PDA

Pokaż pełną wersję : Wszystkiego najlepszego dla Małej tancereczki z okazji urodzin

Admin
24-09-2007, 12:55
Mała tancereczko drżyj długo i szczęśliwie!!!
Niech Ci się spełnią wszystkie roztańczone marzenia!

Wszystkiego najlepszego dla drugiej osoby na naszym forum :)

Ps. Uzupełnijcie dane w profilu, to też nie zapomnimy o Waszych urodzinach;)

Farida
24-09-2007, 15:53
:) Kochana mała tancereczko :) Wszystko co sobie zapragniesz i wymarzysz niech sie spełni :* Wytrwałości, wiary i sukcesów w bellydance'owaniu oraz duuuuuzo miłości i przyjaźni w życiu prywatnym :)
Aha no i najważniejsze ;) Drżyj długo i szczesliwie ;*

http://sloneczniq.republika.pl/tancerka.gif

Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!

tahira
24-09-2007, 15:59
wszystkiego najlepszego! :) dużo udanych występów bez żadnych wpadek :D mnóstwo drżących shimmies :D i dużo, dużo (!) radości z wszystkiego co robisz :)

Basinah
24-09-2007, 17:27
Mała tancereczko! Życzę Ci szczęścia, radości i jeszcze stu roztańczonych lat! :);)

Moon
24-09-2007, 18:03
A ja ci życzę żebyś dalej była tak pomocna jak jesteś, nie znam Cię a już lubię za to że pomogłaś mi w paru tematach odpowiadając na moje pytania.
Dziękuję

Wszystkiego najjjjjj najjjjj :D:):D:)

Hana
24-09-2007, 21:08
Też dołączam do życzeń :). Najpiękniejszych występów, najgorętszych owacji na stojąco, najpiękniejszych kostiumów i oczywiście najefektowniejszego drżenia.
Buziaczki :*

Ayse
24-09-2007, 22:46
I ja życzę Ci wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim radości z tańca i wspaniałych chwil związanych z nim :* Skromnie ale od serca :)

Mała tancereczka
25-09-2007, 00:14
Jeżeli Wasze życzenia spełnią się, to będę najszczęśliwszą osobą!

Bardzo dziękuję, to naprawdę miłe, wspaniały zwyczaj.

Osoba obdarowywana życzeniami z serca naprawdę czuje się cudownie.

W dzisiejszych czasach okazanie komuś odrobinę serdeczności i pamięci potrafi zdziałać cuda :)

Dziękuję:)

feroMonik
25-09-2007, 10:33
I ja sie dolaczam do zyczen - szybkich postepow w tancu i duzo satysfakcji :)