PDA

Pokaż pełną wersję : Iguana - Oriental Comeback Ii

Martina27
21-09-2007, 15:30
znalazłam na Gronie :-)

Aisha - Taniec (+uczennice)
Nassek & Samir - Darbouka i duff
Fadi - fajki
Ela - Henna

Zapraszaja Samir & Abdul
Iguana Lounge - Zajaczkowska 11
22.09 o godz. 21:00
wstep 15

Sowillo
25-09-2007, 11:35
czy ktoś był??

Martina27
25-09-2007, 12:26
czy ktoś był??

tak :-)

była Martina27 oraz jej koleżanki. wybawiłyśmy się nieziemsko i aż wstyd się przyznać prawie zamykałyśmy drzwi za wszystkimi :cool:

pokaz był w wykonaniu Aishy i uczennic. Występował również Nassek

takich imprez jest jak na lekarstwo - a szkooooda

Zahra - zaproście swoje Forumowiczki na jakąś imprezkę :D no prosimy ślicznie :D :D :D

Sowillo
25-09-2007, 13:09
tak :-)
Zahra - zaproście swoje Forumowiczki na jakąś imprezkę :D no prosimy ślicznie :D :D :D

Pomysł na wspólną imprtezę w jakiś klubie już nam świtał, na razie nie wyrabiamy terminami:
Mamy za dużo pomysłów ale i za dużu zwykłej przyziemnej pracy codziennej.

Uśmiechnij się do Amani - myśle że się nie oprze zaproszenieu na wspólne party z forumowiczkami :-) zwłaszcza jak znajdziesz jakieś ładny klimatyczny klub, gdzie wszystkie razem mogłybyśmy zatańczyć np. WELONY ;)

Martina27
25-09-2007, 23:58
Uśmiechnij się do Amani - myśle że się nie oprze zaproszenieu na wspólne party z forumowiczkami :-) zwłaszcza jak znajdziesz jakieś ładny klimatyczny klub, gdzie wszystkie razem mogłybyśmy zatańczyć np. WELONY ;)

hmmmmm weloooonyyyy :-) rozmarzyłam się :-) byłoby super, gdyby kiedyś to nastąpiło. miałybyśmy szanse nareszcie tupnąć w tę samą podłogę, jak to sobie kiedyś obiecałyśmy :-)

Amaaaanii :-) uśmiecham się do Paaaani :D
w kwestii wyżej wspomnianej
troszkę zapomnianej :-)

oj idę spać, bo po zajęciach taka jestem pełna energii, że zaczynam tworzyć :eek: