PDA

Pokaż pełną wersję : Dzień Mężczyzn

Sowillo
10-03-2008, 10:26
Z okazji Dnia Mężczyzn życzymy wam Panowie, a zwłaszcza trzem rodzynkom na naszym forum, samych sukcesów, nowych wyzwań i ...;) wielu groźnych smoków, które trzeba pokonać dla chwały i dumy dam waszych serc oraz … dziękujemy wam Panowie, że uczciliście nas w Dniu Kobiet i staracie pamiętać o nas kobitach także w pozostałe 364 dni w roku;) .

Sileas
10-03-2008, 11:29
Dołączam się serdecznie do życzeń - w końcu i kobiety nie mogłyby bez mężczyzn wytrwać, tak samo jak i Panowie bez nas ;) Naprawdę miło, że i tutaj wytrwale z nami wytrzymujecie, wspieracie i pomagacie. Wszystkiego najlepszego!

Blancharlotte
10-03-2008, 12:34
Em, nie znam tutaj za wielu mężczyzn..:P
To złożę życzenia jednemu: adminowi;)
Życzę Ci, drogi adminie, żeby inni admini brali z Ciebie przykład:) Z Twojego zaangażowania i tego, że nie "szczycisz" się władzą, oraz z tego, że jesteś taki uprzejmy dla zwykłych śmiertelników takich jak my:);)
Bądź taki nadal przez następny rok, nie zmieniaj się:)

Anielskaharmonia
10-03-2008, 12:46
Przede wszystkim dziękuję Ci Safiro za przypomnienie o tak doniosłym święcie :).

Ja także pragnę dołączyć się do życzeń przeznaczonych dla męskiej reprezentacji naszego forum.

Życzę Wam, o synowie Apollina, odnalezienia niezwykłości w rutynie każdego zwyczajnego dnia i zwykłej radości z rzeczy niezwykłych :):):).
Moje serce raduje się doznawaniem wdzięczności z tego, że tu z nami jesteście :):):).

Basinah
10-03-2008, 14:49
Ja także życzę wszystkiego najlepszego z okazji tego pięknego święta. Niech żyją faceci!!! :D

Admin
10-03-2008, 18:07
Faceci zazwyczaj w takich momentach udają twardzieli i twierdzą, że im nie zależy... ale co tam.

Dzięki jesteście kochane, od szkoły podstawowej chyba nie słyszałem życzeń z tej okazji, naprawdę dzięki!

:yeahhh::yeahhh::yeahhh::yeahhh:

:dziekuje:

Isar
10-03-2008, 18:34
Zależy , nie zależy, wszystkiego najlepszego. :toung: Czasem zachowujecie sie dziwnie i nielogicznie, ale w sumie było by nudno z samymi kobitami:D

Quesse
10-03-2008, 21:33
Wszystkiego dobrego! I oby takich rodzynków na forum było więcej, bo męski pierwiastek w babskim gronie jest fantastycznym urozmaiceniem:)

Vea
10-03-2008, 21:47
Wszystkiego co metalowe i do wkręcania i wykręcania :D

PS. A może mi ktoś wytłumaczyć czemu od małej obchodziłam święto mężczyzny/ chłopaka 30 września? u Was w szkołach tego nie było?

Oleta
10-03-2008, 22:03
PS. A może mi ktoś wytłumaczyć czemu od małej obchodziłam święto mężczyzny/ chłopaka 30 września? u Was w szkołach tego nie było?
Pewnie - Dzień Chłopaka jest 30 września!
Ale widocznie to nie to samo, co Dzień Mężczyzn... :)
Trzeba być czujną i spostrzegawczą;) i umieć odróżnić chłopaka od mężczyzny i wtedy już wiadomo komu kiedy składać życzenia!:D;)

Vea
10-03-2008, 22:21
Troszkę to bezsensu. Bo my nie mamy osobno święta dziewczynek i kobiet :)

Basinah
10-03-2008, 22:36
Ja szczerze mówiąc bardziej lubię obchodzić Święto Chłopaka, no bo jednak każdy facet ma coś z chłopczyka i jak wiadomo, różnica polega tylko na wielkości zabawek. :) A kobieta to kobieta... :p

Admin
11-03-2008, 02:10
Ja szczerze mówiąc bardziej lubię obchodzić Święto Chłopaka, no bo jednak każdy facet ma coś z chłopczyka i jak wiadomo, różnica polega tylko na wielkości zabawek. :) A kobieta to kobieta... :p
No tak, w wątku z życzeniami jeszcze nam się oberwało :notrust::wondering::smile1:

Farida
11-03-2008, 06:15

Martinko :D :D :D :biggrin:

Djemboy
11-03-2008, 09:55
No tak, w wątku z życzeniami jeszcze nam się oberwało :notrust::wondering::smile1:

no ale nie powiesz że to nieprawda... =)

Basinah
11-03-2008, 13:38
Ale Adminie... Mimo to i tak wszystkie kochamy mężczyzn, takimi jakimi są i nie chcemy, żeby się zmieniali. :)

Anielskaharmonia
11-03-2008, 14:47
Hmmm... MarTinka mimo swego młodego wieku podejrzanie dobrze orientuje się w temacie ;):D

Basinah
11-03-2008, 19:26
Hmmm... MarTinka mimo swego młodego wieku podejrzanie dobrze orientuje się w temacie ;):D
Prawie wyplułam kawę (Anatol :)) jak to przeczytałam. :D Moja wiedza wynika tylko i wyłącznie z obserwacji (niestety). ;)

Isar
11-03-2008, 21:43
Prawie wyplułam kawę (Anatol :)) jak to przeczytałam. :D Moja wiedza wynika tylko i wyłącznie z obserwacji (niestety). ;)

cóż, do wielu wniosków dochodzi się również poprzez obserwację... że się wyraże tak naukowo ;)

grashka
12-03-2008, 08:27
kochane forumowe rodzynki

ja i moja dziura po osemce lewej dolnej sciskamy was goraco i zyczymy spelnienia w kazdym aspekcie zycia. i moze jeszcze:
pieknych kobiet...
szybkich samochodow...
wyczesanych bebenkow...
zdrowia i usmiechu, chocby wirualnego

troche sie spoznilam z tymi zyczeniami ale przez tego zeba bardzo powoli wracam do zywych i forumowo aktywnych...

Nomad
12-03-2008, 22:55
Piękne życzenia dziewczyny :-)
Poczułem się od razu mężczyzną!

Tak sobie tu zaglądam czasem rzebyście sobie nie myslały i czytam co wypisujecie. Dzięki temu coraz lepiej rozumiem te swoje kochane panie :-)))

Isar
13-03-2008, 17:57
Tak sobie tu zaglądam czasem rzebyście sobie nie myslały i czytam co wypisujecie. Dzięki temu coraz lepiej rozumiem te swoje kochane panie :-)))

hehehe, nie wiem czy kobietę można zrozumieć...:rolleyes: W każdym razie można próbować...a najlepiej przyjąć bez analizy:D

Anielskaharmonia
14-03-2008, 19:28
Czy Nomad, wnioskując z fotki nie jest przypadkiem zbyt nieletni na "kochane panie" ...no chyba, że to babcia i mamusia ? :D;)