Pokaż pełną wersję : Głosowanie na artykuły konkursowe! - TUTAJ!!!
Głosowanie zostało zamknięte 17 lutego 2008, o godzinie 24.00
!!! WYNIKI KONKURSU !!!
Zgodnie z zasadami użytkownicy wybrali zwycięzców, zostali nimi:
1 miejsce SAFIRO za artykuł:
Sylwetka boskiej divy bellydance poszukiwanie harmonii między zdrowiem kręgosłupa a estetyką w tańcu brzucha.
2 miejsce SHISHA za artykuł:
Mój pierwszy taniec
3 miejsce KAIRA za artykuł:
Pochodzenie rekwizytów używanych w tańcu orientalnym
Bardzo dziękuję za udział w konkursie wszystkim autorom artykułów. Dzięki Wam tak naprawdę zwycięzcami są wszyscy, którzy przeczytają Wasze prace.
Zyskają nową wiedzę o tańcu brzucha, o sobie i o swoim zdrowiu.
Pozdrawiam serdecznie
Amani
Ps. Ze wszystkimi zwycięzcami skontaktuję się mailowo w sprawie nagród.
Admin
Proszę o oddanie jednego głosu w ankiecie powyżej.
Głosowanie jest niejawne. Nie będzie można podejrzeć kto na kogo głosował.
Głosować mogą tylko zarejestrowani użytkownicy.
Kryteriami oceny artykułów powinna być ich przydatność dla osób pasjonujących się tańcem brzucha.
Autorów proszę o sprawdzenie artykułów czy zostały prawidłowo zamieszczone.
Przypominam i zachęcam aby oprócz głosowania również oceniać artykuły. Można robić to ze wszystkimi wątkami na naszym forum.
Wystarczy kliknąć na belce tematu przycisk "Oceń temat" i wybrać ocenę w skali 1-5.
Ocenianie tematów pozwoli wszystkim użytkownikom łatwiej wyszukiwać wartościowe tematy.
Głosowanie kończy się 17 lutego 2008 roku (niedziela)
Zasady konkursu zostały omówione »» tutaj (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=370)
To nie fer, że można głosować tylko na jeden artykuł! ;):)
Dla mnie conajmniej cztery artykuły są na wysokim poziomie. Widać, że autorki naprawdę dużo pracy włożyły. Będą to doskonałe artykuły które przydadzą się wszystkim maniaczką tańca brzucha :)
To nie fer, że można głosować tylko na jeden artykuł! ;):)
To jak wyobrażasz sobie to inaczej? ;)
Gdyby można było głosować na kilka artykułów to nie podejmowałabyś tak przemyślanej decyzji. Ja na razie nie głosuję. Zrobię to jak na spokojnie przeczytam od dechy do dechy wszystkie artykuły.
Na wszelki wypadek jeszcze raz podkreślam, że o wygranym konkursie decyduje liczba głosów oddanych w ankiecie. (tutaj ankieta (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=457))
Ocenianie poprzez przycisk "Oceń temat" jest tylko dodatkową opcją nie mającą wpływu na zajęcie miejsca w konkursie.
Ta ocena nadaje gwiazdki http://www.belly-dance.pl/forum/images/rating/rating_5.gif tematowi, aby łatwiej było odnaleźć nowym/starym użytkownikom ciekawe wątki.
Adminie, a możesz zamknąć te artykuły? Żeby tylko można było ocenić temat, a nic nie pisać pod spodem?
Mam poważny dylemat. Niektóre z tych artykułów są naprawdę fantastyczne!
Już teraz dziękuję wszystkim autorkom za artykuły, spędziłam sporo czasu na czytanie ich wszystkich i naprawdę było warto! :)
Przeczytalam wszystkie Wasze prace , sa naprawde znakomite , bardzo ciekawe i wnosza wiele zapewne nieznanych wszystkim faktow i informacji zwiazanych z Waszymi osobistymi przezyciami , ktorych doswiadczylyscie w tancu.
Najbardziej zafascynowaly mnie 4 prace :
- pochodzenie rekwizytow
- taniec brzucha a rozwoj nastolatek
- moj pierwszy taniec...
- stroj do tanca
Niestety glosowac mozna tylko na jedna prace :(
Dziekuje Wam wszystkim , za poswiecony czas i wklad wlozony w ten konkurs.
Jestescie swietne :)
Bardzo podobaja mi sie 4 artykuły :) Wybór ciężki :>
Adminie, a możesz zamknąć te artykuły? Żeby tylko można było ocenić temat, a nic nie pisać pod spodem?
Dlaczego?
Założeniem działu z artykułami jest to, że każdy artykuł może być rozwijany, uzupełniany i komentowany przez użytkowników.
Popatrz na artykuł "Jak zacząć naukę tańca brzucha? (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=11)" stał się swojego czasu najpopularniejszym wątkiem dotyczącym rozpoczynania nauki tańca brzucha.
Ale nie podczas konkursu. Po konkursie jak najbardziej.
Ale nie podczas konkursu. Po konkursie jak najbardziej.
