PDA

Pokaż pełną wersję : Warsztaty Tańca Orientalnego Bollywood i Bellydance SOPOT 29-30.03.2008

AishaYildirim
30-01-2008, 18:53
WARSZTAT TAŃCÓW ORIENTALNYCH: BELLYDANCE I BOLLYWOOD

W dniach 29-30 marca 2008( sobota - niedziela) z przyjemnością i z dużym wyprzedzeniem zapraszamy na kolejny warsztat bollywood i belly dance, który ponownie poprowadzi Aisha Yildirim.

Grupa I - bollywood - poziom początkujący
Grupa II - bellydance - poziom średniozaawansowany

ROZKŁAD ZAJĘĆ

Sobota (29.03.2008)
grupa I bollywood godz. 16:00 - 17:30
grupa II bellydance godz. 17:45 - 19:45

Niedziela (30.03.2008)
grupa I bollywood godz. 10:00 - 11:30
grupa II bellydance godz. 11:45 - 13:45

Zajęcia w grupie I bollywood trwają po półtorej godziny dziennie.
Zajęcia w grupie II bellydance trwają dwie godziny dziennie.

Osobom, które chcą intensywniej wykorzystać czas warsztatu proponujemy zapisy do dwóch grup ze zniżką.

CENNIK
grupa I bollywood (3 godziny nauki): 70zł
grupa II bellydance (4 godziny nauki): 90zł
dwie grupy I i II (7 godzin nauki): 135zł

Powyższa cena obowiązuje do dnia 14 marca (piątek) i dotyczy osób, które do tegoczasu dokonają wpłaty bezzwrotnej zaliczki w wysokości 30 zł.

Od 15 marca cena za warsztat wzrasta o 30 zł dla każdej z grup. Dla uczniów szkoły "Studio Styl" zniżka w opłacie za całomiesięczne zajęcia marcowe 20zł

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc o zapisie na warsztat decyduje kolejność wpłat.

MIEJSCE WARSZTATU
Sopot - Przylesie, ul. 23 Marca 79 B (budynek dawnej kotlowni, wejście z lewej strony budynku, na parterze). Dojazd autobusami linii 143 i 117 spod Dworca Kolejowego w Sopocie lub bezpośrednio z Oliwy oraz bezpłatnym autobusem Geant

SPOSÓB PŁATNOŚCI
Bezzwrotną zaliczkę w wysokości 30 zł, lub pełna kwotę za kurs (które stanowią jednocześnie gwarancję rezerwacji miejsca) należy przekazać na konto:
STUDIO STYL Beata Jasnoch,
Bank Zachodni WBK S.A. I O/Sopot 77 1090 1098 0000 0001 0077 6921
Płatności można też dokonać gotówką na sali w Sopocie, po wcześniejszym, telefonicznym umówieniu się.

KONTAKT:
flamenco@hqs.pl
tel. 0-501 50 31 35

UWAGA:

-prosimy przy wpłacie na konto podawać swój numer telefonu oraz e-mail -w przypadku większej ilości zgłoszeń może ulec zmianie miejsce warsztatu

JAK SIĘ UBRAĆ?

Trykotowa,obcisła bluzeczka, wygodne spodnie nie krępujące ruchówlub długa kolorowa spódnica.Zarówno bollywood jak i taniec brzucha tańczymy w skarpetach lub miękkim obuwiu typu baletki.

Farida
30-01-2008, 19:42
Super super super :)!!! Tylko szkoda ze ta data :(

Yasirah Mahibah
30-01-2008, 20:38
Ehh... Czemu ja nie mieszkam w Sopocie :(

AishaYildirim
31-01-2008, 14:06
Super super super :)!!! Tylko szkoda ze ta data :(
No cóz i tak ustalona w wielkim trudzie :cool:. Ale ja w zupełności rozumiem priorytety i wierze ze uda nam sie spotkac jeszcze z inna data ;). Pozdrawiam cie serdecznie.

AishaYildirim
31-01-2008, 14:07
Ehh... Czemu ja nie mieszkam w Sopocie :(
Moze spotkamy sie i w Kaliszu :rolleyes::). Pozdrawiam :D

Farida
31-01-2008, 14:15
No cóz i tak ustalona w wielkim trudzie :cool:. Ale ja w zupełności rozumiem priorytety i wierze ze uda nam sie spotkac jeszcze z inna data ;). Pozdrawiam cie serdecznie.

No niestety w marcu sie jakos tak niefortunnie te warsztaty brzuchowe rozkładają :( szkoda, ze nie da sie byc jednoczesnie w Sopocie, Warszawie i Krakowie ;) szkoda...:( Ale rowniez mam nadzieje, ze bedzie jeszcze wiele, wiele okazji :) Rowniez pozdrawiam :) !!!

