PDA

Pokaż pełną wersję : prywatna wiadomość

Yolanda
19-02-2008, 14:11
No i wyszło, że jednak jestem zdezORIENTowana... :blink:

Jak odpowiedzieć na prywatną wiadomość? Mam tylko dwie opcje: "cytuj" i "przekaż ". Co z opcją "odpowiedz"?

Antares
19-02-2008, 15:04
No i wyszło, że jednak jestem zdezORIENTowana... :blink:

Jak odpowiedzieć na prywatną wiadomość? Mam tylko dwie opcje: "cytuj" i "przekaż ". Co z opcją "odpowiedz"?

Też za pierwszym razem poczułam się z leksza zagubiona :unsure: - o ile pamiętam odpowiada się klikając "cytuj"

Farida
19-02-2008, 15:56
:-)

Jesli klikniesz "cytuj" odpowiesz tej samej osobie :)
Jesli klikniesz "przekaz" mozesz sama wpisac adresata ;)
Chyba tylko tym to sie różni ;)

Admin
19-02-2008, 18:29
Jest to mylące... ale wystarczy czasem najechać kursorem na wybrany przycisk i po chwili pokaże się balonik z podpowiedzią do czego służy ;):)

Yolanda
27-02-2008, 00:23
Jest to mylące... ale wystarczy czasem najechać kursorem na wybrany przycisk i po chwili pokaże się balonik z podpowiedzią do czego służy ;):)

Haha, tylko że mnie po najechaniu na oba przyciski pojawia się balonik z napisem: "Shift +R improves the quality of this image".

Ale dziękuję za pomoc, będę klikać na "cytuj".

:D

Admin
28-02-2008, 19:57
Haha, tylko że mnie po najechaniu na oba przyciski pojawia się balonik z napisem: "Shift +R improves the quality of this image".

Ale dziękuję za pomoc, będę klikać na "cytuj".

:D
Na które przyciski? Napisz, proszę.To dla mnie ważna informacja abym mógł przetłumaczyć / poprawić.
To trochę dziwne bo u mnie po najechaniu myszką na przycisk "cytuj" wyświetla się balonik z komentarzem "odpowiedz cytując". Po najechaniu na przycisk "przekaż" wyświetla się balonik z napisem "prześlij dalej"