Pokaż pełną wersję : warsztaty z czeską tancerką Shafrah 19 kwietnia 2008 GLIWICE
Akademia Tańca Alhambra zaprasza na warsztaty z czeską tancerką Shafrah 19 kwietnia 2008 (sobota)
Ponownie zaprosiliśmy Shafrah - czeską tancerkę ze studia Aysun (www.aysun.cz (http://www.aysun.cz)).
Dzięki swojej wiedzy i umiejętnościom tanecznym oraz sposobowi prowadzenia zajęć zyskała sobie grono wielbicielek.
Tym razem pokaże nam tajemnice tribalu (uczyła się tej odmiany tańca u Bri Hurley, Sharon Kihara, Elizabeth Strong, Intessar)
Warsztat I: godz. 12.00-16.00 – nauka poszczególnych ruchów z sygnałami oraz ich kombinacje, które później wykorzystamy podczas wspólnej improwizacji grupowej.
Warsztat II: godz. 16.30-18.30 podstawy gry na zillsach (sagatach) i krótka choreografia z ich wykorzystaniem
Rezerwacja miejsc i bliższe informacje po nr tel. 032 300 02 45
lub mailowo taniec@alhambra.com.pl
Semiramis
14-03-2008, 16:08
Widzę, że kolejne ATSowe warsztaty :) Szkoda, że dla mnie trochę daleko.. Ale cieszę się, że jest coraz więcej warsztatów z zagranicznymi tancerkami :) Ostatnio nawet już nie nadążam za ciągle pojawiającymi się nowymi opcjami :) Gratuluję pomysłu organizatorce :)
Mam prośbę do uczestniczek warsztatów z zylisami. Ponieważ będą dosyć krótkie a materiału sporo, postarajcie się przynajmniej przyzwyczaić paluszki do zylisów próbując w nie uderzać (w którymś z wątków na forum jest sporo informacji a ten temat). Takie oswojenie ze "sprzetem" ułatwi Wam udział w warsztatach. Aby rodzina nie wymeldowała Was z domu dobrym sposobem jest oklejenie zylisów zwykłym plastem lub uszycie im koszulek (wtedy dźwiek jest bardziej głuchy) i nie drażni domowników.
W Alhambrze są jeszcze 2 kpl do kupienia, więc proszę o kontakt osoby chętne.:)
Czy któraś z forumowiczek wybiera się na te warsztaty ?
mam WIELKA prośbę : proszę, błagam czy któraś z Was mogłaby mi pożyczyć saggatów ? ja bardzo chciałabym sie nauczyć i iść na te warsztaty, ale póki co nie mam już pieniążków aby się zaopatrzyć. mogę dać w zamian coś pod zastaw:D
A właśnie czy takie osoby zielone mogą iść na te warsztaty czy sobie nie poradzą?
Czy któraś z forumowiczek wybiera się na te warsztaty ?
mam WIELKA prośbę : proszę, błagam czy któraś z Was mogłaby mi pożyczyć saggatów ? ja bardzo chciałabym sie nauczyć i iść na te warsztaty, ale póki co nie mam już pieniążków aby się zaopatrzyć. mogę dać w zamian coś pod zastaw:D
A właśnie czy takie osoby zielone mogą iść na te warsztaty czy sobie nie poradzą?
Napewno sobie poradzą, bo warsztaty są właśnie dla takich "zielonych";) Maruszka (Shafrah) bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć ruch, ona świetnie czuje tribal ijest doskonałym pedagogiem więc nie ma obaw. Jesli masz problem z sagatami, to zatrzymam jedną parę dla Ciebie takich alhambrowych do wypożyczenia, nie martw się:)
To ja będę bardzo wdzięczna :embarrest:
Teraz mi pozostaje sie jak najszybciej zgłosić i wysłać pieniążki :)
Można przelewem czy raczej osobiście?
To ja będę bardzo wdzięczna :embarrest:
Teraz mi pozostaje sie jak najszybciej zgłosić i wysłać pieniążki :)
Można przelewem czy raczej osobiście?
Zgłosić powinnaś się jak najszybciej, bo nie wiem jak jest z miejscami (najlepiej telefonicznie 032 300 02 45 od godz. 14.00 o 22.00). A pieniądze nalezy przesłac przelewem (nr konta jest na stronie Alhambry, na samym dole w stopce)
Mam nadzieję do zobaczenia 19 kwietnia:)
To się zobaczymy :)
Dzisiaj zadzwoniłam i się zapytałam zostało mi tylko przelać pieniążki :)
Aaaaa !! Ciesze się ogromnie !! :D
Oh naszło mnie na wspomnienia:rolleyes: Oglądałam zdjęcia i stwierdziłam, że ja bardzo bardzo lubię Marusie :love: Zajęcia były cudowne, choć nie mogłam zostać na całości.
Może tym razem się uda Ksiksi? Maruszka przyjedzie do nas 9 maja 2009 i całkiem prawdopodobne że warsztaty będą 2-dniowe. Zaprezentowała bardzo bogaty program i trudno mi wybrać... napewno fantastyczna choreografia "popowa", cudowna beduińsko-tribalowata (bo nie czysty tribal), woal czy raks sharki... sama nie wiem na co sie zdecydować:(
Już pomagam w decyzji : beduińsko- tribalowata, więc pewnie elementy folkloru:love:
To ja jestem chętna!!:D:D:D:D Och Maruszka:love:
I znów 9 maja... Nie, ja się po prostu idę wieszać, tegoroczny maj jest szalony.
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.