+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniaOstatnia
Wyniki 1 do 20 z 34

Temat: Taniec brzucha - zajêcia w Gymnasionie - uk³ad z welonami (ca³o¶æ)

Do³±czy³
    28-08-2007
    Miasto
    Warszawa
    Wiadomo¶ci
    3 982
    Wpisy na blogu
    7
    Punkty reputacji
    176
    Si³a Reputacji
    10

Thumbs up Taniec brzucha - zajêcia w Gymnasionie - uk³ad z welonami (ca³o¶æ)

Pod wp³ywem Waszych pró¶b, gró¼b i innych form nacisku usiad³em i dokoñczy³em film: uk³ad z welonami.

Grupa zaawansowana - uk³ad z welonami (ca³o¶æ)

Nagranie przeznaczone jest dla wszystkich Pañ z tej grupy do æwiczenia.

Zajêcia prowadzi Joanna Kieszczyñska (Amani)

Czas 04:33

Film na naszej g³ównej stronie » Tutaj

Do³±czy³
    05-09-2007
    Miasto
    Trójmiasto / Szczecin
    Wiadomo¶ci
    4 765
    Punkty reputacji
    89
    Si³a Reputacji
    9

Domy¶lny

Prze¶liczny jest ten uk³adzik!! Druga czesc lepsza od pierwszej Cudo !!! Dziewczyny prze¶licznie tañczycie !!!
    Farida

"Aby osi±gn±æ sukces, musisz ciê¿ko pracowaæ, nigdy nie rezygnowaæ, lecz przede wszystkim pielêgnowaæ sw± wspania³± obsesjê." Walt Disney

"Je¶li spojrzysz na 20 uczennic na zajêciach, zauwa¿ysz, ¿e s± miêdzy nimi ró¿nice, ka¿da tañczy inaczej. To dlatego, ¿e ka¿da jest inna. A taniec jest jak imiê, okre¶la ciê. Nie próbuj byæ kim¶ innym, nie staraj siê tañczyæ jak kto¶ inny
    "
    Ehab Atia

"Nie mam pieniêdzy, ale przynajmniej mam pasjê"

Do³±czy³
    04-09-2007
    Wiadomo¶ci
    80
    Punkty reputacji
    11
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

dla Autorki choreografii - Amani, pomys³odawców, operatorów kamer, d¼wiêkowców, monta¿ystów, realizatorów filmu - ogromne dziêki

ostatnie ujêcie dwóch grup- finalne machniêcia welonami - dla mnie BOMBA!

i to puszczone oczko
    I'm a survivor,I'm gonna make it

Do³±czy³
    28-08-2007
    Miasto
    Gdynia/Mieroszyno
    Wiadomo¶ci
    756
    Punkty reputacji
    10
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

Dobra robota Drogie Panie
    Uwolniæ dr¿enie!!!

Do³±czy³
    08-09-2007
    Miasto
    Warszawa
    Wiadomo¶ci
    611
    Punkty reputacji
    51
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

Uk³ad bardzo ciekawy, niepowtarzalny i do tego bardzo ³adnie zatañczony
    Wielkie gratulacje dla dziewczyn z tej grupy, widaæ ¿e du¿o pracy w³o¿y³y¶cie w swój taniec.

Ja natomiast po 10X obejrzeniu zwróci³am uwagê na jeden szczegó³. Dotyczy to tego filmu jak i drugiego bez welonów.

Na super sale w której tañczycie , w takim miejscu to a¿ chce siê æwiczyæ. Jak przypomnê sobie piwnicê do której chodzi³am to mi siê odechciewa.
    O lustra siê nie pytam, bo w filmie (bez welonów) jest ujêcie gdzie widaæ ca³± ¶cianê w lustrach. Zazdroszczê

Do³±czy³
    11-09-2007
    Wiadomo¶ci
    220
    Punkty reputacji
    11
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

Bardzo mi siê podobaj± obydwie czê¶ci
    GRATULACJE!!! dziewczyny.
    Bardzo mi siê podoba jak cieszycie siê na koniec, widaæ ile rado¶ci mia³y¶cie z tego tañca i uk³adu.

