PDA

Pokaż pełną wersję : KOKTAJL ORIENTALNY – 8 marca 2008 – sobota - mega impreza jakiej nie było!!!!!

ORIENTMANIA
03-03-2008, 14:31
8-9 marca - cykl wydarzeń „Orientmania jest kobietą” – pamiętacie? :)

Specjalnie dla Was Orientmania przygotowała dalszy ciąg weekendowych szaleństw.
A że uwielbia zaskakiwać, przekonasz się, czytając dalej:)

KOKTAJL ORIENTALNY

8 marca
KLUB LEVEL
ul. Chmielna 9a

Zapraszamy na imprezę 1001 atrakcji!!

Start: g. 21.00
(Wejście od g. 20.30)

Tanecznie:

- OTWARTY KONKURS TAŃCA BRZUCHA

Uczysz się już jakiś czas? Czujesz, że cudownie byłoby zaprezentować swe umiejętności? Daj się zauważyć!
Zgłoszenia przyjmujemy pod adresem: zapisy@orientmania.pl
Prosimy o dołączenie krótkiej tanecznej biografii. Szczegółowe informacje pod podanym adresem.
Do wygrania atrakcyjne nagrody: karnet na kwietniowe zajęcia w dowolnie wybranej grupie Szkoły Tańca Orientmania, pas do tańca z kolekcji Orientmanii, wizyta w Salonie Lunch Spa Concept, upominki od klubu Level.
Do konkursu zostanie przyjętych 6 uczestniczek. Wszystkie otrzymają drobne upominki. Decyduje kolejność zgłoszeń.

- konkurs na najpiękniejsze orientalne przebranie: wybrane osoby otrzymają upominki – niespodzianki.

- POKAZ – debiutancki występ tancerek z grupy choreograficznej Szkoły Tańca Orientmania

- WYSTĘPY instruktorek Orientmanii:

Dominiki Sucheckiej
i
Diany Yousseif

- oprawę muzyczną zapewnia –
DJ RAY EL FLOW
- który zaserwuje dynamiczną mieszankę taneczną. Jego wyjątkowa kreatywność i autorskie (!) miksy to potężna dawka tanecznej energii. Usłyszymy dźwięki z różnych okolic świata. Przede wszystkim mnóstwo powalających orientalnych nowości, przeplatanych szczyptą reggaetonu, rasowymi czarnymi bitami, czasem brzmieniami housowymi.

Niesamowitych atrakcji ciąg dalszy:
- Orientmania zaprosiła do współpracy
PROJEKTANTÓW BIŻUTERII.
Ich autorskie prace będzie można nie tylko podziwiać, ale też kupić na mini-kiermaszu. To wyjątkowa okazja dla Pań lubiących piękną, niebanalną biżuterię. Każdy biżuteryjny rarytas w jednym egzemplarzu! Spraw niepowtarzalny prezent sobie lub przyjaciółce.
Nasze utalentowane projektantki zapewniły, że specjalnie na tę okazję przygotują biżu inspirowane orientem!

- Orientmania dba o Twoje piękno i chce Ci dać też okazję do chwili relaksu. Dlatego w czasie trwania imprezy będzie funkcjonował
KĄCIK KOSMETYCZNY,
przygotowany przez salon Lunch Spa Concept. W przytulnych, wnętrzach klubu Level znajdziesz mini salon piękności! Będą w nim wykonywane GRATIS:
BRZOSKWINIOWE KĄPIELE PARAFINOWE – specjalnie dla Twoich dłoni, tak ważnych w tańcu brzucha:) Kąpiel parafinowa zapewni zmęczonej zimą skórze dłoni miękkość i zdrowy wygląd, działa też relaksująco i odprężająco.

- aromatycznie i przyjemnie przygotowane dłonie będzie można przyozdobić GRATIS tak ukochaną przez tancerki HENNĄ.

