PDA

Pokaż pełną wersję : Co wolicie, galerię zdjęć czy bloga?

Admin
03-10-2007, 11:35
Chcielibyśmy rozszerzać możliwości portalu www.belly-dance.pl (http://www.belly-dance.pl/)
Kolejnym krokiem może być zainstalowanie, bloga lub galerii zdjęć, z których mogliby korzystać wszyscy zarejestrowanie użytkownicy. To oznacza, że każdy z Was mógłby prowadzić swojego bellydancowego bloga, lub tworzyć swoje własne bellydancowe galerie zdjęć :)

Jak zawsze liczę się z Waszą opinią. Dokonajcie wyboru głosując w ankiecie.

Poniżej w tym wątku możecie napisać, dlaczego wybraliście daną opcję.

Mała tancereczka
03-10-2007, 12:17
Blogi lubię czytać, nie lubię ich pisać. Dlatego głosuję na galerię, bo taką z chęcią sama bym tutaj założyła:D

Ayse
03-10-2007, 14:42
Ja też jestem za galerią :)

Farida
03-10-2007, 15:37
A ja dla odmiany jestem za blogiem, bo lubie duzo pisac i rozmyslac ;) Sama prowadze swojego bloga na innym portalu od lat 6 :) Niestety nie piszę tam o TB bo nikt nie rozumie mojej pasji :( :p Fajnie byloby miec miejsce gdzie moznaby sie na biezaco dzielic z innymi swoimi porazkami, niepowodzeniami i sukcesami brzuszkowymi ;)

Beta
03-10-2007, 18:00
Chciałabym aby było jedno i drugie :-)
Jeszcze nie prowadziłam swojego bloga i chętnie bym spróbowała. Galeria to też fajny pomysł. Dzisiaj na każdą imprezę ktoś przynosi aparat, można by w ten sposób pokazywać jak się bawiłyśmy.

No co zagłosuję...? jeszcze się zastanowię ;)

Basinah
03-10-2007, 18:21
Oddałam głos na bloga. Według mnie to ciekawy pomysł, chętnie poczytałabym o takim osobistym podejściu do tb, treningach, itp.

Kaira
04-10-2007, 00:49
O rany ciężko się zdecydować! Uważam za świetny pomysł jedno i drugie! :D Mam nadzieję że kolejność wprowadzenia to tylko formalność, bo kiedyś będzie można przeglądać tutaj i tworzyć i blogi i galerie :) Chyba zagłosuję na bloga, ale przyznaję że wybór trudny, bo obie idee są świetne!

Moon
04-10-2007, 13:48
Obiecuję, że będę korzystać z jednego i drugiego, ale jak miałabym głosować co pierwsze to galeria ;-)
Jestem bardzo ciekawa jak wyglądacie, jak tańczycie. Galeria nam to umożliwi!

mks
12-10-2007, 20:17
Moja druga pasja jest fotografia wiec na pewno galeria :) pozdr chyba ze fotoblog :D

Admin
04-11-2007, 22:53
Ok... przekonałyście mnie do galerii :)

Teraz dobra wiadomość :D

Już kupiłem program, pozostaje go jeszcze zainstalować na serwerze, skonfigurować i ... niestety przetłumaczyć na język polski :(

Mała tancereczka
06-11-2007, 00:13
Teraz dobra wiadomość :D

Już kupiłem program, pozostaje go jeszcze zainstalować na serwerze, skonfigurować i ... niestety przetłumaczyć na język polski :(
To naprawdę dobra wiadomość :):D
Nie mogę się już doczekać;) mam w związku z tym taki pomysł abyś udostępnił nam angielsko języczną wersję programu a potem powoli tłumaczył. Jestem przekonana że większość osób poradzi sobie. Tak będzie szybciej!!!:biggrin:

Admin
08-11-2007, 10:54
To naprawdę dobra wiadomość :):D
Nie mogę się już doczekać;) mam w związku z tym taki pomysł abyś udostępnił nam angielsko języczną wersję programu a potem powoli tłumaczył. Jestem przekonana że większość osób poradzi sobie. Tak będzie szybciej!!!:biggrin:
OK, tak zrobię. Dobry pomysł.:)

A teraz w sekrecie dla zainteresowanych... jeżeli ktoś z Was chce podglądać postęp prac, zobaczyć jak galeria będzie wyglądała podaję link:

http://belly-dance.pl/galeria

Jeżeli będziecie mieli jakieś uwagi lub pomysły to napiszcie je w tym wątku.

Beta
08-11-2007, 13:44
Byłam widziałam i bardzo mi się podoba... zapowiada się świetnie :D

Moon
10-11-2007, 11:21
Też mi się bardzo podoba :)
Mam nadzieję że nie pogubię się w setkach opcji :embarrest:

Jakie będą zasady zamieszczania i oglądania zdjęć? czy wszyscy będą mieli możliwość wgrywania i oglądania?

Admin
11-11-2007, 19:56
Też mi się bardzo podoba :)
Mam nadzieję że nie pogubię się w setkach opcji :embarrest:
Ciesze się, że wam się podoba :), co do dużej ilości opcji to mam podpowiedź ;), nie wiesz czegoś to piszesz do Admina:), podobno zawsze pomaga :eek:

Jakie będą zasady zamieszczania i oglądania zdjęć? czy wszyscy będą mieli możliwość wgrywania i oglądania?

Oczywiście, że nie wszyscy będą mogli zamieszczać zdjęcia!!! Tylko wybrańcy, czyli użytkownicy tego forum :)

Tak przy okazji, to galeria już działa prawidłowo. Został tylko mały problem do rozwiązania - krzaczą się polskie litery:( . Gdyby nie to, już by była udostępniona.

Firyal
17-06-2008, 20:57
Mnie się strasznie podoba:)

Ale jakby jeszcze blog był..:(

Aurinko
18-06-2008, 06:25
Galeria jest bardzo udana, ciekawa i dużo mówi, a jak się ma troszkę gorszy dzień, to oglądając zdjęcia może być fajnie bo nie ma się koniecznie wtedy ochoty na uzewętrznianie...;):rolleyes: