PDA

Pokaż pełną wersję : Ekskluzywne stroje marki AIDA NOUR – NAJNOWSZA KOLEKCJA!!! Wkrótce w Polsce!

suraiya
03-05-2011, 10:44
Ekskluzywne stroje marki AIDA NOUR – NAJNOWSZA KOLEKCJA!!! Wkrótce w Polsce!

Z radością informujemy, iż mamy przyjemność zostać wyłącznym dystrybutorem na Europę ekskluzywnych strojów projektowanych przez Wielką Aidę Nour!

Najnowsze designy Aidy projektującej dla wielu znanych tancerek, z rąk najznakomitszych kairskich szwaczek – wkrótce w Polsce!

Uwaga- tylko dla Polek - specjalne ceny!!! Znacznie niższe niż dla zagranicznych klientek!:serce:

Kolekcja będzie wkrótce w Polsce- do kilku tygodni zdjęcia - TYLKO DLA POLEK ceny będą jak na tą półkę skrajnie atrakcyjne- zależy nam by dać Wam dostęp do znakomitej designerskiej marki w przyzwoitych cenach, bez wysokich opłat za wysyłki, cła itd.!

Płatności i sprawy formalne załatwiacie z Mansourem, ja nie mam już na nic czasu więc jedynie mu pomagam gdy trzeba załatwić coś po polsku i doradzam Wam oczywiście „po babsku” w kwestii miseczek, nie miseczek i tych spraw o których tancerki wiedzą najlepiej :D

Zapraszamy wkrótce – info tutaj, na FB i zawsze u nas mailowo.

S & M

suraiya
20-05-2011, 12:27
Zdjęcia już są. Na żywo stroje są 100 razy ładniejsze!!!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.116118745138263.28655.100002204134943

Markowe stroje, porzadnie wykonane, każdy stanik posiada bogate wyściełanie, które dla Pań z obfitszym biustem musi być usunięte (po prostu się pruje nieco material, wyciąga wkładki i zaszywa) to kilka minut roboty

Miseczki od A do C.
Spódnice od 36-42.

Ceny- uwaga- od 800!!! do 1400 zł z wysyłką! Za markowy strój, bez cła i ryzyka, na warsztatach możliwe przymiarki.

Zapraszamy!

Blancari
20-05-2011, 13:11
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.

Możesz podać do którego profilu są wstawione? Bo nie wiem, czy to chwilowy problem FB czy może nie mam tego profilu w znajomych/lubianych.

Nailah
20-05-2011, 13:12
Użytkownik to Raks Sharky Bazar. Mi działa, więc fb chyba tym razem nie świruje;) :p

Blancari
20-05-2011, 13:29
No wszystko wyjaśnia - czekam na potwierdzenie ze strony profilu :D

suraiya
20-05-2011, 16:12
Tak- to z Mansourowego Raks Sharky Bazar- zapraszamy do dodania profilu do znajomych i obejrzenia zdjęć.

suraiya
28-06-2011, 10:36
Wktórce też- na podobnych zasadach ekskluzywne designy SAHAR OKASHA!!!!! Kilka już sprzedanych, co nam teraz zostanie po wyjazdach damy na stronki- po 23 lipca.

Zapraszamy!

suraiya
21-09-2011, 23:42
Nowa kolekcja na Facebookowym Raks Sharky Bazar- dziekujemy "wymiarowej" Shalilah za ekspresowe pozowanie :-)

Stroje w granicach 1300/1500zł.

Na zywo sa znacznie ładniejsze! Sama bym pewnie jakis porwała gdyby tylko staniki były pojemniejsze ;-)

Zachecamy do zajrzenia!

Spódnice do dostosowania- staniki do głębokiego C.

Zapraszamy- piszcie bezpośrednio do Mansoura lub do mnie:-)
|

suraiya
09-12-2011, 18:19
Kochane- na Swięta Mansour postanowił obniżyć znacznie ceny WSZYSTKICH strojów z profilu Raks Sharki Bazar! Jesli coś Wam się spodobało- piszcie - ceny będą iście świateczne!!!!

grashka
10-12-2011, 00:45
a ktore dokladnie stroje? wszystkie ze zdjec ze wszystkich albumow na profilu?? :)