Powyższe atrakcje będą na Was czekały już od g. 20.30 na górnym piętrze klubu Level. Kto pierwszy ten lepszy!:)

Część konkursowo-pokazową zaczynamy ok. g. 22.30.

Orientmania daje Ci tyle możliwości.. stwórz z nich swoją wymarzoną imprezę!

Tak, tak.. to wszystko jednej, szalonej, sobotniej nocy 8 marca.

Daj się oczarować pomysłom Orientmanii!

PS. Panowie mile widziani!! Przecież lubimy ich towarzystwo;)
A taneczny, rasowy set dj-a Raya z pewnością przypadnie im do gustu!

Maram
03-03-2008, 15:49
Ja się pojawię :) Będę wspierać Karimę :D

Almas
03-03-2008, 17:03
Ja też przyjadę :)
Do zobaczenia :)

Salma
03-03-2008, 17:49
Ja się pojawię :) Będę wspierać Karimę :D

Obie będziemy wspierać:cool:

Quesse
03-03-2008, 19:04
Ja też będę wspierać Karimę - o ile dobrze kojarzę, że znam ją z zajęć. A jeśli nie to też mogę wspierać;) I siebie też będę musiała powspierać troszkę... :D :)

Anielskaharmonia
04-03-2008, 09:01
Fajnie mieszkać w Warzawie :).
Zazdraszczam życząc wspaniałej zabawy :D.
Liczę na jakieś relacje z Orientalnego Dnia Kobiet, który ma trwać 2 dni i całą noc.. a kto wie..może i dłużej ;)
Fajny pomysł by uczcić święto kobiecości poprzez najbardziej kobiecy taniec.
Niech się święci ... 8 marca !:D

ORIENTMANIA
04-03-2008, 14:52
Widzę, że wytworzyła się tu niezła grupa wsparcia :D
Będziemy trzymać kciuki za wszystkie dziewczyny!! Nie ma to tamto;)

ORIENTMANIA
04-03-2008, 15:13
Fajny pomysł by uczcić święto kobiecości poprzez najbardziej kobiecy taniec.

Przeogromnie dziękuję!!!!!
Taki był właśnie zamysł, aby wlać w to święto naszą uroczą kobieco-orientalną treść, a co!! :)
No i tyle tej treści, że wyszedł nam maraton:D I jeszcze jest pewna rezerwa pomysłów!! ;)

Almas
04-03-2008, 19:43
No a ja jadę aż z Zakopanego i będę dopiero w piątek w nocy :* kupię bilecik już na miejscu chyba:)

Takie imprezki wspieramy zawsze:) i zawsze będziemy:)

Izunia Serce - może jednak się spakujecie i przyjedziecie:) Fajnie byłoby Was zobaczyć - Magda też będzie ... cale gupolkowo:)

ORIENTMANIA
06-03-2008, 14:45
Witajcie!!
Zostało jeszcze jedno wolne miejsce w konkursie tańca brzucha. Uczestniczki po zgłoszeniu otrzymują regulamin.

Inayat
06-03-2008, 15:16
MEGA impreza się szykuje! Na pewno i mnie nie zabraknie :)

ORIENTMANIA
06-03-2008, 17:40
I żeby nikt nie zabłądził:)

lokalizacja klubu Level:
http://orientmania.pl/start.php?page=galeria&iddzial=21

Należy wejść w podwórze przez bramę pod numerem ul. Chmielna 11 i skierować się w lewo, do wolnostojącego budynku.

Quesse
06-03-2008, 18:17
MEGA grupa wsparcia się szykuje:D - spośród sześciu uczestniczek, cztery są koleżankami z tej samej grupy! Zapowiada się fantastyczna atmosfera - bo nawet jak komuś nie pójdzie, może cieszyć się sukcesem koleżanki:)

Ailinon
06-03-2008, 18:53
Piąta jest użytkowniczką tego forum ;)
Innymi słowy - do zobaczenia na konkursie.

Anielskaharmonia
07-03-2008, 10:24
No a ja jadę aż z Zakopanego i będę dopiero w piątek w nocy :* kupię bilecik już na miejscu chyba:)

Takie imprezki wspieramy zawsze:) i zawsze będziemy:)

Izunia Serce - może jednak się spakujecie i przyjedziecie:) Fajnie byłoby Was zobaczyć - Magda też będzie ... cale gupolkowo:)

Kobito jak się czym prędzej nie zdecydujesz na udział w konkursie to ja Ci zajmę miejce:D:D:D.
Pozdrawiam Gupolkowo !

MEGA grupa wsparcia się szykuje:D - spośród sześciu uczestniczek, cztery są koleżankami z tej samej grupy! Zapowiada się fantastyczna atmosfera - bo nawet jak komuś nie pójdzie, może cieszyć się sukcesem koleżanki:)
To które to z tej "grupy trzymającej tace" ? Hhhrrrrmmmm, złowrogo zawarczała Izóla...czegoś tu nie wiem...to nie do pomyślenia :D

Quesse
07-03-2008, 15:04
Piąta jest użytkowniczką tego forum ;)
Innymi słowy - do zobaczenia na konkursie.

No to do zobaczenia:)

To które to z tej "grupy trzymającej tace" ? Hhhrrrrmmmm, złowrogo zawarczała Izóla...czegoś tu nie wiem...to nie do pomyślenia :D

Cztery dziewczyny są z grupy rekwizytowo-choreograficznej w Orientmanii, prowadzonej przez Dominikę Suchecką. Spośród nich na forum są dwie: Figa i ja. Pozostałych dwóch tu nie widziałam - ale może jeszcze się ujawnią:)

A, dwie inne z tej grupy występują na imprezie z układem z laskami:)

Zapowiada się naprawdę fajna zabawa:D
Oczywiście, mam dziką tremę, ale i tak będzie fajnie. W końcu pierwsze tego typu występy zawsze są stresujące, trzeba przez to przejść.

DO ZOBACZENIA!!!:yeahhh::drzyjcie:

Anielskaharmonia
07-03-2008, 22:20
Oczywiście, mam dziką tremę, ale i tak będzie fajnie. W końcu pierwsze tego typu występy zawsze są stresujące, trzeba przez to przejść.

Jeszcze raz powodzenia Agatko Miła:) Dasz sobie radę :D.
Mnie nie będzie. Chciałam jedynie zmobilizować Gąsienicę;)

Semiramis
07-03-2008, 22:40
Trzymam kciuki dziewczyny :) Niestety nie mogę być jutro, ale może jakieś zdjęcia.. :D
Quesse - będziesz tańczyć z mieczem? :D
A Ailinon popytam jutro na zajęciach co tam przygotowała na występ ;)

Lulua
08-03-2008, 00:23
ja też będę, kupiłam bilet dzisiaj. Szkoda tylko, że idę sama i nikogo tam nie znam :/ w ogóle to będę pierwszy raz na czymś takim, jak powinnam się ubrać? jakieś wskazówki?

Ailinon
08-03-2008, 01:40
jak powinnam się ubrać? jakieś wskazówki?
Najlepiej jakieś luźne, taneczne ciuchy z powiewem orientu (długa spódnica lepsza niż mini - wygodniej tańczyć, talia raczej wolna, czy to poprzez biodrówki czy krótkie bluzeczki, biżuteria w ilości słusznej ;) ). Ale jak się ubierzesz jak na każdą inną imprezę, to też będzie ok, aczkolwiek radziłabym unikać ciasno sznurowanych gorsetów :P To tylko tancerkom na scenie nie wypada wyjść w jeansach, reszty nikt nie kontroluje.

PS. Uwielbiam gorsety, ale niestety sztuki połączenia tego zjawiska z tańcem brzucha jeszcze nie opanowałam :D

ORIENTMANIA
08-03-2008, 01:43
ja też będę, kupiłam bilet dzisiaj. Szkoda tylko, że idę sama i nikogo tam nie znam :/ w ogóle to będę pierwszy raz na czymś takim, jak powinnam się ubrać? jakieś wskazówki?

