PDA

Pokaż pełną wersję : Profesjonalne stroje- sprzedam !!!!

Kayla
25-08-2011, 23:41
Do sprzedania mam śliczny profesjonalny kostium z Kairu, używany ale w bardzo dobrym stanie. Kolor złoto- brązowy , materiał mieni się na złoto do tego kwiatuszki z cekinów mienią się na brązowo i zielono. Do stanika doszyty jest ozdobny pasek do "przeplatania" talii ale można się go bez problemu pozbyć. Kostium naprawdę piękny sama kiedyś oszalałam na jego punkcie ale teraz niestety muszę się z nim rozstać :):)
Cena 650 zł + koszty przesyłki
Więcej zdjęć i informacji na priva- mam problem z załączeniem plików.
Do sprzedania mam jeszcze 2 stroje , również używane , po bardzo promocyjnych cenach !!!
Kostium granatowy- 150 zł
Kostium turkusowo-złoty- 200 zł
(koszty przesyłki pokrywa kupujący)
mój mail: joanna_kayla@wp.pl

Kayla
29-09-2011, 16:20
Sprzedam nowiutki strój, używany tylko do zdjęć !!!! Kolor srebrno złoty, materiał cieniowany, całość pięknie mieni się w świetle , dodatkowa ozdoba ( nie wiem czy widac na 1wszym zdjeciu) to piękny srebrny łańcuszek zaczepiany w talii, oczywiście rekawki do kompletu . Dość "pojemna" miseczka :)cena 800 zł + koszt przesyłki, więcej informacji na priva lub na joanna_kayla@wp.pl

3168316931703171

P.S. Stroje z pierwszego postu nadal szukają nowej właścicielki zapraszam :D:D

Kayla
26-10-2011, 12:35
Ponawiam ofertę stroju srebrnego i złotego !!! Profesjonalne kostiumy, bardzo dobrej jakości , niedrogo- srebrny 700 zł złoty 500 !!!! ( plus koszty przesyłki) zapraszam!!! :):)