PDA

Pokaż pełną wersję : Tribal w Lublinie

Sha'ira
06-01-2012, 10:08
Stało się - zaczynamy! :)

Wszystkie zainteresowane zapraszamy na spotkanie organizacyjne 9 stycznia (poniedziałek) o godzinie 19 w Akademii Ruchu "Magiel" przy ul. Narutowicza 21/27.

Zajęcia najprawdopodobniej będą odbywać się w formie cyklicznych, comiesięcznych warsztatów, pomiędzy którymi będziemy intensywnie wprowadzać w życie zdobytą na nich wiedzę ;)

Pierwsze warsztaty odbędą się już 14 stycznia (sobota) w godzinach 9-11:30. Poprowadzą je dla nas Monika Ratajczak i Anna Mulcan z zespołu Ouled Nail z Poznania (dziękujemy!). Podczas zajęć dowiemy się co to jest Puja, poznamy podstawowe wolne i szybkie kombinacje oraz poczujemy, co to znaczy być liderem w grupie.

Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy!

Starkatka
06-01-2012, 19:57
Radość ma nie zna miary :)
Niestety będę musiała z zajęć wyjść przed jedenastą :(

Sha'ira
07-01-2012, 10:09
Nie wiesz nawet, jak ja się cieszę :)
Teraz grunt, żeby to wszystko się udało.

Wszystkim zainteresowanym przypominam o spotkaniu organizacyjnym już w ten poniedziałek o godzinie 19.
Startujemy też z pierwszymi warsztatami w sobotę, 14 stycznia - szczegóły w wątku "Wieści z orientalnych scen".

Inci
13-01-2012, 11:20
:yeahhh: to juz jutro o 9:00 zaczynamy :yeahhh:

Jest nas 12 więc całkiem sporo.Cieszę się ogromnie :)

Warsztaty American Tribal Style dla początkujących
- 14.01.2012 - Lublin

Warsztaty poprowadzą: Monika Ratajczak i Anna Mulcan z zespołu Ouled Nail z Poznania.

Miejsce: Akademia Ruchu "MAGIEL", ul. Narutowicza 21/27
Czas: 9:00-11:30

Sha'ira
16-01-2012, 22:36
Uporządkowałam wreszcie notatki z warsztatów. Okazało się, że kilka rzeczy mam zapisanych inaczej niż nam się dzisiaj na zajęciach wydawało (a jest szansa, że zapisałam dobrze, bo skrótowe notatki porobiłam od razu po przyjściu do domu). Niemniej jednak mogłam się oczywiście pomylić, także jeśli ktoś zauważy jakiś błąd, albo że o czymś zapomniałam, to dawać znać ;)
Podzielić się z kimś?

EDYCJA: Oczywiście odsyłam też tutaj http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php/2579-ATS-S%C5%82owniczek-ruch%C3%B3w-formatu-FCBD po podstawy, które warto zapamiętać :)

Sha'ira
15-02-2012, 13:02
Uwaga!!!
Zmieniamy termin naszych cotygodniowych ćwiczeń. Teraz będzie to sobota godz. 9:00.
Jeśli ktoś pragnął z nami tańczyć, a poniedziałek mu nie pasował, zapraszamy w soboty.
Na zajęciach panuje miła i wesoła atmosfera, także z radością powitamy każdą nową osobę :)
Pytania i zapisy:
Iwona Torbicka
502 219 168
aktivgen@wp.pl

Zapraszamy także na warsztaty z Agatą Zakrzewską. Agata jest wyśmienitą tancerką, która rozwija się w błyskawicznym tempie. Spotkanie z Agatą to źródło motywacji, inspiracji i wiedzy.
Po szczegóły odsyłamy tutaj (http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php/5591-Druga-ods%C5%82ona-cyklicznych-warsztat%C3%B3w-ATS-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-18.02.2012-Lublin) .

Serdecznie zapraszamy!