Droga Lulua!!
Ty chyba jeszcze nie znasz mocy Orientmanii!! ;)

Ale!! Mą skromną osobę już poznałaś:) Podejdź do mnie proszę w trakcie imprezy, bez wahania!!!!! Zobaczysz, że cos wymyślimy!! Najlepiej jakbyś mnie dorwała przed częścią konkursową. Później mogę być troszkę zajęta;) Koniecznie mnie znajdź, gdy przyjdziesz i razem zwiedzimy wszystkie atrakcje.
Co do stroju.. jak Ci w duszy zagra!
Wklejałam już chyba link z naszej poprzedniej imprezy w Levelu, tu możesz podpatrzeć, jak to wyglądało:
http://orientmania.pl/start.php?page=galeria&iddzial=17

Do zobaczenia!!

ORIENTMANIA
08-03-2008, 01:46
Chcecie poznać bliżej dziewczyny, które zgłosiły się do konkursu?
Oto one:
http://orientmania.pl/start.php?page=galeria&iddzial=23
Krótka prezentacja pięciu z sześciu startujących (szósta nie zdążyła podesłać materiałów).
Swórzmy dziewczynom w sobotę super atmosferę!!:yeahhh::biggrin::yeahhh::biggrin:

Quesse
08-03-2008, 11:18
Trzymam kciuki dziewczyny :) Niestety nie mogę być jutro, ale może jakieś zdjęcia.. :D
Quesse - będziesz tańczyć z mieczem? :D
A Ailinon popytam jutro na zajęciach co tam przygotowała na występ ;)

Dzięki:) zdjęcia powinny jakieś być.
Niestety - nie posiadam miecza. Więc będę bez miecza.

Jeszcze raz powodzenia Agatko Miła:) Dasz sobie radę :D.
Mnie nie będzie. Chciałam jedynie zmobilizować Gąsienicę;)

Dziękuję:):):)

Pamiętaj, że odbywa się tam konkurs na najładniejszy orientalny strój - a więc możesz zaszaleć;) Osób ubranych orientalnie będzie tam bardzo dużo, spokojnie wpasujesz się w klimat;) A jak wolisz, to ubierz się normalnie - ale weź np. chustę z monetkami, może nabierzesz ochoty, by ją założyć i w niej tańczyć. Na poprzedniej imprezie wiele dziewczyn je miało.

Lulua
08-03-2008, 12:29
dzięki za wskazówki, idę pogrzebać w szafie i do zobaczenia wieczorem :)

P.S. to jeszcze nic pewnego, ale może wyciągnę mojego brata ;) (tzn nie z szafy tylko na imprezę)

Orientmanio, jak tylko gdzieś Cię zobaczę to podejdę :)

Farida
09-03-2008, 12:13
Podnosze :)

Dziewczyny, jak było!!! ?? :)

Anisa Hasna
09-03-2008, 12:29
Było super. Diana i Dominika świetne jak zawsze. A uczestniczki konkursu też były super. Podziwiałam i jak to Gosia ujęła "aż się gęba sama śmiała jak się na Was patrzyło". Gratulacje i buziaki Dziewczyny. Dzięki za super imprezę. Kogo niue było niech żałuje.

