Pokaż pełną wersję : prywatna wiadomość
No i wyszło, że jednak jestem zdezORIENTowana... :blink:
Jak odpowiedzieć na prywatną wiadomość? Mam tylko dwie opcje: "cytuj" i "przekaż ". Co z opcją "odpowiedz"?
No i wyszło, że jednak jestem zdezORIENTowana... :blink:
Jak odpowiedzieć na prywatną wiadomość? Mam tylko dwie opcje: "cytuj" i "przekaż ". Co z opcją "odpowiedz"?
Też za pierwszym razem poczułam się z leksza zagubiona :unsure: - o ile pamiętam odpowiada się klikając "cytuj"
:-)
Jesli klikniesz "cytuj" odpowiesz tej samej osobie :)
Jesli klikniesz "przekaz" mozesz sama wpisac adresata ;)
Chyba tylko tym to sie różni ;)
Jest to mylące... ale wystarczy czasem najechać kursorem na wybrany przycisk i po chwili pokaże się balonik z podpowiedzią do czego służy ;):)
Jest to mylące... ale wystarczy czasem najechać kursorem na wybrany przycisk i po chwili pokaże się balonik z podpowiedzią do czego służy ;):)
Haha, tylko że mnie po najechaniu na oba przyciski pojawia się balonik z napisem: "Shift +R improves the quality of this image".
Ale dziękuję za pomoc, będę klikać na "cytuj".
:D
Haha, tylko że mnie po najechaniu na oba przyciski pojawia się balonik z napisem: "Shift +R improves the quality of this image".
Ale dziękuję za pomoc, będę klikać na "cytuj".
:D
Na które przyciski? Napisz, proszę.To dla mnie ważna informacja abym mógł przetłumaczyć / poprawić.
To trochę dziwne bo u mnie po najechaniu myszką na przycisk "cytuj" wyświetla się balonik z komentarzem "odpowiedz cytując". Po najechaniu na przycisk "przekaż" wyświetla się balonik z napisem "prześlij dalej"
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.