Pokaż pełną wersję : Warsztaty z Daria Nedza "Lalita" Tribal 24-25.11.2007 Trójmiasto-Gdynia
Trójmiasto -> Gdynia
Sobota
16:00 - 18:00 poziom podstawowy
Niedziela
11:00 - 13:00 poziom podstawowy
120 zł za 2 dni (płatność do 14.11 zniżka 10 zł!!)
INFORMACJE I ZAPISY
Dance Avenue - The Salsa Kings
ul. Śląska 53, Gdynia
tel. 058 660 34 11, tel. kom. +48 604 339 054
biuro czynne: pon - pt 14:00 - 21:00
e-mail: biuro@salsa.com.pl
Nr konta: The Salsa Kings PEKAO SA Gdynia
36 1240 3510 1111 0000 4320 7455
http://www.salsa.com.pl/warsztaty/grafik_i_cennik.htm
Warsztaty z Daria Nedza "Lalita" Tribal 24-25.11.2007 Trójmiasto-Gdynia
ok tylko kim jest Daria Nedza "Lalita"? Przepraszam, ale nie znalazlam zadnych informacji na jej temat w necie, moze zle szukam :(jesli mozecie to napiszcie kilka slow na jej temat...lub podajcie mile Panie i Panie Admin... :)jakis link do str Darii (bo raczej innych panow sie tu nie spodziewam a szkoda :))
http://taniecorientalny.pl/sylwetki/sylwetki.html
Szukaj pod L ;).
Ja mogę Darię baaaaardzo gorąco polecić. Choć nie miałam z nią zajęć, to wiem, że jest świetną tancerką i uczy od dość dawna :D. Muszę ją w końcu na zajęciach odwiedzić, bo wstyd! A stronka jest w trakcie tworzenia.
Pozwolę sobie wkleić krótką charakterystykę:
"Daria Nędza,instruktorka tańća brzucha z dwuletnią praktyką.Zatrudniona w
Bytomskim Cenrum Kultury , Myslowickim ośrodku kultury i sztuki ,
szkole tańca Dakini oraz w sieci Gymnasion.Tancerka zespolu
Zaghareet.Wspólorganizatorka Powiewu Orientu i Sceny otwartej na II
Festiwalu Tańca brzucha w Katowicach .Aktualnie prowadząca 7 grup
tańća brzucha.Jako dziecko zaczynała w zespole tańca ludowego. Wraz
z rozwojem swojej pasji zaczęła interesować się różnymi formami
tańca: hip-hopem, tańcami celtyckimi,afro-dance,tańcem nowoczesnym
oraz tańcem brzucha.Pobierała lekcje tańca u cenionych instruktorów,
m.in Orit Maftsir,Jolandy, Saidy, Zazza Hassan, Ethab Atia,Khaled
Mahmoud ,Jasmin Mazloum,Brion Hurley, Bassimah, Samira, Alaya
Shirin,Thassis, Małgorzata Drzał i Anna Abłamowicz."
Całuski Lalita ;).
Wiecie może, czy te zajęcia będą się zaczynały od samych podstaw bd, czy może będą tam pokazywane same sztuczki tribalowe?? Czy taki laik, jak ja może się zapisać na takie zajęcia?
Jest to poziom podstawowy, więc wg mnie można nic nie umieć z bd ani tribalu ;). A Ty MarTinka nie jesteś na pewno aż takim laikiem :). Jeśli się wybierzesz, to życzę duuuuuuużo radości z tańca :).
Pozdrawiam.
Jest to poziom podstawowy, więc wg mnie można nic nie umieć z bd ani tribalu ;). A Ty MarTinka nie jesteś na pewno aż takim laikiem :). Jeśli się wybierzesz, to życzę duuuuuuużo radości z tańca :).
Pozdrawiam.
Ja to tylko taka wyszczekana na tym forum jestem i udaję mądrą, ale nie miałam jeszcze okazji uczyć się prawdziwego bd. Dzięki za życzonka :*
rahandia
26-09-2007, 16:37
W tamtym tygodniu byłam na zajęciach u Darii i było bardzo fajnie, dziś idę znów i nie moge się już doczekać :)
Zajęcia prowadzi bardzo dynamicznie, jest wesoło, dużo porad, poprawia błędy. Polecam
A któraś z Pań się wybiera :D?
To może się poznamy Farida :D
No mam nadzieje :D A swoja droga Ayse kojarze Cie z innego forum BD ;)
Mam nadzieję, że nic mi nie stanie na przeszkodzie, w szczególności rodzice :mad: Taa ^^ Pewnie z gazety :D
A wlasnie, ze nie z gazety tylko z tego drugiego (-> link na gazecie) ;) ^^
Właśnie dostałam odpowiedź z tej szkoły, że zajęcia będą całkowicie podstawowe, więc każda z nas powinna sobie poradzić. A że jest to w listopadzie, to może do tego czasu uda mi się namówić rodziców. Trzymajcie kciuki! :p
I jak Martinka, wybierasz sie?;-)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.