Quesse
09-03-2008, 12:47
Występy dziewczyn z assayami oraz występy Dominiki i Diany były rewelacyjne! :)

Konkurs był ciekawy, emocjonujący i wciągający - przyjemnie mi się tańczyło (udało mi się nie wywalić o spódnicę i nie stresować jakoś dramatycznie) a jeszcze przyjemniej oglądało pozostałe dziewczyny. Wszystkie były oryginalne, tańczyły w zgodzie ze swoim własnym stylem, każda miała coś ciekawego do pokazania. Wygrała Kasia - i to było absolutnie zasłużone zwycięstwo, bo tańczyła z energią i werwą, a także z rozbrajającym uśmiechem od ucha do ucha:) Przyjemnie sie ja oglądało, bo widać było, że czuje przede wszystkim radość z występu, a tremę (jeśli ją miała) dobrze ukryła. W finałowym drum solo Magda z Kasią miały niezłe zadanie - bo to było długie drum solo;) Oglądało się je z wielką przyjemnością. Konkurs był świetnym doświadczeniem dla uczestniczek i wciągającym widowiskiem dla widzów:) Sama jestem z siebie dość zadowolona - bo nawet, jeśli mogło być lepiej (zawsze może być lepiej) to nie było najgorzej, usłyszałam masę ciepłych słów i miłych komentarzy na temat swojego tańca i nieźle się bawiłam:)

feroMonik
09-03-2008, 13:30
Gratulacje dla wszystkich - szkoda, ze nie dotarlam.

Lulua
09-03-2008, 13:31
stałam z tyłu, więc musiałam się nieźle natrudzić, żeby cokolwiek zobaczyć..., no ale z tego co zobaczyłam to:
Diana Y. jest prawdziwym zwierzem estradowym, mogłaby nawet nie tańczyć tylko się uśmiechać a i tak publika by szalała :)
Dziewczyny z laskami odwaliły kawał dobrej roboty, gratulejszyn.
konkursowe- quesse, jak zeszłaś na podłogę to już byłam bez szans, żeby cokolwiek zobaczyć, niemniej jednak wszystkie dziewczyny świetnie tańczyły, zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Najbardziej podobał mi się występ twój Quesse(ach te ręce!), oraz tych dwóch dziewczyn- jedna tańczyła z woalem, brunetka(tak energicznie) i ta dziewczyna w bladozielonym kostiumie.
Niestety po pierwszej rundzie musiałam już wyjść.

Quesse, tak teraz się przyglądam twojej fotce tutaj i teraz jestem pewna, że to chyba Ciebie i twoich znajomych zaczepiłam w bramie i mniej więcej razem weszliśmy do klubu :)

Anielskaharmonia
09-03-2008, 18:57
Gratuluję zwyciężczyniom i wszystkim dziewczynom startujacym w konkursie:)...a szczególnie Quesse - tak po znajomości:D. Cieszę się, że świetnie się bawiłaś:D. Czy spotkałaś nasze góralki i czy Beatka zdecydowała się wziąć udział w konkursie ?

Gratuluję takze organizatorowi imprezy oryginalnego pomysłu:). Powodzenia w dalszej działalności :D
Niech żyje taniec!!!

Ailinon
09-03-2008, 21:20
Hej :)

Było fajnie, klub jest niesamowicie klimatyczny, jedyna wada to trochę mała sala jak na występy z laskami i woalami (musiałam zastosować ściśniętą wersję układu :( ). Kasia zdecydowanie zasłużyła na zwycięstwo, widać było szkołę Dominiki w ruchach :> Oczywiście Dominika też jak zwykle zarządziła, to połączenie woalu i saggatów było niesamowite. Poza tym kostium Diany był przefajny (też chcę takie rękawki ;) ) a układ z laskami wywołał traumę wspomnieniową tych godzin z obdartmi dłońmi od kręcenia assają :D (inną wersję tego samego układu robiliśmy z Dominiką w zeszłym semestrze ;) )

Niestety niedługo potem potańczyłam, bo byłam już przed występem nieźle zmęczona (tribal sobotni, sporo ćwiczeń i wielogodzinne zakupy poprzedniego dnia), a jutro (czyli dziś) czekały mnie jeszcze regularne zajęcia i warsztaty.

