Studio Wizażu
04-12-2010, 20:15
Zapraszam wszystkie Panie na przedłużanie rzęs, zdobienie paznokci, żel i akryl na paznokcie, makijaż na występ i na codzień!
Mam duże doświadczenie w wykonywaniu makijaży scenicznych na występy, sesje fotograficzne i do portfolio. Pracowałam między innymi dla telewizji przy dużej ilości programów.
Do świata urody i pięknych paznokci dołączyłam biorąc udział w szkoleniu indywidualnym prestiżowej marki Creative otrzymując dyplom w 2001 r. Do dziś często biorę udział w seminariach i szkoleniach branży kosmetycznej i higieny pracy. Uczęszczałam do międzynarodowej szkoły charakteryzacji, dzięki czemu mogę również zaoferować doskonale wykonany makijaż na każdą okazję. Ukończyłam szkolenie przedłużania rzęs metodą 1:1 u przedstawiciela firmy Secret Lashes - wiodącego producenta rzęs na rynkach światowych.
Pracuję tylko na wysokiej jakości kosmetykach.
Kontakt:
Marta Kozakiewicz
tel. 510 026 577.
Salon mieści się na ul. Domaniewskiej 22 pawilon 2 w Warszawie
Po wcześniejszym umówieniu dojeżdżam do klientów na terenie Warszawy
Poniżej zamieszczam kilka moich prac:
http://img508.imageshack.us/img508/1223/martaprace.jpg
Mam duże doświadczenie w wykonywaniu makijaży scenicznych na występy, sesje fotograficzne i do portfolio. Pracowałam między innymi dla telewizji przy dużej ilości programów.
Do świata urody i pięknych paznokci dołączyłam biorąc udział w szkoleniu indywidualnym prestiżowej marki Creative otrzymując dyplom w 2001 r. Do dziś często biorę udział w seminariach i szkoleniach branży kosmetycznej i higieny pracy. Uczęszczałam do międzynarodowej szkoły charakteryzacji, dzięki czemu mogę również zaoferować doskonale wykonany makijaż na każdą okazję. Ukończyłam szkolenie przedłużania rzęs metodą 1:1 u przedstawiciela firmy Secret Lashes - wiodącego producenta rzęs na rynkach światowych.
Pracuję tylko na wysokiej jakości kosmetykach.
Kontakt:
Marta Kozakiewicz
tel. 510 026 577.
Salon mieści się na ul. Domaniewskiej 22 pawilon 2 w Warszawie
Po wcześniejszym umówieniu dojeżdżam do klientów na terenie Warszawy
Poniżej zamieszczam kilka moich prac:
http://img508.imageshack.us/img508/1223/martaprace.jpg