Pokaż pełną wersję : Spodnie dla prawdziwej bellydancer :-)))
Ja takie chcę :D:D:D
http://i7.photobucket.com/albums/y260/grldollies2/wootwoot770.jpg
:D najsłodsze spodnie jakie widziałam :D
OoO ja też takie chcę!! :D:D Odjazdowe:p
Mała tancereczka
23-09-2007, 21:13
wyobrażam sobie topik z takim napisem :D:D:D
ale by sie wszyscy faceci przyglądali ;):);)
pod warunkiem że będą znali znaczenia wyrazu 'shimmy' :P
AAA!!! Ja takie chcę! No i teraz mi Admin zrobił smaczek :D Nieładnie :p
:D :D :D tez takie chce hahahahaahah :) Ciesze sie, ze mamy takiego admina w temacie :)
Ten Admin to ma sobie dobrze. Jeden mężczyzna na tyle kobiet... I wszystkie nim zachwycone :D
MisiakxD
31-10-2007, 15:19
No.., muszę przyznać , że spodnie niezziemskie:D:D Wiecie może czy można takie gdzieś zakupić???;););) a co do admina to masz MarTinko świętą rację:rolleyes::rolleyes::p:p:p:D:D:D
Ja mam pomysł na takie spodnie! Kupić sobie zwykłe czarne bawełniane (bo to takie chyba są) i dwie kartki do drukarki takie, na których się wprasowanki drukuje. Napisać sobie piękne duże wyrazy w Wordzie, wydrukować i... spodenki jak marzenie ;) Można też komuś taki prezencik na urodziny zrobić, kto "siedzi" w BD :)
Ja mam pomysł na takie spodnie! Kupić sobie zwykłe czarne bawełniane (bo to takie chyba są) i dwie kartki do drukarki takie, na których się wprasowanki drukuje. Napisać sobie piękne duże wyrazy w Wordzie, wydrukować i... spodenki jak marzenie ;) Można też komuś taki prezencik na urodziny zrobić, kto "siedzi" w BD :)
Ja chcę siedzieć w bellydance w takich spodniach :)
scarabee
02-11-2008, 16:29
Ja też takie chcę! Z resztą moje 'contents' się do tego ostrzeżenia stosują bardzo często ;)
Chcieć, to móc - radzę zatem skorzystać z pomysłu ;) Drukarki pewnie macie, a taki prapiwr to w każdym "komputerowym" można kupić ;)
Edit: chciałam słowo "apier" poprawić i mi 2 posty wyszły, nie mogłam znaleźć, gdzie się dubel kasuje..
Edytuj => Usuń => zaznaczasz "Usuń wiadomość" i klikasz Usuń :)
Już do tego doszłam, ale widzę, że w międzyczasie ktoś był tak dobry i usunął :)
MalenaSlav
03-11-2008, 10:03
Też chcę takie gaciorki!! :D
hehehehhe uchichrałam sie:-)
widziałam taki napis do naklejenia na tył samochodu brzmiał:
Caution! Bellydancer on board. Vehicle may shimmy without warning!!
Dobre:D
Fajowe!!! Chyba sobie zgapię :P :P :P
scarabee
03-12-2008, 16:01
Hahaha, boskie! Aż mi się przypomniało, jak na spływie mój luby postanowił mnie sparodiować i zrobił... shimmy kajakiem :D Ale izolacja shimmy rufą i dziobem była już ponad jego siły ;)
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.