Już za późno...
Poza tym nie widzę nic złego w komentarzach. Dopóki nie są to kryptoreklamy proszące o głosy to wszystko jest ok ;):)
Jak takie będą to je powycinam :D
wczorajszy wieczor spedzilam z artykulami :) sa swietne, wspaniale i bardzo bardzo pomocne - zarowno ze strony technicznej jak i informacyjnej :D
tylko...
ktory wybrac??
naprawde ciezki ciezki wybor
prace sa wspaniale i widac ze zostalo w nie wlozone duzo wysilku, co sprawia, iz wybor jest jeszcze trudniejszy... :(
ja już przeczytałam wszystkie i wybrałam ten który jest najbardziej przydatny dla mnie. Tak przynajmniej zrozumiałam zasady oceniania :)
Oczywiście oddałam na niego już głos :D
feroMonik
13-02-2008, 10:47
Ja tez juz przeczytalam wszystkie - nawet sobie wydrukowalam, zeby spokojnie przeczytac w pociagu :)
Tylko zaluje, ze samej mi nie straczylo silnej woli, zeby cos napisac - nawet mialam pomysl :)))
Podziwiam Was dziewczyny za ogrom wlozonej pracy!
Tylko zaluje, ze samej mi nie straczylo silnej woli, zeby cos napisac - nawet mialam pomysl :)))
Nie martw się, możesz napisać jakiś ciekawy artykuł zawsze w dowolnym momencie. Dotyczy to wszystkich. Taki artykuł znajdzie miejsce na naszym forum a wszyscy będą za to wdzięczni.
Dlatego jak kogoś nadejdzie natchnienie na pisanie niech nie czeka do następnego konkursu, tylko od razu łapie za pióro!
Może nawet wymyślę jakąś nagrodę lub wyróżnienie dla takiej osoby :)
Roksolanka (Naima)
14-02-2008, 23:19
Ja przy ocenianiu wahałam się - co mi się rzadko zdarza.
Naprawdę nie wiedziałam, który z dwóch artykułów wybrać - z jednej strony znakomity artykuł o postawie i sylwetce, napisany naprawdę rzetelnie; z drugiej pukający w moje inklinacje i upodobania artykuł o rekwizytach - oba świetnie napisane, oba zasługujące na najwyższą ocenę.
Dusza bolała...
Co do autorstwa jednego - domyślam się go, co do drugiego - nie rozgryzłam..., a przynajmniej nie jestem pewna...
Heh.
Tak czy inaczej - gratuluję serdecznie obu autorkom!!!!!!!
r./n.
Ja przy ocenianiu wahałam się - co mi się rzadko zdarza.
Naprawdę nie wiedziałam, który z dwóch artykułów wybrać
Dusza bolała...
Ja również cały czas waham się między TYMI dwoma artykułami....:rolleyes:
Ja również cały czas waham się między TYMI dwoma artykułami....:rolleyes:
ja tez:rolleyes: decyzja do niedzieli - jeszcze troche czasu jest... przeczytam obydwa jeszcze kilka razy - ale chyba skonczy sie na rzucaniu moneta bo za bardzo mi sie obydwa podobaja...
Ja też wybierałam miedzy tymi dwoma;) Wybrałam już.
A wszystkie czytało się świetnie:)
zaglosowalam, :) ale wszystkie artykuly byly bardzo pouczajace:) wszyscy wykonali dobra robote :)
no cóż...chyba już mamy 3. wygranych :)
wszystkie prace były fajne, myślę, że przynajmniej część zasługuje na opublikowanie w dziale artykuły na stałe :p
:confused: Kiedy będą ostateczne wyniki i kiedy dowiemy się kto jest TYM autorem lub TĄ autorką?:redface:
Ankieta sama automatycznie zamknie się o godz 24.00
W tym samym momencie będziemy wiedzieli kto wygrał :)
Jutro do południa będą podane oficjalne wyniki :D
zdążyłam w ostatniej minucie !! uff:)
Głosowanie zostało zamknięte 17 lutego 2008, o godzinie 24.00
!!! WYNIKI KONKURSU !!!
Zgodnie z zasadami użytkownicy wybrali zwycięzców, zostali nimi:
1 miejsce SAFIRO za artykuł:
Sylwetka boskiej divy bellydance poszukiwanie harmonii między zdrowiem kręgosłupa a estetyką w tańcu brzucha.
2 miejsce SHISHA za artykuł:
Mój pierwszy taniec
3 miejsce KAIRA za artykuł:
Bardzo dziękuję za udział w konkursie wszystkim autorom artykułów. Dzięki Wam tak naprawdę zwycięzcami są wszyscy, którzy przeczytają Wasze prace.
Zyskają nową wiedzę o tańcu brzucha, o sobie i o swoim zdrowiu.
Pozdrawiam serdecznie
Amani
Ps. Ze wszystkimi zwycięzcami skontaktuję się mailowo w sprawie nagród.
Admin
Brawo dziewczyny! Kawał dobrej roboty!