STO Zafirah (Nourhan)
31-01-2008, 15:13
Ja już nic nie mowię, ile razy Aisha jest w Sopocie, zawsze cos mam - albo zajecia u siebie. albo uczelnie albo inne warsztaty :/

A tyle razy juz probowalam sie jakos postarać, bym choc godzinke mogla z Toba Aisho potanczyc :)

Wierze, ze jeszcze to sie uda, i jesli nie bede w Warszawie w tym terminie u Ehaba, to na pewno zglosze się i na warsztaty (podpatrzec jak moje dziewczyny sobie radza, a i skorzystac - wszak każda okazja do nauki dobra) i na indywidualne zajecia :)

Pozdrawiam Cie serdecznie i życze zdrowka :)
marta

AishaYildirim
31-01-2008, 23:02
Wierze, ze jeszcze to sie uda, i jesli nie bede w Warszawie w tym terminie u Ehaba, to na pewno zglosze się i na warsztaty (podpatrzec jak moje dziewczyny sobie radza, a i skorzystac - wszak każda okazja do nauki dobra) i na indywidualne zajecia :)

Pozdrawiam Cie serdecznie i życze zdrowka :)
marta
Twoje dziewczyny radza sobie wysmienicie :yeahhh:!!!!
Z cała sopocka grupa tanczylo sie swietnie. Wcale nie słodze - naprawde :D!!!!
I co fakt to fakt ,każda okazja do nauki jest dobra a juz u slodziaka Ehaba, wlasciciela najpiekniejszej w swiecie orientu popo :redface:, okazja rewelacyjna. Sama bym pojechała :sad:.
Pozdrawiam i do zobaczenia na pewno, kiedys sie uda:)

STO Zafirah (Nourhan)
01-02-2008, 01:52
Twoje dziewczyny radza sobie wysmienicie :yeahhh:!!!!
Z cała sopocka grupa tanczylo sie swietnie. Wcale nie słodze - naprawde :D!!!!

Ciesze się, ja z dziewczynami swietnie sie rozumiem i uwielbiam z nimi prowadzic zajecia :)
Mimo kontuzji daję radę:)

I co fakt to fakt ,każda okazja do nauki jest dobra a juz u slodziaka Ehaba, wlasciciela najpiekniejszej w swiecie orientu popo :redface:, okazja rewelacyjna. Sama bym pojechała :sad:.

Heh a tu trzeba pracowac :) Ja widzisz jestem rozdarta, Warsztaty z Toba czy Ehab, ale wierze, ze Ty pojawisz się jeszcze w Soopcie, bo wspolpraca z Beata sie chyba rozwija :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na pewno, kiedys sie uda:)

Jesli pojawisz sie u Nuriyyi to na pewno sie zobaczymy, bo ja juz kombinuje nocleg :)

Pozdrawiam Cie serdecznie i licze, ze w koncu poznamy się na żywo
Marta

AishaYildirim
19-03-2008, 12:52
Witam serdecznie nadmorskie syrenki :D !
W zwiazku ze zblizajacym sie terminem warsztatów w Sopocie zaczelam rozmyslac o tematyce bloku zajec z belly dance.
Warsztaty z Bollywood beda kontynuacja poprzedniego spotkania, krotkie przypomnienie i ciag dalszy rozpoczetej choreografii...a belly?
Wacham sie pomiedzy choreografia w stylu tureckim, shaaby, haremem, zajeciami z woalem (chociaz tutaj przeszkoda moze byc ograniczona powierzchnia sali) czy zajeciami w stylu Pharaonic....:unsure:
I tak wybiore sama :cool:, taka bede kaprysna, ale moze macie jakies typy i sugestie :D???
Pozdrawiam i sciskam
Do zobaczenia wkrotce.....

Farida
19-03-2008, 23:00
Ja strasznie żałuje, ze nie bedzie mnie w tym czasie w trójmieście :(

Wiem, ze jakakolwiek nie będzie tematyka tych warsztatów, to na pewno bedzie super :( A mnie nie bedzie ;(

STO Zafirah (Nourhan)
19-03-2008, 23:34
hah, a ja bede towarzyszyc moim dziewczynom :)

ojej, bollywood - kontynuacja?:) to ja dam radę? ;]

Aisho a może shabby?:) chociaz troszkę? :)

Calusy!!
m.

AishaYildirim
20-03-2008, 09:34
hah, a ja bede towarzyszyc moim dziewczynom :)

ojej, bollywood - kontynuacja?:) to ja dam radę? ;]

Aisho a może shabby?:) chociaz troszkę? :)

Calusy!!
m.
Jasne ze dasz rade.... i tak musimy sobie poprzypominac co było :D...... Shaaby....shaaby, tak jak pisałam wszystkie sugestie wezme pod uwage :D

AishaYildirim
31-03-2008, 08:50
Pozdrawiam Cie serdecznie i licze, ze w koncu poznamy się na żywo
Marta
Ciesze sie bardzo ze mogłysmy sie spotkac :D, serdecznie dziekuje wszystkim dziewczynom za udział w warsztatach... jak zawsze w Sopocie - było suuuuper :D

STO Zafirah (Nourhan)
01-04-2008, 13:50
Buziaki dla Ciebie Aisho i do zobaczenia :*
p.s mam nadzieje, ze podroz byla spokojna i bez niespodzianek :)