Quesse
09-03-2008, 22:12
stałam z tyłu, więc musiałam się nieźle natrudzić, żeby cokolwiek zobaczyć..., no ale z tego co zobaczyłam to:
Diana Y. jest prawdziwym zwierzem estradowym, mogłaby nawet nie tańczyć tylko się uśmiechać a i tak publika by szalała :)
Dziewczyny z laskami odwaliły kawał dobrej roboty, gratulejszyn.
konkursowe- quesse, jak zeszłaś na podłogę to już byłam bez szans, żeby cokolwiek zobaczyć, niemniej jednak wszystkie dziewczyny świetnie tańczyły, zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Najbardziej podobał mi się występ twój Quesse(ach te ręce!), oraz tych dwóch dziewczyn- jedna tańczyła z woalem, brunetka(tak energicznie) i ta dziewczyna w bladozielonym kostiumie.
Niestety po pierwszej rundzie musiałam już wyjść.

Quesse, tak teraz się przyglądam twojej fotce tutaj i teraz jestem pewna, że to chyba Ciebie i twoich znajomych zaczepiłam w bramie i mniej więcej razem weszliśmy do klubu :)

A, faktycznie, dało się mnie rozpoznać na ulicy bo dzwoniłam donośnie :D

Cieszę się, że Ci się podobał mój taniec:)

Gratuluję zwyciężczyniom i wszystkim dziewczynom startujacym w konkursie:)...a szczególnie Quesse - tak po znajomości:D. Cieszę się, że świetnie się bawiłaś:D. Czy spotkałaś nasze góralki i czy Beatka zdecydowała się wziąć udział w konkursie ?

Gratuluję takze organizatorowi imprezy oryginalnego pomysłu:). Powodzenia w dalszej działalności :D
Niech żyje taniec!!!

Spotkałam Madzię i Beatkę... Przez chwilę poczułam się, jakbyśmy znowu były na obozie - to chyba było w tym wieczorze najpiękniejsze:) cudownie było Was zobaczyć, dziewczynki! I jak zawsze robiłyście wrażenie:D Już nie mogę się doczekać następnego spotkania z dziewczynkami z obozu.

Podobno ma być jakiś film z konkursu - bardzo na to liczę, bo adrenalina sprawiła, że nawet nie wiem, co zatańczyłam i jak zatańczyłam;)

Aurinko
09-03-2008, 22:31
Podobno ma być jakiś film z konkursu - bardzo na to liczę, bo adrenalina sprawiła, że nawet nie wiem, co zatańczyłam i jak zatańczyłam;)

Liczę na to, bo mam szpital w domu i nie miałam żadnych szans na dotarcie!! Proszę o wsparcie, chory facet w domu to dosyć upierdliwa sprawa...:eek:

Ailinon
09-03-2008, 22:48
Ja również chętnie się dorwę do jakiejś dokumentacji, celem załamania rąk jak bardzo zmasakrowałam moją choreografię :D Po wstaniu rano stwierdziłam, że to chyba mi się przyśniło, bo z występu pamiętam głównie światła nad sceną i mało miejsca na boczne ewolucje woalem ;) Zapewne jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie zanim przyzwyczaję się do publicznych popisów, ale kiedyś trzeba zacząć ;)

Almas
09-03-2008, 23:22
Dziewczyny .... serdecznie gratulauję pięknych występów. Stałam z samego przodu i mogłam podziwać Was wszystkie ... było super.
Szczególne gratulacje dla kochanej i słodkiej Agatki .... byłaś DOSKONAŁA!!!!! Żałowałam później że się nie zgłosiłam ale nastepnym razem na pewno to zrobię:)
Chciałam Wam powiedzieć że Agatka wyglądała SUPER!!!!! Nasza TRIBALKA!!!!! DOskonała pod każym względem:) Super było Cię zobaczyć:)

Impreza SUPER - Gosia WIELKIE DZIĘKI!!!! Szczególnie za wspólne tańce na samym końcu:) Ubawiłam się do bólu:)

DJ grał super muzykę! Dzięki Ray:)

Dajcie znać jak znowu będzie się coś działo to się zjawię na pewno:)

