PDA

Pokaż pełną wersję : Fanveils w parach dł. 1,5m

Farasha
31-08-2010, 10:15
Witam;)
Tym razem do sprzedania fanveils czyli wachlarze woalowe. Z tego samego jedwabiu co woale, to samo wykonanie czyli: 6m/m również ręcznie farbowane.
Długość ogona ok 1,5m.

Koszt pary (2 wachlarze w takich samch kolorach, jeden na lewą, drugi na prawą rękę-rozkładają się w przeciwne strony ) -160zł

plus koszt wysyłki- polecony zwykły 6zł-polecony priorytet 10zł-pobranie-12zł
więcej info na priv lub maila agasowa@op.pl

NOWE WZORY-ogniowe fan veils-autorski projekt:D
22422518

Honorata
02-09-2010, 09:22
są piękne :) och, ale się rozmarzyłam....
idę chyba stłuc moją świnkę...

Farasha
02-09-2010, 18:27
są piękne :) och, ale się rozmarzyłam....
idę chyba stłuc moją świnkę...

:D dzięki, ja też mam dylemat które sobie zostawić.... najchętniej po parze z każdych, ale aktualnie nie mam nawet świni do rozbicia. zapraszam

Honorata
06-09-2010, 09:29
Farasha - baaardzo dziękuję :)
fanveile są przecudowne :D jestem zachwycona!

Ps. Mąż mnie odbierał z Lublina i od razu zapytał:
"to po takie coś do machania taki szmat drogi zrobiłaś?"
ale jak mu pokazałam jak "takim czymś" cudownie się "macha" zaniemówił ;)

Mishiaq
06-09-2010, 12:08
Ja czekam tylko na moj przyplyw gotowki i jestem wrecz pewna, ze sobie te fanveile kupie :O A po recenzji Honoraty jestem wrecz na 300% pewna, ze to nie beda takie niefajne jak te co juz mam.
Mam nadzieje Farasho, ze nie wycofasz ich ze sprzedazy bo chyba bym sie rozplakala :O

Farasha
07-09-2010, 10:17
Ja czekam tylko na moj przyplyw gotowki i jestem wrecz pewna, ze sobie te fanveile kupie :O A po recenzji Honoraty jestem wrecz na 300% pewna, ze to nie beda takie niefajne jak te co juz mam.
Mam nadzieje Farasho, ze nie wycofasz ich ze sprzedazy bo chyba bym sie rozplakala :O

Honorato dzięki wielkie za pozytywa;) heheh jakbym słyszała swojego męża! Mishiaq nie będzie płakania:cool: mam mały zapasik i jeszcze kilka kolorków jest właśnie w drodze do mnie, koło weekendu dodam nowe zdjęcia. Moje fanveils nie są z Chin, a niektóre chińskie są własnie niefajne, nie wszystkie ale zdarza się skucha. Także zapraszam!

Hessa
07-09-2010, 15:50
Ach, a więc to Ty Honorato kupiłaś ten fioletowo-turkusowo-zielony! :D Też się nad nim poważnie zastanawiałam, mimo braku funduszy :D Był piękny i wg mnie najładniejszy :embarrest: No, ale przynajmniej mnie już nie będzie kusić :push:

Farasha
07-09-2010, 21:39
Tak to Honorata! ale nie mów hop kochana, około weekendu jeszcze dwa nowe zestawiania kolorystyczne:cool:

Deziré
08-09-2010, 18:50
o a jakich kolorków można się spodziewać>:)

Farasha
09-09-2010, 13:10
o a jakich kolorków można się spodziewać>:)
Dziś dodam fotki i w woalach i w fanveils. Wachlarze nowe w kolorach turkus-ciemny róż-jasny róż oraz granat-bordo/czerwień-żółty.

Sowillo
09-09-2010, 13:16
Wachlarze nowe w kolorach turkus-ciemny róż-
No nie - kolejna pokusa :nyam: - pasowałyby do stroju
-dostalam od Ciebie wachlarze Farasho fioletowo-różowo-pomarańczowe -są piękne, uzyskane połączenie kolorów kojarzy mi się z soczystymi kolorami upierzenia papug, świetnie leżą zarówno w prawej jaki i lewej ręce i dobrze "pracują"

Farasha
14-09-2010, 15:48
No nie - kolejna pokusa :nyam: - pasowałyby do stroju
-dostalam od Ciebie wachlarze Farasho fioletowo-różowo-pomarańczowe -są piękne, uzyskane połączenie kolorów kojarzy mi się z soczystymi kolorami upierzenia papug, świetnie leżą zarówno w prawej jaki i lewej ręce i dobrze "pracują"

Dzięki! właśnie walczę z pokusą zostawienia sobie takiej samej papużastej parki;) ale i te nowe cholera ładne...obiecuję wstawić dziś fotki! dwa inne komplety też już testowałyśmy z Djamilą na scenie i mi również bardzo podpasowały do łapki.

