Witaj na forum o tańcach orientalnych! Nasze forum zawiera bardzo dużo wiadomości na temat tańca brzucha, tribalu i jego odmian. Znajdziesz na naszych łamach informacje o warsztatach, występach, zajęciach, krokach, szyciu strojów itp. Spotkasz również dużo tancerek, które chętnie podzielą się z Tobą swoją wiedzą i doświadczeniem. W tej chwili przeglądasz nasze forum jako gość, co oznacza, że nie masz dostępu do wielu ciekawych opcji. Jeżeli do nas dołączysz, uzyskasz możliwość brania udziału w dyskusjach, wysyłania prywatnych wiadomości, publikowania zdjęć w galerii i prowadzenia bloga. Rejestracja jest szybka, prosta i darmowa! Zapraszamy Cię serdecznie!
Jeżeli masz problem z rejestracją lub zalogowaniem się, napisz do nas maila: info@belly-dance.pl
Wielka szkoda ze konkursu powyzszego w zadnej kategorii nie odwiedzila ani jedna Polka.... Krótka relacja- jeszcze z Duisburga... Konkurs moge polecic choc poziom był baaardzo zróżnicowany w wiekszosci kategorii i naprawde dobrych wystepow de facto byla garstka. Kazdemu jednak kto zamierza jechac mowie jedno- to prawdziwy maraton... Z mojej strony wygladalo to tak: warsztaty rano, po warsztatach prosto do teatru i 30 min na przygotowanie do show... po show 10 ...
Życzę Wam wszystkiego co piękne w tym Nowym Roku!!!! Samych pozytywnie zaskakujacych zmian i spełnienia wszystkich marzeń! Mnie dopadła mala refleksja... jak to NIGDY NIE MOW NIGDY moze sie nadle w przeciągu roku zaczac sprawdzać... całe moje obecne zycie wypełniaja rzeczy, które miałam własnie na tej liscie... ... wychodze za maz.. ja... ex przeciewniczka małżeństwa... (a juz na pewno z jakimkolwiek męzczyzna egipskiej masci...) ufff... ...