Ciekawa jestemco w całym tańcu brzucha jako w formie hobby sprawia wam dziewczyny największą frajdę. Ja chodzę na różne zajęcia w Gymnasionie i na taniec brzucha chodzę między innymi dlatego, że chcę dbać o formę
. Ale dużą frajdę sprawia mi to, że na te zajęcia można przyjść w taaakich kolczykach i w taaaaakim
- no może w taakim makijażu. Czyli inaczej niż chodzę na codzień i na inne zajęcia. Pozatym jest ta muzyka,
przy której jakby ląduję na innej planecie. Nie mam jakiś ambicji wykonywania idealnych węży czy innych kombinacji ale staram się.
O, jeszcze przypomniało mi się, że uwielbiam ćwiczenia falujących rąk.
Pozdrawiam
Aurinko![]()

co w całym tańcu brzucha jako w formie hobby sprawia wam dziewczyny największą frajdę. Ja chodzę na różne zajęcia w Gymnasionie i na taniec brzucha chodzę między innymi dlatego, że chcę dbać o formę
. Ale dużą frajdę sprawia mi to, że na te zajęcia można przyjść w taaakich kolczykach i w taaaaakim
- no może w taakim makijażu. Czyli inaczej niż chodzę na codzień i na inne zajęcia. Pozatym jest ta muzyka,
przy której jakby ląduję na innej planecie. Nie mam jakiś ambicji wykonywania idealnych węży czy innych kombinacji ale staram się.
O, jeszcze przypomniało mi się, że uwielbiam ćwiczenia falujących rąk.
Odpowiedz cytując
no i bynajmniej - już nie na sportowo

A dzisiaj są urodziny mojego męża i ... uwaga zrobiłam karpatkę. No i w smaku to ona jest niezła, tylko że krem jest w postaci płynnej, a ciasto trochę jakby twarde i niepofalowało się jakoś wcale. Tak że i w tym roku wypieki mi nie idą.