PDA

Pokaż pełną wersję : RAQS BRITANNIA 2008 – BOOKING NOW! 13-15 czerwca 2008

Admin
07-04-2008, 20:29
RAQS BRITANNIA 2008 – BOOKING NOW!

We would like to take this opportunity to inform you, for those that did not know, that RAQS BRITANNIA is back this year from Friday 13th-15th June 2008, taking place once again at the Winter Gardens, Blackpool, UK.

Featuring ;

The Bellydance Superstars at the Opera House together with our International Superstar Guests:

Suhaila Salimpour
Morocco
Fahtiem
Acclaimed European Guest Artists performing a Friday night show and Saturday matinee in the Empress Ballroom

Attractions include:

Over 70 dance workshops
Natacha Atlas with full band
Oojami DJ
Huge Middle Eastern Souk
Beautyzone
The chance to show us your moves on the Open Stage, throughout the weekend
Middle Eastern Buffets on Friday and Saturday night
The RAQS BRITANNIA website is open for bookings. www.raqsbritannia.co.uk (http://www.raqsbritannia.co.uk/)

Please note: Most of our popular classes sell out very quickly, for your chance to book the classes you want please make your bookings as early as possible.

You can also book on the phone: please leave your name and contact details on our answer phone and we will get back to you!

RAQS BRITANNIA Hotline: + 44 (0) 207 456 8904.

If you would like to receive booking forms and flyers by post please let us know your address and we will send out to you by return. If you attend or run a class or group, and require a quantity of flyers and booking forms please let us know; we will also include some posters.

If you have any further questions, please don’t hesitate to contact us at admin@raqsbritannia.co.uk (admin@raqsbritannia.co.uk) or
+ 44 (0) 207 456 8904/5.

We look forward to welcoming you in June!

On behalf of Bellydance Superstars, Inc

Maram
07-04-2008, 21:40
Drogi Adminie, czerwiec 2005 już dawno minął ;)

Admin
07-04-2008, 21:53
Drogi Adminie, czerwiec 2005 już dawno minął ;)

:D:):D wiosna, skowronki, człowiek chodzi rozkojarzony :embarrest:
Dzięki już poprawiłem!

Mała tancereczka
07-04-2008, 21:54
A ja mam pytanie czy w tym roku ktoś się wybiera?
Pamiętam że w zeszłym roku była spora ekipa z Polski.

Sowillo
08-04-2008, 09:14
Połowa Zahry się wybiera w liczbie w sztuk 6. :) Ale właśnie wszysko co związane z tą "wyprawą" już sobie zarezerwowałyśmy.

Info dodatkowe
Jęśli ktoś jest zainteresowany warsztatami w Blackpool to radze szybko się decydować i szukać współlokatorek i chętnych na warsztaty bo
- Pokoje w Blackpool, zwłaszcza blisko Winter Gardens, są rezerwowane z 4 miesięcznym wyprzedzeniem bo pokoje bardzo szybko "schodzą" zarówno z powodu warsztatów jak i początku sezonowego urlopowego.
Cena pokoju 2-osob. to od 22 do 40 GBP w hostelu
-Ceny biletu lotniczego do Liverpool (linie Wizzair) szybko rosną wraz z przekroczeiem terminu trzech miesięcy przed planowaną datą odlotu (udało mi się za 315 zł w obie strony).
Połączenie do blackpool to najlepiej lot do liverpool a potem pociąg do blackpool - 1 do 1,5 h podróży
- Same warsztaty są płatne kartą przez PayPal więc dobrze by było ewentualnie szybko zakładać konto w PayPal'u i miec kartę kredytową do płatności przez internet (najszybciej można wyrobić tzw. "wirtualną kartę" kredytową do płatności w internecie w jednym z banków internetowych). Mozna najpierw zabookować wybrane warszataty po zarejestrowaniu się na stronie organizatora i w ciągu 1 tygodnia opłacić. Z rezerwacją warsztatów trzeba się spieszyć zwłaszcza u Sharon Kihara bo u niej miejsca znikają podobno w ciągu 3 dni od ogłoszenia tematów jej warsztatów:).
- w tym roku nie ma Rachel Brice :(

