Pokaż pełną wersję : Warsztaty z AishaYildirim GLIWICE 15.03.2008
AishaYildirim
22-02-2008, 21:11
Studio Tańca i Ruchu CopaCabana w Gliwicach
zaprasza na
WARSZTATY TAŃCA BRZUCHA z AishaYildirim
www.aishaorient.pl (http://www.aishaorient.pl)
15 marca 2008 (sobota)
godz. 10.00-12.15 (15 min. przerwy)
Street Shaabi - Technika i Choreografia (poziom uczestników: otwarty)
Technika:
Interpretacja taneczna wpadajacej w ucho muzyki, prosto z ulic KairuWprawki i nowe kombinacje krokow i figur.
Choreografia:
Ekspresyjna choreografia do utworu Bel Baladi lub Harramt Ahebakk.
Prosta,efektowna i zabawna zachwyci kazdego u progu wiosny.
godz. 13.00 -15.15 (15 min. przerwy)
"Kobieta motyl – czyli taniec z woalem" (poziom uczestników: dla znających podstawy tańca brzucha )
Sugerujemy przyniesienie wlasnego woalu, kilka do wypozyczenia na miejscu.
Technika:
Technika pracy z woalem, kombinacje ruchowe, przejścia i zmiany.
Wykorzystanie woala jako rekwizytu „na wejście” oraz jako formy tanecznej całego utworu.
Choreografia:
Choreografia z wykorzystaniem woala, do specyficznej dla tego rekwizytu, formy muzycznej.
Studio Tanca i Ruchu CopaCabana , ul. Młyńska 8, 44-100 Gliwice
Więcej informacji na www.copa-cabana.pl (http://www.copa-cabana.pl)
Ja sie wybieram :) tylko moze mi ktos napisac jk tam dojechac z KAtowic?
Ja sie wybieram :) tylko moze mi ktos napisac jk tam dojechac z KAtowic?
Najlepiej pociągiem: z dworca głównego w Katowicach do Gliwic jedziesz ok. 30minut. Pociagi na tej trasie kursują dosyć często.
W Gliwicach dojdziesz na miejsce piechotką.
Wychodzisz z dworca i idziesz na wprost ulicą Zwycięstwa w kierunku rynku.
Ze Zwyciestwa skręcasz w prawo w ulicę Dolnych Wałów, potem znów w prawo w Młyńską.
Spacer z dworca zajmie Ci ok. 20minut.
Ah :) dzieki. czyli moją stacją docelową byłby Dworzec PKP w Gliwicach tak? czy na jakims innym postoju wysiasc?
Swoją drogą.. .z Wrocławia a taka obeznana ;) <gratuluje>:D
Tak, wysiadasz na dworcu PKP w Gliwicach.
Jadąc z Katowic masz tylko jedną stację w Gliwicach. Więc nie ma wątpliwości.
Po kolei (jadąc osobowym) to mniej-więcej: K-ce, K-ce Załęże, Chorzów Batory, dwie Rudy, Zabrze i Gliwice.
Pospieszny zatrzymuje się tylko w Chorzowie (chyba), w Zabrzu i potem w Gliwicach.
A Gliwice znam, dlatego że tam studiowałam i codziennie dojezdżałam do Gliwic z Sosnowca :) Trasą jak powyzej + trzy inne stacje :)
Dawne czasy...:p
a jaki jest koszt warsztatow?
Z tego co pamietam to za pojedynczy warsztat 35 a za dwa 60... dobrze :D?
AishaYildirim
03-03-2008, 14:06
Najlepiej pociągiem: z dworca głównego w Katowicach do Gliwic jedziesz ok. 30minut. Pociagi na tej trasie kursują dosyć często.
W Gliwicach dojdziesz na miejsce piechotką.
Wychodzisz z dworca i idziesz na wprost ulicą Zwycięstwa w kierunku rynku.
Ze Zwyciestwa skręcasz w prawo w ulicę Dolnych Wałów, potem znów w prawo w Młyńską.
Spacer z dworca zajmie Ci ok. 20minut.
Dokładnie tak :D
Z tego co pamietam to za pojedynczy warsztat 35 a za dwa 60... dobrze :D?
Bardzo dobrze :D.Tutaj informacja ze strony www.copa-cabana.pl (http://www.copa-cabana.pl) :
Koszt pojedynczego warsztatu: 35 zł (wpłaty do 08.03, po tym terminie 40 zł)
Pakiet dwóch warsztatów: 60 zł (wpłata do 08.03, po tym terminie 70 zł)
AishaYildirim
12-03-2008, 10:30
Na warsztaty z woalem zostały ostatnie dwa wolne miejsca.
Zapraszam :)
wszystko bylo fajne oprocz tego, ze dzisiaj mam zakwasy na prawej rece :D a na zajeciach z pedagogiki uczylismy sie dzisiaj jezyka migowego i chyba przez to ciut niewyraznie "mówiłam" :D:D:D:D
AishaYildirim
16-03-2008, 22:19
wszystko bylo fajne oprocz tego, ze dzisiaj mam zakwasy na prawej rece :D a na zajeciach z pedagogiki uczylismy sie dzisiaj jezyka migowego i chyba przez to ciut niewyraznie "mówiłam" :D:D:D:D
Tylko w prawej :eek:??? Niedobrze. Powinny byc po rowno:D. Ja miałam w obu:D. I w nogach też:rolleyes:. Ale lubie to uczucie... chociaż prawda jest taka ze nie musiałam migać.....:).
Dziewczyny, dzięki za wspólnie spedzony czas:yeahhh:....
(uwielbiam tą emotke!).
I jeszcze raz przypominam wszystkim zainteresowanym otrzymaniem muzyki lub rozpisanej choreografii o kontakt mailowy aisha@aishaorient.pl
Dzięki Aisha! Fajowo było choć dałaś nam popalić:). Hmmm wygląda na to że się obijałam:embarrest::unsure:. Zaraz po warsztatach padnięta byłam, ale na drugi dzień zakwasów żadnych:confused:. Poprawie się następnym razem:D:D
Hmmm wygląda na to że się obijałam:embarrest::unsure:. Zaraz po warsztatach padnięta byłam, ale na drugi dzień zakwasów żadnych:confused:. Poprawie się następnym razem:D:D
Asha nie przejmuj sie, moze sie nie obijalas tylko masz dobra kondycję :D
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.