PDA

Pokaż pełną wersję : MARGARITA DARINA i B.CZAJKOWSKA na ekskluzywnym obozie zimowym :5-11.02.2012 Starachowice

Djamila
04-10-2011, 09:59
ST Djamila zaprasza na wyjątkowy tydzień
pełen atrakcji tanecznych i nie tylko...
czyli coś specjalnego zarówno dla ciała i dla duszy!!!

ZIMOWY OBÓZ Z
MARGARITĄ DARINĄ i BARBARĄ CZAJKOWSKĄ

codzienne warsztaty choreograficzne z Margaritą (3 godz)
2 godz zajęć z klasyki i rozciągania z Barbarą Czajkowską z czego 2 dni zajęciowe z baletu Basią będą prowadzone w basenie (!)
zakwaterowanie w pokojach 2 osobowych w eleganckim 3* hotelu SENATOR w Starachowicach
śniadania i obiadokolacje
jedna uroczysta wielodaniowa kolacja
imprezy w klubie nocnym ( także w basenie :) ) oraz impreza tanczena w wieczór poprzedzający wyjazd
wieczór z kręglami
znizki w hotelowym spa
sauna
wizyta w nowootwartych termach

Obóz zacznie się w niedzielę od uroczystej kolacji
w poniedziałek zaczynamy treningi
wyjazd w sobotę po sniadaniu (lub nieco później w zalezności od ostatniego wieczoru)

Termin: 5-11 luty 2012

Piękny 3* Hotel Senator -obiekt bardzo elegancki.

Cena obozu zalezna będzie od ilości osób.
Minimum to 13-wówczas cena wyniesie 1880 zł
przy 15 osobach 1750 zł
im więcej tym taniej-max 20 osób wówczas cena 1550

Istnieje mozliwośc wydłużenia zajęć z Basią (za dopłatą całościową 60 zł)- jesli większośc opowie się za , zrobimy z nią 3 godz zajęć i plan przedstawiac się będzie następująco:
rano-1godz klasyki
3 godz zajęć z Maragritą
przerwa
1 godz intensywnego treningu tancerza
1 godz intensywnych technik rozciągania

Trening tancerza moze również obejmować około 20 min joggingu w okolicy hotelu

Zaliczki 500 zł przyjmuję wyłącznie do 30 listopada 2011

miniM
04-10-2011, 11:14
Starachowice - chodzi o te Starachowice blisko Kielc? :D

Ranija
04-10-2011, 14:30
Czy trzeba być bardzo zaawansowanym w tańcu, aby uczestniczyć w takim obozie?
Mogłabyś na bieżąco podawać liczbę już zapisanych? To by mogło dać pojęcie o ostatecznej cenie i może zachęci do zapisywania kolejne osoby...

Djamila
04-10-2011, 14:35
aby nie było wątpliwości podaję link do hotelu : www.h-s.pl (http://www.h-s.pl)

będę w stanie podać liczbę osób tylko na podstawie zaliczek
niestety same zgłoszenia często nie mają pokrycia później w faktycznym uczestnictwie

poziom zajęc z Margaritą będzie zaawansowany więc najwięcej skorzystają osoby z poziomu min. średniego
Jednak jak historia pokazuje wiele dziewcząt z ambicjami juz na poziomie podstawowym jeździły na warsztaty o wyższych poziomach i wyszło im to tylko na dobre

zapraszamy!

miniM
04-10-2011, 16:51
Hm, dziwne... Mnie ten link przekierowuje do jakiejś strony o marketingu internetowym...

a, nie już jest ok :) tak, wszak to świętokrzyskie! tym bardziej mnie kusi :)

Blancari
04-10-2011, 19:12
Cieszę się bardzo. Trochę mnie przerażają te Starachowice (miała być centralna Polska, a tu mi szukajka proponuje dojazd o czasach podróży między 7 i pół a 13 godzin i najmniej 2 przesiadki oraz wybór: albo jazda ekspresem do Warszawy, albo TLK o piątej rano ; do Lublina było szybciej i taniej :( )

Ale poza tym to mi się baaaardzo podoba :D

Młoda
04-10-2011, 21:44
Ja muszę, muszę, muszę być, tylko trochę głupio,że jak pisałam wcześniej 11.2 mam studniówkę i chyba to za daleko żebym rano wracała.. o.O ale jeszcze coś wymyślę ! :D

Quesse
10-10-2011, 16:19
Blanko, jeśli miałabyś się przesiadać w Warszawie, to sprawdź, czy znajdziesz połączenie Polskim Busem do Warszawy, na pewno będzie tańsze:)

Ja w tej chwili jeszcze nie wiem, czy dam radę się zjawić - finanse, finanse:(

Ranija
12-10-2011, 14:40
Ja się boję, że jednak nie podołam. Widzę, że wybierają się tam prawdziwe tancerki :). A ja to taka skromniutka amatorka. Niestety będę musiała jeszcze poćwiczyć zanim porwę się na tego typu przedsięwzięcie :(.

Blancari
12-10-2011, 14:43
Blanko, jeśli miałabyś się przesiadać w Warszawie, to sprawdź, czy znajdziesz połączenie Polskim Busem do Warszawy, na pewno będzie tańsze:)

Ja w tej chwili jeszcze nie wiem, czy dam radę się zjawić - finanse, finanse:(

Quesse- dzięki, wezmę pod uwagę. :D A Polski Bus zatrzymuje się w Wawie koło dworca? Żeby potem do Starachowic pojechać?

Quesse
12-10-2011, 14:59
Zatrzymuje się przy metrze Wilanowska, czyli trzeba pojechać do metra Centrum - jakieś 15 minut.

Farasha
12-10-2011, 15:19
Ja się boję, że jednak nie podołam. Widzę, że wybierają się tam prawdziwe tancerki :). A ja to taka skromniutka amatorka. Niestety będę musiała jeszcze poćwiczyć zanim porwę się na tego typu przedsięwzięcie :(.

eee tam;) zdziwiłabyś się-czasami na warsztatach i prawdziwe tancerki nie mogą załapać i czują się jak amatorki. Trzeba sobie wysoko ustawiać poprzeczkę;) a do lutego jeszcze tyyyle czasu na treningi!

Ranija
13-10-2011, 14:24
Póki co trenuję dzielnie :)

Djamila
14-10-2011, 09:57
Ranjiu takie warsztaty to nie konkurs kto umie lepiej. Każdy jest pochłonięty praca nad sobą i czy obok stoi dziewczyna tańcząca lepiej czy gorzej-nie ma to znaczenia.
Ważne ,abys Ty skorzystała z zajęć jak najwięcej

Camilia
21-10-2011, 14:35
Ja jadę, zakochałam się w Margaricie:serce: na kursie instruktorskim i tego nie przepuszczę, bardzo polecam.

Djamila
28-11-2011, 15:05
zostało juz niewiele czasu na zapisy
zapraszam-szkoda byłoby odwołać taki szalony tydzień
yalla ya benet!!

Ranija
29-11-2011, 16:01
A wiemy już jaki będzie koszt? Niestety to istotna kwestia :(

Djamila
29-11-2011, 18:29
sa podane w wątku

nie mamy minimum więc cena przy opcji 13 os