Nie mogê jednak siê oprzeæ aby nie zapytaæ.
    Taki uk³ad pewnie kosztowa³ was du¿o wysi³ku, u³o¿enie go i potem nauczenie. Publikuj±c go na stronie w ca³o¶ci dajecie go jak na d³oni innym.
    Nie obawiacie siê ¿e kto¶ go mo¿e skopiowaæ, tañczyæ lub uczyæ na swoich zajêciach?

Do³±czy³
    28-08-2007
    Miasto
    Warszawa
    Wiadomo¶ci
    1 162
    Punkty reputacji
    26
    Si³a Reputacji
    6

Thumbs up uk³ad z welonami

Wielkie dziêki za zmontowanie i umieszczenie tego uk³adu na stronie! Widzê ile jeszcze muszê popracowaæ, ¿eby by³o tak jak bym chcia³a to zatañczyæ.

W³a¶nie dlatego uwa¿am, ¿e Amani powinna umieszczaæ na stronie jak najwiêcej swojej twórczo¶ci i to w wykonaniu grup które prowadzi - a jest ich sporo - jak i samego zespo³u. Zasada jest taka, ¿e im wiêcej zainteresowanych wejdzie i to zobaczy to bez trudu rozpozna wszelki plagiat na jakim¶ wystêpie publicznym. Uwa¿am, ¿e na¶laduje siê najlepszych i sam fakt tañczenia jej uk³adów przez innych wykonawców czêsto do tej samej czy innej melodii ¶wiadczy o tym, ¿e nie maj± takiej weny i duszy twórczej jak Amani. Maj± pewnie inn± - swoj± i niech j± eksponuj± musz± jej tylko dobrze poszukaæ. Na stronie jest teraz bardzo du¿o filmów i chwa³a za to Adminowi, z nich mo¿na przecie¿ czerpaæ inspiracjê.

Dr¿±ca coraz d³u¿ej i coraz szczê¶liwiej Aurinko

Do³±czy³
    16-10-2007
    Wiadomo¶ci
    2 839
    Punkty reputacji
    125
    Si³a Reputacji
    8

Thumbs up

Piêkny uk³ad, ¶wietnie wykonany i dobrze zmontowany . Im d³u¿ej siê mu przygl±dam, tym bardziej zapa³ do pracy ro¶nie

Do³±czy³
    28-08-2007
    Miasto
    Warszawa
    Wiadomo¶ci
    3 982
    Wpisy na blogu
    7
    Punkty reputacji
    176
    Si³a Reputacji
    10

Do³±czy³
    04-09-2007
    Miasto
    Wawa
    Wiadomo¶ci
    467
    Punkty reputacji
    40
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

Cytat Pierwotnie wys³ane przez admin Zobacz wiadomo¶æ
    W ci±gu pierwszego tygodnia od umieszczenia drugiej czê¶ci, film zosta³ odtworzony ponad 1000 razy
    Nie ma co siê dziwiæ, ten uk³ad jest bardzo ciekawy. Na pewno du¿o osób z tego filmiku uczy siê go.

