Witaj na forum o tańcach orientalnych! Nasze forum zawiera bardzo dużo wiadomości na temat tańca brzucha, tribalu i jego odmian. Znajdziesz na naszych łamach informacje o warsztatach, występach, zajęciach, krokach, szyciu strojów itp. Spotkasz również dużo tancerek, które chętnie podzielą się z Tobą swoją wiedzą i doświadczeniem. W tej chwili przeglądasz nasze forum jako gość, co oznacza, że nie masz dostępu do wielu ciekawych opcji. Jeżeli do nas dołączysz, uzyskasz możliwość brania udziału w dyskusjach, wysyłania prywatnych wiadomości, publikowania zdjęć w galerii i prowadzenia bloga. Rejestracja jest szybka, prosta i darmowa! Zapraszamy Cię serdecznie!
Jeżeli masz problem z rejestracją lub zalogowaniem się, napisz do nas maila: info@belly-dance.pl
P1120617.jpg Od mojej obrony minęło już trochę czasu. Nie miałam nawet chwili, aby zdać relację. Przygotowania do Miss Belly Dance of Europe 2011, projekty zespołowe, Orient Expresja, impreza charytatywna w styczniu pochłaniały mnie bez reszty. Teraz, po wywalczonym chyba najciężej w życiu trzecim miejscu w Berlinie, dokończeniu nowe szałowej choreografii Camibelkowej (będziecie zaskoczone co klasyczna Camilia wycudowała tym razem), dopięciu wstępnie przyszłych ...
Zaktualizowany 21-11-2011, o godz.: 14:05 przez Camilia
Pierwotnie wysłane przez Camilia Dziękuję Shalilah za film. Nareszcie mogłam go zobaczyć i od razu dzielę się z Wami moją sentymentalną podróżą z zeszłorocznej Novej. Może komuś się przyda, Nova 2011 już za 3 miesiące z kawałkiem. Oczywiście kawał czasu już minął i wiele bym zmieniła, ale zawsze będzie to miły dla mnie występ. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałą zakulisową atmosferę ...
Kochani Wraz z moją żoną Zainą postanawiamy jak zwykle podzielić się z Wami tym czym raczej nikt się nie dzieli ... To znaczy tajnikami powstawania pierwszej w Polsce choreografii Iraqi oraz krótką opowieścią o tym jak zawiązało się pierwsze w Polsce małżeństwo pomiędzy tancerkami ... Zobaczycie nas w tańcu, podczas pracy, ale i bez makijażu, w sytuacjach kompromitujących, podczas zabawy, a nawet hazardu ... Czyli uruchamiam po raz kolejny mój blogowy reportaż ...
Zaktualizowany 12-12-2010, o godz.: 11:58 przez Camilia
Jestem już po powrocie ze szpitala w domu. Na razie odpoczywam i dochodzę do siebie. Jeszcze i w tym miejscu pragnę podziękować wszystkim z Was którzy wsparli mnie w najgorszych chwilach. Więcej napisałam specjalnie dla Was we wzruszającym mnie cały czas wątku w Belly Dance Cafe założonym przez przez moją kochaną Naimę w celu dodania mi otuchy. Jak tylko będę mogła normalnie podchodzić do komputera, napiszę tu dla Was więcej. Pomogliście mi i cały czas pomagacie. ...
Zaktualizowany 04-12-2010, o godz.: 17:21 przez Camilia
Nowe forum daje wiele możliwości. Jestem ogromnie szczęśliwa z posiadania bloga, bo mam nadzieję będzie to miejsce, w którym poznamy się wszystkie od zupełnie innej strony. Korzystając z tego, że nowe forum umożliwia wstawianie filmów z facebooka postanowiłam się z Wami podzielić naszymi z Zainą szalonymi wspomnieniami z mistrzostw świata na Cyprze. Dla mnie jest to materiał ogromnie emocjonalny, bo nie wiem czy wiecie, poznałyśmy się z Zainą w samolocie na Cypr i ...
Zaktualizowany 27-11-2010, o godz.: 17:04 przez Camilia
Listopad okazał się miesiącem kreatywności. Zarówno tanecznej jak i "okołotanecznej". Właśnie kończę pisać "zamawiany" przez Was przed wakacjami artykuł o konkursach tanecznych. Materiał przerósł moje oczekiwania. Zdradzę Wam, że do materiału, który piszę zgodziły się przyłączyć trzy znakomite polskie tancerki. Serdecznie im w tym miejscu dziękuję, bo wyczerpujących wywiadów na temat konkursów zgodziły się udzielić Suraiya, Zaina i Jamilah. Myślę, ...
Zaktualizowany 27-11-2010, o godz.: 03:38 przez Camilia