PDA

Pokaż pełną wersję : Sprzedam złoty strój.

Nashita
21-11-2010, 22:44
Odpowiadając na Wasze namowy i sugestie, zdecydowałam się sprzedać mój strój, w którym wystąpiłam na Novaorient 2008. Strój był użyty tylko trzykrotnie, w tym raz podczas sesji zdjęciowej (http://www.belly-dance.pl/galeria/showphoto.php?photo=8478&title=moja-druga-sesja-ci-b1-bfowa&cat=500.
Niebawem wystawię go na Allegro.

Kostium wykonany jest (prawdopodobnie) z lycry, to rozciągliwa siateczka usiana złotymi cekinkami, które mienią się jak brokat w świetle reflektorów. Dzięki ciekawemu rozwiązaniu rozcięcie dogodnie można przesuwać z przodu na któreś z ud.

Doskonale pasuje na osobę o rozmiarze 36/38, a nawet 40, o wzroście ok.165-170 cm.

Podaję wymiary:
Spódnica:
Dł. Z tyłu 98cm
Dł z przodu od marszczenia 88 cm
Obwód: 66 cm, max 90 cm (materiał jest bardzo elastyczny)

Stanik: obwód: min.62 max.82cm
Miseczki dla biustu max 90cm (wg niemodnej nomenklatury: B/C)

Specjalnie wyprofilowany biustonosz świetnie formuje biust, dzięki czemu nawet mały biust wygląda kusząco, a duży jest bezpiecznie „ulokowany”. Dzięki poprzecznemu sznurowaniu wygląda pięknie, lecz niewyzywająco. Bardzo mocne podwójne zapięcie uspakaja, że w tańcu nic Ci się nie wymknieJ

W cenie (280zł) zawarte są:
-stanik,
-spódnica,
-pas,
-opaski na ramiona z kamieniami do kompletu.

Na wszelkie pytania chętnie odpowiem na privie, zapraszam również do osobistej przymiarki, gdyż dopiero wtedy można poczuć, czy ten strój jest stworzony dla Ciebie.

Proszę mi wybaczyć jakość zdjęć, nie jestem orłem w ich edytowaniu.

Nashita
15-12-2010, 23:14
Podbijam temat przed wystawieniem stroju na Allegro i e-bay'u.

Blancari
15-12-2010, 23:17
Ładny ten strój, szkoda że złotą rybkę już mam. :)