:biggrin:gratulacje.
szkoda ze nie znalazłam się w pierwszej 3. :sick::(:cry::worried:
Aby uchylić tajemnicy kto był autorem poszczególnych artykułów zamieszczam poniżej spis:
Taniec Motyla
Anielskaharmonia
Taniec brzucha, a rozwój nastolatki.
MarTinka
Belly-dance jako choroba zakaźna przenoszona drogą kontaktu wzrokowego
Anielskaharmonia
Fala Brzuchem
Shimma
Skuteczny sposób zwalczania stresu i zniechęcenia do tańca!
Jess1991
Strój do tańca…
Shimma
Występ publiczny – jak go przeżyć? :)
Lulua
Choreografia
Shimma
Kaira
MÓJ PIERWSZY TANIEC
Shisha
NIE SZATA ZDOBI TANCERKĘ, czyli przewodnik o stroju dla każdej z nas
Vasanta
Niespodziewanie sytuacje, czyli o tym, czego nawet najbardziej przezorny nie przewidział...
ZAINA
Z rozmyślań o stroju.
mmu
Safiro
TANIEC BRZUCHA = TANIEC KOBIET ???
w.dajlido
Występ publiczny – jak go przeżyć? :)
(Autor pragnie pozostać anonimowy)
Szkoda, bo bardzo podobał mi się ten artykuł i właśnie na niego oddałam swój głos :)
Keira to właśnie był mój artykuł, ale skoro jz wypaplałam, że brałam udział i jestem jako jedyna anonimowa, więc się tu przyznaję, jakoś myślałam że będzie więcej skromnych-anonimów ;)
no cóż, czekamy na dalsze konkursy, może i mnie się kiedyś poszczęści :)
Roksolanka (Naima)
19-02-2008, 16:38
Ha!!!!!!!!!!!!
Czyli jednak dobrze obstawiałam "Sylwetkę" - Safiro jako autorkę wyczuję na 100 km - głównie po rzetelności, precyzji i wysokiej jakości produktu... Takich jak ona ze świecą szukać.
Brawo, brawo, Safiro! Bardzo się cieszę!:biggrin:
Pozostałym Paniom też serdecznie gratuluję.
A co do Kairy - czy będę mogłabym uzupełnić jedno z haseł słownikowych wiadomościami z Twojego artykułu? Oczywiście z zamiarem dopisania Cię tam, jeśli nie masz nic przeciwko. Chodzi mi o skrzydła.
Aha, i czy nie miałabyś ochoty "przekuć" niektórych fragmentów z artykułu na hasełka słownikowe?
<głupio jej strasznie, bo wie, że jest monotematyczna do obrzydliwości>
Uściski
r./n.
Roksolanko - oczywiście, będę zaszczycona :)
A hasełkami w takim razie się zajmę, tzn. chodziłoby o opisanie poszczególnych rekwizytów i ich historii w słownikowej formie?
Ha!!!!!!!!!!!!
Czyli jednak dobrze obstawiałam "Sylwetkę" - Safiro jako autorkę wyczuję na 100 km - głównie po rzetelności, precyzji i wysokiej jakości produktu... Takich jak ona ze świecą szukać.
Brawo, brawo, Safiro! Bardzo się cieszę!:biggrin:
Pozostałym Paniom też serdecznie gratuluję.[...]
r./n.
Dzięki za pochwały :embarrest:
Szczególnie ciepło robi się na sercu gdy chwali inna profesjonalistka zakresu wiedzy o TB
Dziękuję wszystkim forumowiczkom i forumowiczom, którzy oddali głos na mój artykuł - mam nadzieje że się wszystkim przyda i zmobilizuje do dbania o zdrowie waszych roztańczonych, „boskich” ciał.
Strasznie się też cieszę, że tak wiele z was zdecydowało się napisać artykuły mimo okresu sesji.
ALE PISZCIE PROSZĘ WIĘCEJ ARTYKUŁÓW, nie tylko dla nagród (choć admin coś przebąkiwał , że jest gotów wyróżnić super artykuły;)) ale głownie dla promocji tańca brzucha aby był spostrzegany prawidłowo, z równym szacunkiem i zainteresowaniem jak inne tańce, chociażby tańce charakterystyczne jak flamenco, czy salsa, towarzyskie, chociaż przez internautów, którzy przypadkiem znajdą się na stronach Belly-dance,
Zmieniajmy artykułami wizerunek tańca brzucha tak aby nie był traktowany pobłażliwie, po macoszemu, ale z respektem i podziwem – jak sztukę, którą dla nas właśnie jest:).
PS Gdyby nie to, że głosowałam na siebie :p :D to zagłosowałabym na artykuł Kairy: "Pochodzenie rekwizytów używanych w tańcu orientalnym" - gratuluje :) !!!
Dzięki Wam tak naprawdę zwycięzcami są wszyscy, którzy przeczytają Wasze prace.
To szczera prawda :) ja się czuję zwyciężczynią bo wygrałam chwile przyjemności w czasie czytania waszych artykułów.
Dziękuję wszystkim autorom :):D
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.