Madzia wygrała konkurs na najlepsze ubranie orientalne .... a i moje zostało docenione:) dzięki za super kalendarz:) Śmiałam się że przez cały rok będę miała tylko marzec:) Diana - pękne zdjęcie:)

Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za super imprezkę:)

Anielskaharmonia
10-03-2008, 08:39
Madzia wygrała konkurs na najlepsze ubranie orientalne .... a i moje zostało docenione:) dzięki za super kalendarz:) Śmiałam się że przez cały rok będę miała tylko marzec:) Diana - pękne zdjęcie:)
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za super imprezkę:)

Zapomniałam zapytać kto wygrał ten konkurs na najładniejszy orientalny strój...choć oczywiscie typowałam Madzię, Ciebie i Agatkę:D
Gratuluję nagrody !!!
Szkoda, że nie wystąpiłaś w konkursie tanecznym. Będą jakieś fotki :)?

Inayat
10-03-2008, 13:40
Fajny pomysł na imprezę, szczególnie że w Polsce o orientalną imprezę niezwykle trudno. Pokazy świetne, konkurs również. Podziwiam dziewczyny za odwagę i mam nadzieję, że też się kiedys odważę :) Zwyciężczyni WSPANIAłA! (o ile dobrze pamiętam imię -) Kasia powalała miękkością ruchów i pięknym uśmiechem, po prostu pięknie! No i Agata - stworzyłaś świetny klimat. W ogóle wszystkie byłyście super! A na deser nawet nie wiem jak długie szleństwo na parkiecie przepłacone zakwasami pleców i pośladków do dziś :D Fajnie było się wybrać do klubu w spódnicy i dać się ponieść muzyce. Orientmanio - dzięki Ci! :):):)

Semiramis
10-03-2008, 15:04
Pozwolę sobie na komentarz a propos Kasi :) Nie byłam na imprezie, ale zaczynałam taniec brzucha razem z nią na zajęciach u Jasmin M. I już wtedy Jasmin powiedziała jej, że 'ma ją na oku' i w przyszłości może zaproponuje jej występy w swoim zespole :) Całkowicie się z tym zgadzam, bo pamiętam ją jako bardzo sympatyczną i wiecznie uśmiechniętą osobę. Nic tylko występować na scenie :)

Isar
10-03-2008, 18:32
Gratulacje dziewczyny:D :D:D

...jak żałuję,że w tym moim mieście nic TAKIEGO sie nie dzieje..!!!

Cóż, być może jeszcze razem gdzieś zaszalejemy:)

Quesse
10-03-2008, 21:31
Dziewczyny .... serdecznie gratulauję pięknych występów. Stałam z samego przodu i mogłam podziwać Was wszystkie ... było super.
Szczególne gratulacje dla kochanej i słodkiej Agatki .... byłaś DOSKONAŁA!!!!! Żałowałam później że się nie zgłosiłam ale nastepnym razem na pewno to zrobię:)
Chciałam Wam powiedzieć że Agatka wyglądała SUPER!!!!! Nasza TRIBALKA!!!!! DOskonała pod każym względem:) Super było Cię zobaczyć:)

Dziękuję!! Jeśli występować, to tylko z Wami na widowni! Cudownie było Was zobaczyć!

No i Agata - stworzyłaś świetny klimat.

Dziękuję bardzo:) :)

Usłyszałam tyle miłych słów, że już wiem, że to była dobra decyzja, żeby wziąć udział - może występowanie publiczne nie jest takie straszne;)

Kiedy następne takie imprezy?
I kiedy następne konkursy - może za naszym przykładem inne dziewczyny odważą się pokazać, co umieją:) W tym było więcej świetnej zabawy niż stresu:)

Impreza była jedną z tych, które sie na zawsze zapamiętuje:)

