wyglądu ( zmiany wyglądu wśród "gwiazd" już nie szokują i są czymś normalnym i powszechnym, więc wcale mnie to nie zaskoczyło :) ) jej taniec nie podoba mi się i uważam że za wiele się nie zmienił.
biust okej, usta też ale te wlosy...
O wiele lepiej wyglądala z ciemnymi i kręcącymi się.
Tak więc jeśli chodzi o wlosy, zmiana na gorsze
Z plotek, które krążyły po Istambule wiem, że ta zmiana wynika ze zmian w życiu - jak to zwykle u kobiet. Mianowicie Didem byla partnerką życiową Ibarhima Tatlisesa - to ten wąsaty pan prowadzący program IBO Show - niestety ostatnimi czasy się rozstali i trochę to przeżyła. To rozstanie zaowcowało też tym, że przestała tańczyć w jego programie. No i zrobiła "małą korektę"urody.
Poadję link do jej bio w słowniku.
http://www.belly-dance.pl/index.php?option=com_glossary&func=view&Itemid=21&catid=10&term=Didem
Dzwoneczek
23-08-2009, 10:07
Hm, w temacie chyba było "pytanie do fanek" a nie "opisz w Didem to co Ci sie nie podoba".;)))
DżalaMadija
31-10-2009, 14:31
no tak, ale jak widać jej fanki nie bronią jej:) wg mnie potrafi tańczyć, ale jej styl nie podoba mi się i kojarzy mi się z dziewczyną przebraną w strój tancerki, gdybym nie widziała jej tańca... no i kojarzy mi się z Paris... a dalej idąc w stronę tańca to coś jest w nim nie tak, na pewno Didem nie jest moim wzorem pod względem prezentacji swojego tańca i sylwetki a scenie
Ja też nie jest fanką Didem, jej stylu tańca, rzeczywiście występy są do siebie podobne i jest to nużące. Szczególnie nie podoba mi się jej nowy wizerunek blondynki. Uważam jednak za plus to że jest taka elastyczna, bardzo lubię wielbłądy w jej wykonaniu, ósemki i wszelkie wygięcia.
A widziałyście My Space? Zszokowala mnie trochę jej biografia, zakaz mówienia?
http://www.myspace.com/didem_kinali
No faktycznie szokujące ale w krajach arabskich mężczyzna jest panem i władcą więc jak zakazał jej mówić to tak musiało być. Widać że dziewczyna nie ma za wiele do powiedzenia, jeszcze irytujące jest to "całowanie rąk i stóp". Widać jakim uwielbieniem darzy tego pana co zajął się jej karierą.
Mnie Didem urzekła swoim tańcem i jestem jej fanką.:D
Co do krytyki jej wyglądu, to chyba każda kobieta potrzebuje czasami głębszej przeniany. Osobiście wolałam jej poprzedni wizerunek, ale teraz też chyba nie jest tak źle.:) Myślę że najważniejsze to czuć się dobrze samemu po "metamorfozie" i nie przejmować się tym co myślą inni. Sama byłam blondynką, później miałam krwisto czerwone włosy a teraz mam czekoladowe i niektórym z moich znajomych trudno jest to zaakceptować, ale najważniejsze że ja się dobrze z tym czuje.
Nie znam się szczególnie jako osoba początkująca, więc wydaje mi się że Didem nie tańczy źle, ale tak jakby trochę spłaszczyła tb do kilku ruchów wsadzanych do każdej choreografii (a trochę ich jest). Poza tym dla mnie ten taniec w szpilkach jest ogólnie faux pas... ale jak wspomniałam, nie znam się. Tak czy owak uznaję że jest przereklamowana, a ten jej nowy plastikowy wizerunek... tylko psuje wszystko.
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.