Odpowiadaj±c Becie, na pytanie o kopiowanie tego uk³adu. Podoba mi siê, ¿e Amani nie ma nic przeciwko temu aby umieszczaæ jej uk³ady w internecie. W dzisiejszych czasach gdyby kto¶ siê upar³ to mo¿e skopiowaæ wystêp, choreografiê ka¿dej tancerki. W ¿aden sposób nie mo¿na tego powstrzymaæ. W tym przypadku jak kto¶ zatañczy ten uk³ad i tak wszyscy bêd± wiedzieli sk±d on jest.
    Dziêki zamieszczeniu tego uk³adu, du¿o dziewczyn które nie maj± dostêpu do zajêæ te¿ mog± podpatrzyæ kilka ruchów i technik. Przyczynia siê to do popularyzacji tego tañca.
    -Gdy kobieta tañczy, tworzy sztukê, a zarazem staje siê bardziej zmys³owa. (Ehab Atia)

Do³±czy³
    05-09-2007
    Miasto
    Leszno
    Wiadomo¶ci
    515
    Punkty reputacji
    75
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

Mam nadziejê, ¿e jeszcze wiele fimików z zajêæ bêdzie na stronie umieszczone, jednak by³oby super, jesli mogliby¶my zobaczyæ jak±¶ solówkê Amani lub wystêp Zahry.
    Dla forumowiczek, które na nie maj± dostêpu do zajêæ w Gymnasionie/Puelli, a bardzo by chcia³y

Uk³ad z welonami, cz. II jest moim ulubionym filmikiem ze strony.
    Dziewczyny, dobra robota!!!

Do³±czy³
    28-08-2007
    Miasto
    Warszawa
    Wiadomo¶ci
    125
    Punkty reputacji
    45
    Si³a Reputacji
    10

Domy¶lny

Cytat Pierwotnie wys³ane przez Shimma Zobacz wiadomo¶æ
    Mam nadziejê, ¿e jeszcze wiele fimików z zajêæ bêdzie na stronie umieszczone, jednak by³oby super, jesli mogliby¶my zobaczyæ jak±¶ solówkê Amani lub wystêp Zahry.
    Dla forumowiczek, które na nie maj± dostêpu do zajêæ w Gymnasionie/Puelli, a bardzo by chcia³y
    Nied³ugo bêdzie taka mo¿liwo¶æ...
    Uchylê r±bka tajemnicy i zdradzê, ¿e przygotowujemy nowe demo zespo³u Zahra. Bêdzie to nagranie jednego naszego uk³adu od pocz±tku do koñca.

W Gymnasionie na moich zajêciach dziewczyny ucz± siê ju¿ trzeciego uk³adu, prawdopodobnie te¿ go nagramy i zamie¶cimy na stronie
    Dr¿yjcie d³ugo i szczê¶liwie...

Do³±czy³
    11-09-2007
    Wiadomo¶ci
    220
    Punkty reputacji
    11
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

Cytat Pierwotnie wys³ane przez Amani Zobacz wiadomo¶æ
    Uchylê r±bka tajemnicy i zdradzê, ¿e przygotowujemy nowe demo zespo³u Zahra. Bêdzie to nagranie jednego naszego uk³adu od pocz±tku do koñca.

W Gymnasionie na moich zajêciach dziewczyny ucz± siê ju¿ trzeciego uk³adu, prawdopodobnie te¿ go nagramy i zamie¶cimy na stronie
    KIEDY, KIEDY, KIEDY... to demo!!!

Do³±czy³
    05-09-2007
    Miasto
    Leszno
    Wiadomo¶ci
    515
    Punkty reputacji
    75
    Si³a Reputacji
    5

Exclamation

Amani, wspania³a wiadomo¶æ!!!
    Uwielbiam ogl±daæ Zahrê i dziewczyny, które uczysz

Do³±czy³
    05-09-2007
    Miasto
    Trójmiasto / Szczecin
    Wiadomo¶ci
    4 765
    Punkty reputacji
    89
    Si³a Reputacji
    9

Domy¶lny

Cytat Pierwotnie wys³ane przez Amani Zobacz wiadomo¶æ

Czekamy z niecierpliwo¶ci±!!!
    Farida

"Aby osi±gn±æ sukces, musisz ciê¿ko pracowaæ, nigdy nie rezygnowaæ, lecz przede wszystkim pielêgnowaæ sw± wspania³± obsesjê." Walt Disney

