Pokaż pełną wersję : Raslila - taneczne wyzwolenie- wystawa w Muzeum Etnograficznym w Krakowie
Od 9 III do 30 VI w Muzeum Etnograficznym w Krakowie jest wystawa pt. Raslila - taneczne wyzwolenie, związana z misterium tańca hinduskiego. Nie chciałam tego wrzucać do kalendarza, bo to bardzo luźno się z bellydance wiąże, ale zapraszam wszystkich, bo naprawdę warto (ja jeszcze nie byłam, koleżanka ze studiów jest zachwycona).
Tutaj są informacje bardziej szczegółowe. (http://www.mek.krakow.pl/viewItem,raslila_1.html)
Jeżeli w tym okresie znowu przywieje mnie do Krakowa to bardzo chętnie odwiedzę tą wystawę. W końcu łączy dwie moje pasje fotografię i taniec :)
Super, może podczas Raqs Tribal uda mi się zajść na wystawę. :)
Cóż, Adminie, to są obrazy, instrumenty, elementy strojów i nagrania filmów. Fotografii tam nie ma raczej.
Maju: właśnie dlatego podaję, żeby wziąć pod uwagę. Muzeum Etnograficzne jest kwadrans spacerkiem od Rynku Głównego.
Ale super :) To akurat w czasie, kiedy bedzie odbywał sie Raqs tribal :) Ja się na to piszę :)
Cóż, Adminie, to są obrazy, instrumenty, elementy strojów i nagrania filmów. Fotografii tam nie ma raczej.
Skrót myślowy, wczoraj byłem na ciekawej wystawie fotograficznej i z założenia tą też tak sklasyfikowałem :) Jeżeli jest tam malarstwo to jeszcze lepiej. Sam trochę maluję, interesuję się bardzo malarstwem dlatego tym bardziej pójdę na tą wystawę z przyjemnością. :)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.