Farida
08-04-2008, 11:54
- w tym roku nie ma Rachel Brice :(

Rachel bedzie jeszcze blizej nas - bo w Berlinie :) juz za 2 miesiace bede miała zaszczyt uczestniczyc w warsztatach przez nia prowadzonych:)

Jako, ze wykosztowałam sie juz na ten festiwal Berliński, nie uda mi sie pojechać na Raqs Britania :( Ale nastawiam sie już na przyszły rok :) I jeszcze tribalondon... <marzy> I jeszcze we Francji coś ma być na poczatku roku :D <marzy> Zobaczymy, moze sie uda :)

Tak Wam zazdroszcze warszatów z Sharon. ja tez chce :cry:

Admin
07-05-2008, 19:31
W czasie zamawiania warsztatów nastąpiło kilka pomyłek. Organizatorzy proszą o skontrolowanie swoich zamówień i sprawdzeniu ich ze stroną festiwalu.

W razie jakichkolwiek wątpliwości należy kontaktować się z:
Jesse Stanbridge
Bellydance Superstars
The Miles Copeland Group of Companies
www.bellydancesuperstars.com
www.raqsbritannia.co.uk
229 Shoreditch High St, London E1 6PJ

Sibaal
09-05-2008, 12:43
ojej, o jakich pomylkach mowisz? :worried: bo nie wiem na co zwrocic uwage... :(

Admin
09-05-2008, 15:14
ojej, o jakich pomylkach mowisz? :worried: bo nie wiem na co zwrocic uwage... :(

Pomyłki nastąpiły w zapisach na warsztaty, jeżeli jesteś zarejestrowana to powinnaś dostać od nich maila w tej sprawie ;):)

Sibaal
10-05-2008, 22:00
hmm, nic nie dostalam... :( moze w moich zapisach nie bylo pomylek...? Czy o mnie zapomnieli???!!! :eek:

Aliyah
20-05-2008, 13:47
hmmm... chętnie bym się wybrała, tylko nie mam współchętnej do zamieszkania (gdyż właśnie się obudziłam hehehhe) no i... zastanawiam się czy w tym roku się to uda....

Kto chciałby pojechać a jeszcze się z nikim nie umówił?? ;)

Aliyah
21-05-2008, 12:08
Dziewczyny, a możecie powiedzieć ile Was to będzie kosztowało?
z doświadczenia na ile warsztatów warto się zapisywać?
(z moich doświadczeń Izraelskich wynika, że 3 to w ogole max.... ) a tu jeszcze dłuższe są....

bilety już rzeczywiście podrożały.. jeszcze wczoraj 450 a dziś już 100 +.... ;/

Sibaal
31-05-2008, 22:29
13, 14 i 15 czerwca, w Blackpool, w Anglii odbędzie się kolejna edycja Raqs Britannia 2008!!! Kolejne 3 dni fantastycznych warsztatów z gwiazdami Bellydance Superstars... :yeahhh:

Szczerze mówiąc, to już sie nie mogę doczekać... :biggrin: Tym bardziej, że jedziemy silną, babską grupą pod wezwaniem... :D Hmm, będzie się działo... ;)

Czy ktoś jeszcze jedzie? To może stworzymy jeszcze większą grupę szalonych kobiet z Polski...? :)

Quesse
31-05-2008, 22:36
A nie było już takiego wątku?

http://www.belly-dance.pl/forum/showthread.php?t=647

Admin
31-05-2008, 23:01
Połączyłem dwa wątki dotyczące tej samej imprezy.

Sibaal
01-06-2008, 07:12
no tak, skleroza...:embarrest: przeciez sama w tym watku wczesniej pisałam....:D
sooorki!!! :przepraszam:

Aliyah
16-06-2008, 18:12
no i stało się ;)
było super choć sprawdzenie stanu konta przyprawiło mnie o duży ból głowy ;)
niestety bazar okazał się całkiem nieźle zaopatrzony....
a to woal, a to zillsy a to tylko mała chusta, a to przecena strojów.....
MASAKRA ;)
Pokaz tańca oczywiście niesamowity ;) ciekawostki przyrodnicze niezapomniane ;)
no i sporo lekcji do odrobienia ;)
jakieś podgrupy chyba by się przydały ;D