"Je¶li spojrzysz na 20 uczennic na zajêciach, zauwa¿ysz, ¿e s± miêdzy nimi ró¿nice, ka¿da tañczy inaczej. To dlatego, ¿e ka¿da jest inna. A taniec jest jak imiê, okre¶la ciê. Nie próbuj byæ kim¶ innym, nie staraj siê tañczyæ jak kto¶ inny
    "
    Ehab Atia

Do³±czy³
    05-09-2007
    Miasto
    Trójmiasto / Szczecin
    Wiadomo¶ci
    4 765
    Punkty reputacji
    89
    Si³a Reputacji
    9

Domy¶lny

Adminie mam pytanie bo juz od dluzszego czasu sie nad tym zastanawiam Nie to zebym byla dociekliwa ale... Dlaczego kolor woalu jednej z dziewczyn w trakcie filmu zmienia sie z bialego na niebieski?
    Farida

"
    Ehab Atia

Do³±czy³
    28-08-2007
    Miasto
    Warszawa
    Wiadomo¶ci
    3 982
    Wpisy na blogu
    7
    Punkty reputacji
    176
    Si³a Reputacji
    10

Domy¶lny

Cytat Pierwotnie wys³ane przez Farida Zobacz wiadomo¶æ
    Adminie mam pytanie bo juz od dluzszego czasu sie nad tym zastanawiam Nie to zebym byla dociekliwa ale... Dlaczego kolor woalu jednej z dziewczyn w trakcie filmu zmienia sie z bialego na niebieski?
    Gratulujê spostrzegawczo¶ci
    Nagrywali¶my ten uk³ad kilkakrotnie, widocznie podczas przerwy zmieni³a welon

Do³±czy³
    05-09-2007
    Miasto
    Leszno
    Wiadomo¶ci
    515
    Punkty reputacji
    75
    Si³a Reputacji
    5

Domy¶lny

Cytat Pierwotnie wys³ane przez admin Zobacz wiadomo¶æ
    Gratulujê spostrzegawczo¶ci
    Ja równie¿

Do³±czy³
    05-09-2007
    Miasto
    Leszno
    Wiadomo¶ci
    515
    Punkty reputacji
    75
    Si³a Reputacji
    5

Smile

Na stronie belly-dance.pl jest filmik -> wywiad z zespo³em Zahra, który jest dostêpny tylko dla u¿ytkowników Neostardy
    Czy jest/bêdzie taka mo¿liwo¶æ ¿eby u¿ytkownicy innych sieci mogli ten wywiad zobaczyæ?
    Shimma

Do³±czy³
    28-08-2007
    Miasto
    Warszawa
    Wiadomo¶ci
    3 982
    Wpisy na blogu
    7
    Punkty reputacji
    176
    Si³a Reputacji
    10

Domy¶lny

Cytat Pierwotnie wys³ane przez Shimma Zobacz wiadomo¶æ
    Na stronie belly-dance.pl jest filmik -> wywiad z zespo³em Zahra, który jest dostêpny tylko dla u¿ytkowników Neostardy
    Czy jest/bêdzie taka mo¿liwo¶æ ¿eby u¿ytkownicy innych sieci mogli ten wywiad zobaczyæ?
    Prawdopodobnie nie... Wywiad zosta³ nagrany rok temu przez telewizjê neostrady i udostêpniony tylko dla jej posiadaczy.
    Z czê¶ci tego wywiadu zosta³o z³o¿one pierwsze demo Zahry. W tym wywiadzie z tañca nie ma nic wiêcej. Jest jeszcze tylko kilka ujêæ z za kulis

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniaOstatnia

Regu³y pisania

• Publikowaæ nowe tematy: nie mo¿esz
  • Pisaæ wiadomo¶ci: nie mo¿esz
  • Dodawaæ za³±czniki: nie mo¿esz
  • Edytowaæ swoje wiadomo¶ci: nie mo¿esz