Pokaż pełną wersję : Sprzedam oryginalne melodie l32 - nowe!!!!!!!!!! Czerwone mini
jak w temacie. na mnie za krótkie są niestety. cena na pw -bo myślę, ale na pewno dużo taniej niż na stronie.
Na mnie niestety też za krótkie, więc wciąż do wzięcia ;)
Dziewczyny - okazja jest duża! (taką reklamę Ci Erykah zrobię :P)
jest, jest. Wiedziałam Erinn że ty wyższa odemnie. Mam zdjęcia - nie najlepsze bo z Alą na ręku nie mam jak lepszych ciachnąć:)
to jest L-ka ale na mnie były obcisłe a ja noszę 38. Mam 101 w biodrach. ważę 65 kg/ 171 cm. Są mi do ziemi ale ja chciałam takie po ziemi ciągnące. Fajne będą na kogoś kto ma 168-170. tak mi się wydaje (chyba, że niższy a tęższy to inaczej będą się układać).
komu, komu?:) bo na allegro wystawię:P
*Sylwia*
19-01-2011, 15:48
Ahhh mini to wg. mnie najfajniejszy krój Melodii. Szkoda, że to nie S bo na pewno bym wzięła bo je uwielbiam i cena jest naprawdę okazyjna :serce:
Weź je na mikser, może któraś je zaadoptuje :-)
nikt nie chce? nóweczki...
hop hola hola?:)
mam jeszcze spódnicę satynówkę jardówkę (kurde ile to jardów? 50?:) w profilowym foto. jesli ktoś chętny to niech pisze na pw. KASA POTRZEBNA:)
talika36
24-01-2011, 23:21
Oj jak bardzo bym chciała te spodenki :), ale skoro na Ciebie są za krótkie to na mnie już na pewno będą. Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś nowa potencjalna właścicielka :)
szkoda, ze nikt nie chce sa naprawdę super i nie wiem czy kiedyś uda mi się kupic drugie za tyle... ale pieluchy wielorazowe Ali musze kupić!!! hop hop!:)
Ja bym chciała i to bardzo! Co ja zrobię, że za wysoka urosłam :(
Ale mam nadzieję, że Ci się sprzedadzą ;)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.