ORIENTMANIA
12-03-2008, 16:45
Dziękuję za tyle przecudnych opinii!!!!
To naprawdę niebywałe doświadczenie, że gdy angażuje się serce i pasję, przynosi to takie efekty.
Przede wszystkim gratulacje jeszcze raz dla wszystkich startujących w konkursie tańca!! Po raz kolejny mogliśmy się przekonać, że taniec brzucha, mimo pewnych reguł, daje niesamowite możliwości oryginalnego zaprezentowania samej siebie, szukania w jego obrębie czegoś wyłącznie dla siebie. Każda z dziewczyn wniosła sobą inny, oryginalny klimat. Brawa!!!:biggrin:
Dziękuję cudownym instruktorkom, zarówno występującym, jak i tym, które prowadziły warsztaty i były tego wieczoru z nami: Dominice, Ani, Jasmin i Dianie. Szczególnie tym razem Dominice za profesjonalizm i serce włożone w przygotowanie grupy choreograficzno-rekwizytowej. Nika jesteś wielka!!!!
Mam nadzieję, że pozostałe atrakcje również przypadły Wam do gustu.
Wspomniany był dj Ray.. sama przyjemność pracy z artystą tak kreatywnym. Wkładającym tyle serca w przygotowanie każdej imprezy. Wielkie dzięki Ray!!!! Pokłony do samej ziemi za Twoje zaangażowanie i pomoc.
Zapraszam do naszej galerii, fotki czekają na oglądanie!!
http://orientmania.pl/start.php?page=galeria&iddzial=25

Przy okazji przypominam, że kopiowanie i wykorzystywanie fotek i tekstu bez mojej zgody jest zabronione. To tak przy okazji, bo już niestety zdarzają się..hmm.. nazwijmy to.. nadużycia.

Pozdrawiam serdecznie!
Do zobaczenia przy następnej okazji!
Gosia Gonciarz.

Maram
12-03-2008, 17:31
Gosiu a czy mogłabym poprosić o fotkę ze schodów? Grzesiek nam pstryknął jedno foto razem :D

A tak w sumie, to szkoda Gosiu, że następny dzień kobiet jest dopiero za rok... :(:)
Jak by co, to next year wezmę udział w konkursie! :eek::D

Tak czy inaczej widzimy się na Ehabie :D

Farida
12-03-2008, 17:38
Świetne zdjęcia :))))))

Gdyby...na pomorzu więcej się działo ;(

Semiramis
13-03-2008, 00:11
A tu znalazłam coś więcej.. http://wptv.wp.pl/lifestyle.html?wid=9750695

ORIENTMANIA
13-03-2008, 02:39
A tu znalazłam coś więcej.. http://wptv.wp.pl/lifestyle.html?wid=9750695

:):):)

Semiramis
13-03-2008, 12:35
Wywiad wyszedł bardzo fajnie :) No i mogłam zobaczyć kawałek występu Kasi :P

ORIENTMANIA
13-03-2008, 14:32
Wywiad wyszedł bardzo fajnie :) No i mogłam zobaczyć kawałek występu Kasi :P

Dzięki Semiramis!
Mam nadzieję, że dzięki eikpie Wirtualnej Polski troszkę więcej osób zetknie się z tańcem brzucha. No i te z Was, które nie mogły być z nami imprezie, mogą dzięki filmikowi troszkę poczuć, jak było. Jako pierwsza w filmie tańczy Kasia, zwyciężyczni konkursu.
A wywiad:) dzięki:) Niestety prawa tej formy są bezlitosne, nie jest to miejsce na wykład;) Chciałabym jednak uzupełnić, że jako "poziom imprezowy" miałam na myśli to, że wystarczy kilka miesięcy, aby włączyć się do zabawy na imprezie. Nie miałam na myśli występów ani tym bardziej uczenia tańca. Dalszy ciąg tu ucięto. A dodałam, że dobra tancerka lub instruktorka, bez względu na staż taneczny, rozwija się, uczy i szuka inspiracji nieustannie, przede wszystkim poza granicami naszego kraju.
Pozdrawiam!