Jedna para granat-czerw-żółty przyszła lekko uszkodzona-1 wachlarz ma małą dziurkę w kształcie litery L-można to skleić klejem do sztucznych rzęs-szczegóły fotka w zał-ta para jest przeceniona na 99zł

Mishiaq
17-09-2010, 11:18
Jestem zachwycona!
Jesli jeszcze ktos waha sie czy jakosc fanveili od Farashy jest dobra, to ja (naznaczona juz zlymi doswiadczeniami z fanveilami) napisze, ze zdecydowanie warto! Fanveile sa przepiekne, kolory sa zywe, pastelowe (o wiele piekniejsze niz na zdjeciach) i fruwaja pod sam sufit!

Dziekuje Farasho! I mam nadzieje, ze nazbieram kiedys na woale i juz bede wiedziala do kogo sie po nie zglosic :D
Jeszcze raz okropnie dziekuje! ^^

Farasha
18-09-2010, 21:34
:cool: piękne dzięki, życzę samych udanych występów w towarzystwie tych wachlarzyków! pozdrawiam F.

Agnieszka Dzikowska
19-09-2010, 13:08
Farasha, ja jestem zdecydowana na zakup fanveili, ale marzy mi się taki, w którym kolory gładko przechodzą. Czy takie będziesz sprzedawała w najbliższym czasie?

Deziré
19-09-2010, 13:38
Ja także jestem takim właśnie zainteresowana:)

Farasha
19-09-2010, 21:59
Coś postaram się zamówić, ale nigdy nie wiem na 100% jak im to wyjdzie;)

Agnieszka Dzikowska
19-09-2010, 22:35
Jeśli będzie coś w odcieniach fioletu czy niebieskiego... :love: To się piszę:)

Farasha
26-09-2010, 10:11
ma być róż do białego i fiolet do białego;)

Deziré
26-09-2010, 13:55
O to świetnie!!Czekam na zdjęcia!! Piszę się na jedne z nich:)

*Joanna*
26-09-2010, 21:54
Witam,

też kupiłam i jestem zadowolona.
Mam tyko małe pytanko techniczne. Wachlarze nie otwierają się tak lekko jak bym oczekiwała . Czy z czasem się wyrobią ( czyli ćwiczyć , ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ) czy też może jest jakiś trik (posmarować) ?

astonvilla
28-09-2010, 13:48
Ja kupilam 5 kompletow dla zespolu i tez sie przylaczam do pochwal:-) bardzo ladne, zamowienie przyszlo mega szybko ( w czw wieczorem zamowilam ostatecznie a w poniedzialek juz dostalam) i w ogole wszystko ok i polecam:-))

Farasha
05-10-2010, 14:45
dziękuję, tak one się z czasem powinny wyrobić troszkę. Jako, że robione ręcznie zdarzają się pary z luźnymi złożeniami albo trochę za ścisłymi. Oliwić chyba nie bardzo aczkolwiek nie próbowałam-jeszcze;) aha i póki co została mi jedna para-turkus-róż ciemny-róż jasny
mam jeszcze kilka kostiumów na zbyciu więc jak kto zainteresowany zakupem-kontakt na priv(800-950zł)

Hélène
06-10-2010, 10:38
Farasho, a czy w najbliższym czasie będziesz jeszcze coś zamawiać? Mishiaq poleciła mi Ciebie, ale dopiero niedawno zdecydowałam się na przygodę z fanveilami ;) a w parze, która Ci została nie odpowiada mi ten turkus (bardziej coś z fioletu, różu, bieli...?).

Farasha
07-10-2010, 11:17
Farasho, a czy w najbliższym czasie będziesz jeszcze coś zamawiać? Mishiaq poleciła mi Ciebie, ale dopiero niedawno zdecydowałam się na przygodę z fanveilami ;) a w parze, która Ci została nie odpowiada mi ten turkus (bardziej coś z fioletu, różu, bieli...?).
Nowe kolorki już są w drodze;) jak tylko dotrą wstawię fotki do głównego wątku!

