PDA

Pokaż pełną wersję : Arabia Disco - 26.04.2008 Warszawa

Admin
26-04-2008, 14:52
http://www.belly-dance.pl/images/Forum/TANIEC%20BRZUCHA%20arabia%20disco.jpg

Zapraszamy w imieniu organizatorów :)

Moon
28-04-2008, 01:02
Kto nie był niech żałuje ;):)
Było warto tam być z kilku powodów. Jednym z nich była nasza Safiro!:D
Widziałam w jej wykonaniu najlepsze sagaty jakie dotąd oglądałam:) To jak ta dziewczyna na nich gra... ahhh to trzeba zobaczyć i usłyszeć.

Safi jeżeli to czytasz zdradzę ci że stałam na przeciwko ciebie kiedy tańczyłaś i nawet mrugnęłaś do mnie :D

Drugim mocnym punktem była muzyka. Didżejka - Dżamila grała rewelacyjnie. Byłam z kilkoma znajomkami którzy tylko liznęli orientu a mimo to bawili się doskonale. Nareszcie dziewczyna grała dla dziewczyn :D

Admin
28-04-2008, 10:00
No to straciliśmy możliwość poznania się ;):) Ja też tam byłem, tylko bez swojego znaku rozpoznawczego czyli aparatu :D

Występ Safiro z sagatami naprawdę był świetny. Rozmawiałem z kilkoma osobami po występie, które powiedziały tylko suuuuper!
Występowała również Noemi. Jej występ też był bardzo udany i nagrodzony brawami.:):D

Następnym razem dziewczyny jeżeli ktoś się wybiera na imprezę to wpisujcie się w wątku, będziemy się szukać.:)

Sowillo
28-04-2008, 15:25
[...]
Safi jeżeli to czytasz zdradzę ci że stałam na przeciwko ciebie kiedy tańczyłaś i nawet mrugnęłaś do mnie :D

Dzięki , gorące dzięki - cieszę że ci się podobało :)

Ale przyznam Ci się, że cię nie poznałam MOON - kojarze cię pod twoim księżycowym awatarem a nie jako osobę :embarrest: (musze przejrzeć galerie)
Widocznie odwzajemniłaś mój uśmiech i radość w tańcu więc radośnie "puściłam do ciebie oko";):)

Drugim mocnym punktem była muzyka. Didżejka - Dżamila grała rewelacyjnie. Byłam z kilkoma znajomkami którzy tylko liznęli orientu a mimo to bawili się doskonale. Nareszcie dziewczyna grała dla dziewczyn :D
Zgadzam się - obie z Noemi przyznałyśmy, że Didżejka grała wreszcie tak jak orientalne tygrysice lubią najbardziej - muzę dla maniaczek TB i Bollywood powinny puszczać tylko inne orientdance maniaczki :D;) widziałam jak Dżamila "podrugiwała" za konsolą ;):D:p