Hélène
11-10-2010, 09:42
super, to czekam :)

Farasha
13-10-2010, 09:48
dwa kolory wachlarzy dostępne, dodałam jeszcze biżu sceniczną, obecnie mam jeszcze wachlarze niebiesko-turkus zielone-fotka na weekendzie;) no i kostiumy ale to już na priv lub maila-część wystawiona na allegro użytkownik agasowa161

Deziré
21-10-2010, 15:34
Czekamy czekamy :)

Farasha
21-10-2010, 15:38
yyy całkiem zapomniałam o tej fotce;) zrobię już może z całą resztą bo spodziewam się kilkunastu nowych fan veili na początku następnego tygodnia! cierpliwości:cool:

Deziré
29-10-2010, 19:33
Farasho ..... :)

Farasha
31-10-2010, 23:18
zatem dostępne są na dziś te 3 pary z głównego wątku, nowe na dniach się pojawią-muszą tylko przyjść pocztą:D

Farasha
04-11-2010, 20:00
dodałam nowe kolory różowo-białe jeszcze w drodze, te w poście już dostępne.

Agnieszka Dzikowska
23-11-2010, 19:30
Mogę potwierdzić, że fanveile od Farashy są super:) wszystko szybko, sprawnie, bezproblemowo:)

Farasha
29-11-2010, 15:11
Dzięki śliczne! z nowych kolorów mam zielone-powinnam dziś wstawić fotkę. Wszystkie w wątku głównym dostępne.

Quesse
29-11-2010, 16:04
Ja mam od Agi cudowne, zielono-turkusowo-niebieskie i jestem zachwycona!
Jak zawsze polecam zakupy u tej pani :D

Deziré
29-11-2010, 19:15
Ja też polecam wszystkim,są cudowne!!!:)

Farasha
02-01-2011, 09:29
dzięki!
dodałam nowy wzór-fany ogniowe w wątku głównym

Farasha
27-03-2011, 22:01
nowe kolorki w głównym wątku. jest opcja zamówień grupowych-od 7 szt i więcej w dowolnie wybranych kolorach i z negocjacją ceny

Sapphire
29-03-2011, 10:40
Właśnie dotarły do mnie fan veile od Farashy :) są świetne. Otwierają się od razu bez problemów dzieki czemu nie wymagają dużo pracy aby się wyrobiły - od razu gotowe do tańca.
Listewki są masywne i solidne więc nie popękają i nie powyginają się.
Poza tym kontakt z Farashą jest swietny, bo praktycznie od razu dostaję od niej zwrotnego maila :) No i dostałam mały upust :)
Polecam, bo jestem zadowolona ze wszystkich rzeczy jakie dotąd kupiłam.

Na'imah
29-03-2011, 21:04
podzielam - fanveile od Farashy są idealne :) no i to też jest to mój kolejny udany zakup u Farashy :)

Farasha
31-03-2011, 19:29
podzielam - fanveile od Farashy są idealne :) no i to też jest to mój kolejny udany zakup u Farashy :)

Dzięki dziewczyny robicie mi taka reklamę, że niebawem zostanę posadzona, że Was opłacam hehe :serce:

sfrn
04-04-2011, 21:37
Również chciałabym zarekomendować wachlarze Farashy. Bajecznie latają, otwiera się je leciutko i są po prostu piękne. Do tego kontakt bezproblemowy, bardzo sympatyczny, a wysyłka błyskawiczna.

Farasha
14-04-2011, 22:53
Również chciałabym zarekomendować wachlarze Farashy. Bajecznie latają, otwiera się je leciutko i są po prostu piękne. Do tego kontakt bezproblemowy, bardzo sympatyczny, a wysyłka błyskawiczna.

Dzięki, dzięki!!! dodałam nowe fotki w głównym-tym razem rozpłaszczone na ziemi;)

ishawi
07-05-2011, 10:11
Witaj, potrzebuję wachlarzy w odcieniach czarno, czerwono, pomarańczowo. Patrzę na drugie zdjęcie i w sumie mogło by nie być tego białego na końcu. Może masz taki w trzech odcieniach?
Pozdrawiam Ishawi

Farasha
07-05-2011, 17:28
Witaj, potrzebuję wachlarzy w odcieniach czarno, czerwono, pomarańczowo. Patrzę na drugie zdjęcie i w sumie mogło by nie być tego białego na końcu. Może masz taki w trzech odcieniach?
Pozdrawiam Ishawi

Chwilowo tylko te w wątku głównym za miesiąc będą nowe kolory- mogę uwzględnić zapotrzebowanie i zamówić.

szyszka
08-08-2011, 22:35
To ja też zareklamuję :) właśnie dziś odebrałam z poczty zamówione u Farashy fanveile - pokusiłam się o zamówienie kompozycji barw wymyślonej przez siebie, niewidzianej na żadnym zdjęciu. Efekt okazał się lepszy od spodziewanego - fanveile są po prostu BOSKIE!! Są to moje pierwsze fanveile i raczej zakładałam od początku, że ostatnie, gdyż nie czuję się kasiasta na tyle, by sobie pozwolić na więcej par, stąd zależało mi, aby idealnie do mnie pasowały - i tak się stało, są cudowne i jestem w 100% zadowolona!!!! Polecam gorąco!!!